Hur cool style har inte Ossian på denna bild? Händerna i fickan och hejar på Pappa. Idag är det hemmamatch igen men vi blir hemma då Ossian inte är riktigt kry än.

Vad har vi gjort sen sist jag skrev? Ni kan nog gissa. Vi har haft sjukstuga hela veckan. I lördagskväll bjöd Adam ut mig på restaurang då jag fyller 25 år imorgon! Kände mig inte på topp med förkylningen och lite feber men måste passa på när Ossians mormor är här så fick bli en alvedon vilket hjälpte förvånansvärt bra. Vi åt på en vegetarisk resturang som jag inte minns namnet på. Väldigt god indisk rätt åt vi.
Nu är jag framme i Kristianstad.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Mina älsklingar. Vi har ny soffa och matta. Är så nöjd! Vi köpte soffan i fredags för en betydligt billigare peng än vad den kostar ny (Blocket fynd)

Hur kan de små bli sjuka så fort frågade vi oss själva i söndags. I söndags mätte tempen 39,4 graders feber och snoret behövde plötsligt torkas typ varje minut helst. Ossian som var så pigg och glad dagen innan. Så nu måndag till onsdag har Ossian varit hemma från förskola. Fick så dåligt samvete idag av att jag faktiskt hade tänkt släppa iväg honom idag till förskolan då jag hade väldigt viktiga föreläsningar och Adam borta match. Febern är ju borta men förkylning och hosta är inte kul för varken Ossian eller dom på förskolan. Känner mig fortfarande dum som tänkte det. MEN. Det blev en dag hemma och är så lättad i hjärtat av valet. Ossian är inte kry än. Inatt kommer Mamma med tåget från Stockholm. Tack och lov. Känner mig helt färdig och hängig jag också men bara bita ihop. Ligger efter väldigt mycket i skolan nu. Stressad x tusen. Det blir en lång dag imorgon.

Likes

Comments

Ossian bjuder på mellis i hans rum. Innan fikan fick barnen macka, vindruvor och äpple. Vid det här laget tänkte jag att de skulle vara mätta men nej nej, dom åt mest fika av oss alla.

Kompisarna. Oliver, Nelson och Ossian. Det gick vilt till här hemma.

Bilar bilar bilar. Alla gillar bilar.

Olivers lillebror Edward <3

Igår bjöd vi hem vänner på fika/lekstund. Det var fullrulle hela tiden och man fick koncentrera sig för att kunna prata föräldrarna emellan. Skrattade högt när jag såg/hörde att Frida försökte berätta något för Matilda men hon var uppe i att hålla koll på Nelson vid tillfället. Är det såhär att ha trillingar sa vi under fikan. Efter lek och bus inne gick vi ut och lekte i lekparken. En rolig dag för hela familjen. Tack vänner :) 

Likes

Comments

När jag hämtade Ossian igår på förskolan ville han minsann inte gå hem. Det var full lek på gång. Det är härligt att se att de leker så bra när man kommer för att hämta. Igår hade Ossian och kompisen Olivia lekt i en timme ostört. 

Likes

Comments

Idag är det äntligen match!!!! Ossian är i vanlig ordning så taggad och längtar tills han får heja fram Pappa och Hk Malmö. Det ända som fattas är en Hk Malmö tröja.

Likes

Comments

I helgen var jag i Norrköping och firade min älskade kusin tilllika syster som fyllt 25 år! Tänk att vi har funnits vid varandras sida i 25 år! Det måste in en tb bild nedan. Jag älskar dig föralltid bästa Johline

Jag till vänster Johline till höger

Likes

Comments

En riktig energifyllarpåhelg för två helger sedan. Bästa vänner nere på besök och det gör mig alltid så gott. Får verkligen en lyckokick varje gång som håller i sig i många dagar. Jag brukar säga till vänner innan de kommer att tänka på att vara utvilade för det blir ingen helg sovmorgon med en Ossian i huset. Jag skrattade högt när jag läste på linasblogg "Som vanligt efter en helg i Malmö är jag långt ifrån utvilad samtidigt som jag fått massor av en annan typ av energi som jag inte kan sova mig till. Energin jag får av att umgås med mina kära är den bästa energin jag vet. " . Jag tog även fram desinfektion som jag sa att de skulle använda och akta sig för att bli smittade från Ossian som var förkyld. Men Lina sa att hon aldrig blir sjuk ..Dock är förskolebaciller inte att leka med så det blev hon visst och Lovisa också. Tyvärr råkade jag skratta när de båda hörde av sig om att de var förkylda. Sorry bejbs men jag varnade er. Förstår att ni inte kunde hålla er ifrån Ossian såklart :)

Var gjorde vi då? På lördagen strosa vi runt på stan och åt en fin lunch. På kvällen kom Malin och vi lagade blomkålssoppa och hade det så mysigt. Jag tänkte att Ossian skulle somna innan vi åt men han ville inte missa en sekund av hänget med tjejerna så Ossi var hopplös att natta, försökte i flera omgångar.. Tillslut fick han vara med och skåla med oss. Sen blev vi sugna på att ta ett glas på en mysig resturang en liten bit från oss. Då fick Adam komma hem och bytas av föräldrarollen. När vi sedan kom tillbaka vid ett så gick Adam iväg igen haha. Så kan man också göra. Det går att göra saker även när man har barn och ingen barnvakt. Söndagen var solig och härlig. Vi tog en promenad ner till havet och tog en fika :)

Likes

Comments

Ossian och hans älskade bilar. Titta mamma titta! Minns när jag och mina syskon tjatade hål i huvudet på mamma och pappa med att alltid be dom titta på något man gjorde m.m. Men nu är det ju bara gulligt! Dock lite svårt idag när jag tänkte städa lite medan Ossian lekte själv med duplo. Efter nästan varje bit han satte på skrek han titta mamma titta!

Likes

Comments

Igår hände något som gjorde mig så orolig och gråtig. Känslig som jag är så började tårarna rinna direkt och rösten haka sig. Satt på föreläsningens sista två timmar då jag ser att förskolan ringer. När förskolan ringer mitt på dagen är något fel. Jag fick så mycket hugg i magen alltså.. gick direkt ut för att ringa upp. Pratade då med en pedagog som sa att Ossian hamnat emellan gallret där barnen ställer sina skor med foten och ramlat. Foten var blå och han kunde / ville inte gå på benet. Antingen stukning eller kanske något är brutet. Vi bör få en tid för att kolla upp detta eller få det lindat. Där står jag i kristianstad en evighet ifrån mitt barn. Tårarna rann och jag hakade mig, de frågade om jag var kvar i telefonen. Jag kollar klockan, 45 min tills nästa tåg går, sedan 1.40 h tills jag är där. Paaaaanik. Min lilla älskling. Adam var i en buss påväg på bortamatch. Tog tåget hem när första bästa gick. När jag hämtade Ossian gick han obehindrat och foten var inte alls så blå som det lät som i telefonen. Mer smalbenet som var lite rödblått då det fastnat också. De ringde väldigt nära inpå händelsen då han inte ville gå på benet och så blev allt otydligt i telefonen. Lättnaden som infann sig då. Samtidigt som jag på tåget inte kunde sluta fundera och oroa mig över att det faktiskt tar så pass långt tid för mig att komma och hämta min son vid olycka. Usch :( Men nu är jag lättad och glad att det inte var någon fara. Ossian har bara några blåmärken.

Likes

Comments

Var bara tvungen att lägga upp denna video här för er som inte följer mig på instagram ( familydaylife ) Ossian är helt klart Pappas bästa supporter. Älskade unge <3

Likes

Comments