Sötaste Nelson och Ossian som är Hk Malmös trogna fans. Nelsons Pappa är målvakt och Ossians Pappa är vänsternia. Vinst mot Sävehof i måndags! Woho så fint!

Likes

Comments

Blev en spontan middag tillsammans med Klara och Philip i Lördags. Därmed extra god mat!! Vi gjorde 2 olika quesadillas. Första sorten var med kikärtor, spenat, och spiskummin. Den andre med kidneybönor, koriander och chili plus vegansk ost i båda. Till det hade vi mangosalsa, avokadosallad plus potatis och veganska "Nuggets" ja en hel del, allt för att mätta en handbollsspelare.

Vill ni ha tydligare recept på detta? Kommentera gärna så löser jag det så fort jag får tid. Kram


Likes

Comments

Lördag - En förmiddag ute i regnet. Det behövs bara en Ossian så blir dagen till den bästa ändå!

Godmorgon vänner! Nu har jag helt tappat bloggen känner jag, vilket ni säkert märkt.. Men NU tänkte jag göra en "nystart" i bloggandet. Så mycket som händer hela tiden. Jag slutar att fota när jag inte bloggar vilket är jättetrist. Ska försöka hitta tid nu :) Dock kan jag varna för korta inlägg men hoppas ni vill läsa ändå.

Likes

Comments

Godmorgon! Sitter just nu på tåget till Kristianstad. Två föreläsningar idag sedan är det äntligen helg. I veckan har både Ossian och jag varit sjuka. Väldigt lite sömn denna veckan med andra ord. Min Mamma kommer imorgon så på söndag blir det en rejäl sovmorgon. Mer om helgen --> Adam och jag firar 7 år tillsammans! Helt galet och underbart. Imorgon är det även matchdag. Mamma, jag och Ossian ska åka till Kristianstad för att kolla. Ska bli så roligt. Hoppas på att få en del mål i 7 års present ;) Vi kanske hörs mer under helgen. Stor kram

Likes

Comments

Du och jag föralltid. Jag kommer alltid göra allt för dig.

Igår brast det. Kunde verkligen inte hålla tillbaka stressen och tårarna som samlats i en klump i halsen. Det började med att jag först missade ett tåg hem, efter de var det andra tåget inställt. Ossian skulle därmed bli hämtad senare än tänkt och missa enskilda fotograferingen som en förälder var tvungen att vara med på.(Adam tränade/jobbade) Plus att plugget inför tentan blev lidande. Efter att jag meddelat förskolan att Ossian får hoppa över enskilda fotograferingen ringde Ossians favorit pedagog upp och sa att hon kunde vara med istället. Alltså jag började gråta i telefonen?.. Eller snyftade stort tack osv. Lyckades tillslut ändå hämta Ossian i tid eftersom att jag sprang från tåget för att hinna med bussen och sedan sprang hem för att sedan ta bilen. Träning, check. När jag satt på bussen och tänkte på allt jag skulle hinna med började tårarna rinna. Det gick inte att hejda haha... Vad är mitt problem tänkte jag. Kom igen nu Julia. Fick peppa mig själv tills de slutade rinna haha... Det var faktiskt pinsamt. Lyckades se någorlunda ut när jag hämtade Ossian. En ny dag idag och den kommer bli så bra! Det är mycket nu och ibland undrar jag hur jag ska orka? Får bara göra det helt enkelt. Inga mer tårar. 

Likes

Comments

Helgens festligheter på film.

Behöver jag ens säga att jag älskar mina bästa tjejer. Det syns förhoppningsvis på filmen. Jag är så lyckligt lottad som har er vid min sida <3

Likes

Comments

Den där lilla skruttungen har börjat skrika en hel del. Filmen är från 2 veckor sedan när han lekte kung på lekparken. Det där lilla huset var hans slott. Ossian stod och vinkade glatt till alla och skrek av glädje? Få uppmärksamhet? Testa rösten? Markera revir? 

Likes

Comments

Ville mest säga hej och godmorgon. Sitter på tåget och läser lite/sover innan föreläsningen kl 9. Som sagt har jag fullt upp och tills dess att jag klurat ut mitt vardagspussel på bästa sett kommer bloggen vara väldigt tom på inlägg. Ha en superbra dag! Kramis

Likes

Comments