Det var inte din tid att lämna oss. Du lämnar oss allt för tidigt. Det var den torsdagen du skulle kommit hem från jobbet å beklagar dig lite över hur din dag varit och kanske myst i soffan framför Tv:n med din dotter för att titta på hennes favorit program. Jag kommer att minnas din godhet då du som liten alltid lät lilla kusinen claire få sitta i ditt rum och titta oå tv med min storkusin. Hur vi alla lekte lekar tillsammans då vi träffades oftast vid jul Därför fick min docka sitt namn Johan.  idag är det elsa som leker med dockan men namnet johan lever kvar i dockan. Livet är inte rättvist. Jag lovar dig att försöka ta tillvara på alla dagar jag får med min familj och mina fina barn. Att uppskatta livet lite mer och värdesätta små saker och stunder. Jag vet att du inte går att rädda men jag har satt in pengar för att stödja forskning kring cancer och jag lovar att fortsätta så kanske det kan rädda någon annans liv eller kanske mitt eget småningom.  vila i frid och hälsa farmor och farfar så mycket. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Nu börjar det bli klart i Elsas rum  lite små fix som förvaring å hyllor men nu var det dax att öppna rummet igen.  Elsa blev så glad.

Likes

Comments

tungan ut. Då man frågar om man får titta på handen sträcker Lucas ut tungan. Den lille busen...

Likes

Comments

Lucas säger ma ma ma nu. snart upptäckas han nog att det är toppen för då kommer den där snygga vackra mamman och ler mot mig. det är ju toppen tycker Lucas.

Likes

Comments

Ja där kommer Lucas första tand... Min älskade Lilla kille. Inte lätt att göra då han e busig och sträcker ut tungan.

Likes

Comments

en tuff helg bakom oss. Grabbarna kämpade bra och trotts tufft motstånd med tuffare finska spelregler lyckades vi vinna första matchen. Andra matchen var grabbarna inte lika taggade och trotts en av Finlands bästa lag gav och slarvades det bort för många bollar.  Det var som såpa på händerna. Grabbarna åkte på en förlust. 3 e matchen spelades om 3-4 e pris. Då var vi med i matchen igen och förlorade med 3 poäng men ska vara grymt stolta över vår insatts.  Det blev svettigt för oss som tittade på. Jag är så stolt över min basket stjärna och kämpe. Sen var det går hem och direkt till skolan.

Likes

Comments