Kläder från Adore Us Babies, så fina och mjuka :) Skorna - Ossians 1 års present från Lovisa H som passar perfekt nu. Ossian säger att det är handbollsskor.

Glad påsk vänner! Vi spenderar påskledigheten i Malmö då Adam har träningar och slutspel. I torsdags så kom Jim och Johanna till oss för att äta middag, leka med Ossian och ha en fin kväll ihop. Ossian var så glad hela tiden. På morgonen borstade han tänderna tack vare att jag sa att han skulle få leka med Jim och Johanna då hehe. Igår tog vi en sväng på stan och bara tog det lugnt hemma. Fantastiskt att bara kunna njuta en dag med familjen. Ossian har varit på strålande humör, inget gnäll bara bus och skratt. Världens goaste är han.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Bästa bästa mammalivet

En morgon kan se ut sådär 👆🏻 En son som vill mysa i soffan, prata och kramas. Sen finns ju dagar då det är helt annorlunda.. trotsen har kommit och hälsat på hos oss.

Likes

Comments

Hej på er! Ni är en del som håller i här trots att jag inte uppdaterar. Tack för det :) Nu när det var så länge sedan så blir det svårt att plötsligt uppdatera. Har så mycket jag missat som jag egentligen skulle vilja ha sparat här på bloggen. Men men nu kör vi! Idag har vi varit i på Leos lekland med Ossian kompis Oliver med familj. Så mycket skratt! Ossian ropar " Ollie " mest hela tiden. Dom har så kul ihop. Efter en förmiddag och lunch där sover Ossian nu gått. Adam och jag ska fika på vår soliga balkong nu. Underbart med vår.

Likes

Comments

Yes. Det stämmer bra. Förlåt för dålig uppdatering. Just nu eller ska kanske säga för det mesta har jag fullt upp med allting annat. Mängder plugg, en Ossian som är sjuk varannan vecka ( frisk nu jippie! ) och en nyopererad sambo.

Likes

Comments

Bilder från mitt 25 årsfirande <3 Massor kärlek till er.

Likes

Comments

Hej från mig och pluggstugan! En snabb lista på hur denna boss härjar här hemma.

• Om O inte får som han vill, går det inte obemärkt. Saker kastas, händer som rivs, slänger sig på golvet. Ja lite sånt bara. Jag har rivsår i ansiktet just nu. Fick många fina klappar och pussar efter det som tur va. Ossian är väldigt duktig på att säga förlåt.

•Leka med maten. Ossian har alltid ätit så fint men nu vill han ofta busa. Typ hälla ut vattnet i maten, slänga skeden på golvet, mycket mat på golvet/tusen fläckar på mattan. Man blir lite galen.

• Vägra ta på sig kläder. Ossian är inne i en period där han stundvis vägrar ta på sig kläder, det blir svettigt på morgonen för att hinna i tid. Ibland vill han försöka själv men ibland vill han inte ens det.

Likes

Comments

Hur cool style har inte Ossian på denna bild? Händerna i fickan och hejar på Pappa. Idag är det hemmamatch igen men vi blir hemma då Ossian inte är riktigt kry än.

Vad har vi gjort sen sist jag skrev? Ni kan nog gissa. Vi har haft sjukstuga hela veckan. I lördagskväll bjöd Adam ut mig på restaurang då jag fyller 25 år imorgon! Kände mig inte på topp med förkylningen och lite feber men måste passa på när Ossians mormor är här så fick bli en alvedon vilket hjälpte förvånansvärt bra. Vi åt på en vegetarisk resturang som jag inte minns namnet på. Väldigt god indisk rätt åt vi.
Nu är jag framme i Kristianstad.
Ha en bra dag!

Likes

Comments

Mina älsklingar. Vi har ny soffa och matta. Är så nöjd! Vi köpte soffan i fredags för en betydligt billigare peng än vad den kostar ny (Blocket fynd)

Hur kan de små bli sjuka så fort frågade vi oss själva i söndags. I söndags mätte tempen 39,4 graders feber och snoret behövde plötsligt torkas typ varje minut helst. Ossian som var så pigg och glad dagen innan. Så nu måndag till onsdag har Ossian varit hemma från förskola. Fick så dåligt samvete idag av att jag faktiskt hade tänkt släppa iväg honom idag till förskolan då jag hade väldigt viktiga föreläsningar och Adam borta match. Febern är ju borta men förkylning och hosta är inte kul för varken Ossian eller dom på förskolan. Känner mig fortfarande dum som tänkte det. MEN. Det blev en dag hemma och är så lättad i hjärtat av valet. Ossian är inte kry än. Inatt kommer Mamma med tåget från Stockholm. Tack och lov. Känner mig helt färdig och hängig jag också men bara bita ihop. Ligger efter väldigt mycket i skolan nu. Stressad x tusen. Det blir en lång dag imorgon.

Likes

Comments

Ossian bjuder på mellis i hans rum. Innan fikan fick barnen macka, vindruvor och äpple. Vid det här laget tänkte jag att de skulle vara mätta men nej nej, dom åt mest fika av oss alla.

Kompisarna. Oliver, Nelson och Ossian. Det gick vilt till här hemma.

Bilar bilar bilar. Alla gillar bilar.

Olivers lillebror Edward <3

Igår bjöd vi hem vänner på fika/lekstund. Det var fullrulle hela tiden och man fick koncentrera sig för att kunna prata föräldrarna emellan. Skrattade högt när jag såg/hörde att Frida försökte berätta något för Matilda men hon var uppe i att hålla koll på Nelson vid tillfället. Är det såhär att ha trillingar sa vi under fikan. Efter lek och bus inne gick vi ut och lekte i lekparken. En rolig dag för hela familjen. Tack vänner :) 

Likes

Comments

När jag hämtade Ossian igår på förskolan ville han minsann inte gå hem. Det var full lek på gång. Det är härligt att se att de leker så bra när man kommer för att hämta. Igår hade Ossian och kompisen Olivia lekt i en timme ostört. 

Likes

Comments