Bilden ovan beskriver min vardagsmotion just nu, springa efter Ossian som inte alltid lyssnar så bra.. Alla fina bilder är tagna av min fantastiska vän Malin. Vi hade en mysig eftermiddag i västra hamnen i onsdags. Imorgon börjar skolan igen, föreläsningar hela veckan. Inte alls sugen på att börja pendla igen. 

Gillar

Kommentarer

Det är jag som är Ossebossebus. Idag har jag: Hoppat i soffan så fort Mamma kollat bort. När hon säger till är det förbaskat roligt bara. Stängt av dammsugare varje gång mamma satte på den. Skrikit ut genom postfacket på dörren, tänkte att grannarna saknat min röst. Ritat..fast ej på papper.. Slängt mig på golvet när jag var arg, härlig känsla faktiskt, falla handlös ner på golvet och hoppas på det bästa. Vägrat somna, kände att jag behövde mer sällskap av Pappsen.

 ( Skrivet 15/8 )

Gillar

Kommentarer

Min Ossian, en underbar tvååring med mycket bus i sig. Lätt för skrik och härmar en tiger väldigt bra..

Vi har skolat in Ossian på en ny avdelning nu. Tidigare gick Ossian på en OB(obekväma tider) avdelning, vilket vi tidigare behövde då jag jobbade i butik sent och Adam sitt jobb( handboll på kvällen). Eftersom jag började plugga istället för att återgå till butiksjobb så fick vi inte ta upp en plats mer. Ett år var vi där ändå. Trivdes så bra. Nu blir det avdelningen bredvid och den verkar minst lika bra. Det är samma fina utegård och liknande lokaler som innan så blir inte så mycket nytt. Gamla pedagogerna och kompisarna kan Ossian träffa när det är utelek.

Men det har inte varit så lätt att skola in.. Första dagen började med att Ossian vägrade gå in i dörren till nya avdelningen. Han skrek" Snälla Mamma inte där, däär (pekade mot sin förra avdelning) Om jag inte bitit mig i läppen hade det forsat tårar. "Snälla mamma snälla mamma". Var tvungen att vänta utanför lite för jag behövde samla mig..Väl där så kom pedagogerna för att hälsa.. Ossian började låta som en tiger mot dom. Högt och fräsande. Haha. Ville absolut inte gå in på avdelningen först men tillslut så. Dagen rullade på ganska bra sen ändå.. pjuh.

Gillar

Kommentarer