Ossian blev lite paff när han helt plötsligt fick stå på sitt lilla bord och dessutom ha på sig sina favoritskor inomhus! Body från Adore Us Babies, byxor från Zara och skor, Riverisland.

Likes

Comments

Bild från Gdansk. Superfint i gamla stan.

Nu är vi hemma i Malmö igen och allt drar igång direkt. Tusen grejer att fixa och plugga. Men en sak i taget (måste påminna mig själv). Två sista tentorna nästa vecka sedan är första terminen på ekonomprogrammet över. Skönt! Klapp på axeln.

Likes

Comments

En slängpuss från vår älskling

Hej från oss i Gdansk. Adam fick resan i julklapp av mig och vi båda är mer än nöjda. Igår var vi ute och åt på en mysig restaurang precis som ikväll. Idag började vi dagen med 60 min massage och därefter ansiktsbehandling för mig. Sen gick vi på stan och jag köpte lite fint. Ikväll har vi bubblat, bastat och simmat i poolen på hotellet. Så välbehövliga dagar tillsammans men nu saknar vi vår bästis.

Likes

Comments

Klart jag var tvungen att tvinga ut familjen på julafton för att ta ett kort på Adams Mormors mysiga trappa.

Likes

Comments

Min Pappa, heja Pappa, heja handboll, heja handboll, heja Pappa. Dessa ord har Ossian under dagarna ifrån Pappa sagt x antal gånger. Ossian och jag har varit i Stockholm och firat jul med min mamma och bröder. Adam kunde inte följa med då det redan den 25de var dags för träningar och matcher igen. Senaste matchen spelades igår i Stockholm och då fick Ossian äntligen träffa sin Pappa igen och jag min käraste sambo. Efter matchen åkte vi hem till Linköping där vi nu är. I eftermiddag ska jag och Ossian träffa tjejgänget och Adam ska iväg på handbollsreunion med sina barndomsvänner. Ha en bra dag! :)

Likes

Comments

Min otroligt duktiga och urgulliga frisör Emma gjorde mig som vanligt supernöjd efter ett besök förra veckan: Kika in på hennes instagram för att se mer av hennes magi -> eolander.hair

Likes

Comments

Min lycka

Ni ser va? Mamma är ganska rolig :)

Jag ville ta kort med tomten bredvid Ossian men det gick absolut inte. Ossian tyckte tomten var lite läskig. Igår var det även en tomte på stan som många barn tyckte var rolig men inte Ossian inte. Han skrek rakt ut.

Likes

Comments

Paprika, broccoli, svamp, tofu, purjolök, gullök, vitlök, grönsaksfond, oregano, salt och peppar. Matlagningsgrädde/havre , soyamjölk och lite riven vegansk mozzarella. Tror det var allt jag hade i. Gott blev det :)

Likes

Comments

Ossian the boss. Sedan ett tag tillbaka har han börjat kasta en del saker. När han inte får som han vill exempel, då tar han närmsta sak och kastar (händer inte alltid) men då och då. När vi var på utvecklingssamtal på förskolan så sa hon att en del barn kastar saker och att Ossian har börjat härma dom. Aj aj! Nu har bossen börjat härma oss när vi säger nej. Var tvungen att få det på film hehe därför jag medvetet får honom att säga det.

Likes

Comments