Nu har vi bokat datum och tid!! Tjooohooo

Det är såklart lite hemligt fram till jag fått ut inbjudningarna då jag vill vara lite hemlighetsfull som vanligt!

Igår diskuterades det som sagt om inbjudningar och nu är vi nog redo med alla som skall bjudas...

Såhär tänker jag i alla fall:

Om man inte gratulerar någon på barnens födelsedagar, vuxnas födelsedagar eller är genuint lycklig för varandra så varför skall man då komma på någons lyckligaste dag?

Om man vill komma för ren nyfikenhet så vad ger det oss?

Jag vägrar ha personer där som sitter och fnittrar i hörnena och bara kommer för ren kravmässiga förhållanden så känns det extremt meningslöst

Hur tänker ni?

Likes

Comments

Idag tog vi mer beslut till kommande bröllop och jag har frågat en väldigt fin och härlig tjej om hon kan sjunga på bröllopet och det skulle vara så himla roligt!

Allt faller på plats och inbjudningslistan diskuteras fortfarande och om något ger mig gråa hår så är det definitivt den!!

Blir smått galen!!

Förstår att den ställer till en massa problem för alla som skall gifta sig!

Fick köpt lite till kommande bebis i alla fall och även en bärsele för halva priset så är extremt nöjd med dagen!

Hann med fika med mamma och Moa som känt sig krasslig åkte med henne hem så hon fick lugn och ro från lillebror en stund.

Det är jobbigt när de mår lite dåligt ibland men som Moa sa; du var sjuk förra veckan mamma så det är faktiskt min tur nu!

Casper köpte en lastbil i leksaksaffären som han har hållt hårt i hela dagen och den följer nog med till sängen med.

På kvällen åkte vi upp och hälsade på Simons bror med familj som är nere från Norge, träffas alldeles för sällan och Casper tyckte att det var jätteroligt.

Nu blir det natten för imorgon väntas ärenden i massor och några telefonsamtal

Likes

Comments

Jag blir ofta tveksam när man kontaktas angående olika saker men nu har vi diskuterat fram och tillbaka och kommit fram till ett svar.

Hur offentlig vill man vara och hur viktig är informationen?

Det är så himla svårt att avgöra men angående kontakten så kan ni läsa inlägget det handlar om just HÄR!

Självklart är det viktigt och idag diskuterade vi hela besöket och eftersom jag känner mig osäker till informationen vi fick där så kommer BM kontaktas imorgon för att lugna mig lite.

Likes

Comments

Idag tog vi oss till svenska mässan en stund och det är något speciellt med att gå hand i hand (det pirrar lite varje gång) och se på bröllopssaker!

Vi njöt i fulla drag av att gå runt och inspireras av klänningar, ringar, blommor och tårtor!

Överallt fanns det par som gick i samma tankar som oss och jag var helt slut efteråt.

Vi inspirerades av klänningarna i alla dess former och många var Big no no för mig men fick ändå visat Simon vad min tanke var i klänningsväg och nej inte den på bilden.

Fick med oss massa tidningar hem och broschyrer från många ställen.

Klänningar är ju ingen ide att prova när gravidkilona slagit till rejält! Det tar vi efter allt sen...

I påsarna låg en tårtspade och ett halsband. Moa ville så gärna ha halsbandet då hennes gammo har ett liknande så självklart får hon det

Likes

Comments

Såhär gör vi:

Jag Evelina är alldeles för gammal för drama i mitt liv så ser livet som såhär: vi umgås med dom vi gillar och de som inte gillar det struntar vi i!

Jag lägger stor energi på mina barn men icke på mig själv vilket jag borde egentligen

Jag är fanatiker av att odla och ha grönt och skönt runt mig och älskar inredning i de färgglada färgerna grått/vitt och hmmm ja det var nog dom färgerna!

Casper är en 2-åring med extremt mycket spring i benen och gör sin mamma påmind femtio gånger om dagen om vad en 2-åring är kapabel till!

Han älskar att måla på möbler, kasta blöjor i trappan och reta sin syster till tusen!!

Han gillar allt sött som finns och får panik om vi mot förmodan skulle smygäta något när han sover

Största intresset just nu är traktorer

Moa är 5 och otroligt bestämd! Passar det inte damen så faller hela världen just då.

Hon älskar allt som är roliga former och roliga färger.

Maten som e bäst för henne just nu är clementiner och majs.

Hon pysslar helst hela tiden och kommer definitivt bli någon designer när hon blir stor

Pappa Simon är den som fixar allt mamman gör sönder! Han gillar allt med motorer och avskyr att mamman stökar ner sin bil jämt!

Han gillar att bygga grejer om det sker på hans villkor 😂

Han älskar att umgås med vänner och att få hänga på blocket så fort han får möjlighet

Likes

Comments

Imorgon hoppas vi att vi kan åka till Göteborg en sväng. Har idag tagit mig ut ur sängen och lyckats tvätta lite och städa undan.

Nog för att jag har fått duscha flera gånger på grund av att kroppen är totalt slut efter insjuknandet i veckan!

Förstår inte hur styggt det kan ta på en kropp men tydligen gör det de väldigt fort, min sambo tycker nog det e lite roligt att jag tar mig några svängom med dammsugaren och sen mår pyton och helt slut!

Jag bjuder på den för han har verkligen ställt upp dessa dagar!

Har kämpat mig igenom dessa dagar men nu börjar det ordna upp sig!!

Casper har provat nya flaskan från twistshake och det är inte lätt att få till kort på honom när han är i sitt esse!! 2-åringar är inte att leka med!

Moa är hos mormor och morfar och myser! Hon älskar att umgås med dom och kommer få panik när de är borta en hel månad. Hoppas hennes mamma duger under den tiden?

  • 100 readers

Likes

Comments

Har legat helt utslagen i två dagar och börjar nu se ljuset... är otroligt glad för min sambo som hjälpt mig otroligt mycket och att jag kunnat ta hand om enbart mig själv.

Det är lite tufft att ta hand om magsjuka samtidigt som allt annat så jag är oerhört tacksam för hans hjälp.

Igår kom min bil hem igen! På väg hem från jobbet häromdagen så kom jag inte långt innan bärgare fick tillkallas och resultatet blev en trasig generator!!

Nu är den frisk och hel igen och det känns otroligt bra för här ute klarar vi oss inte utan bil överhuvudtaget så bil måste man ha!

Nu skall jag bara samla någon ork och ta mig ut i garaget och städa den men det är ju ingen panik direkt.

Idag skulle vi åkt till bröllopsmässan i Göteborg men det får vi hoppa och satsa på att ta oss ner någon timme imorgon helt enkelt. Jag behöver vila så mycket jag kan idag och kämpa ikapp lite ork.

Ha det

  • 138 readers

Likes

Comments

Igår slog det ner som ett slag i magen! Fick sådan magkramp att jag trodde jag skulle avlida. Låg och vred mig i flera timmar tills magen tillslut arrangerade ett eget party!

Fick Moa att skrika på Simon att han måste hjälpa mig och han fick ringa mitt jobb för jag skulle jobbat natten och det känns så jäkla dumt att sjukanmäla sig men jag låg som ett kolli på golvet och gjort hela natten.

Peppar peppar så börjar jag nu må bättre men inte ätit något eller druckit något så får ta det varsamt.

Mina barn är så duktiga och förstod direkt att mamma inte mådde bra så de hjälpte mig hur mycket som helst.

Det är bara FASIKEN att det ska hända på mina jobbveckor för jag hatar att vara hemma och sjuk. Jag kan jobba med allt förutom när magen krånglar så nu får det inte bli mer sjukdomar!

Likes

Comments

hej vänner


ännu en vecka som är i full gång och dagarna springer iväg.

Hos oss springer den nog lite fortare när bilar avskyr det kalla vädret och ger mig gråa hårstrån eller när tvättmaskinen helt plötsligt tyckte att den passade som inredningsdetalj istället för en hjälpande hand mot tvättberget och på något sätt är jag ändå tacksam att den sa upp sig efter all magsjuketvätt var borta men det betyder också att det berget med tvätt som ligger där kommer växa ofantligt innan vi hunnit iväg och fått köpt en ny!

Eftersom många vet att min fobi är smutstvätt så kryper berget mot mig varje dag och det spritter i kroppen utav bara tanken att det nog är 4 maskiner som ligger där nu. Den enda som drabbas är nog jag och mina kläder då jag snart inte har något att ha på mig medans barnen kommer ha ett bra tag till!


Min mamma kände sig nog som en psykolog när jag ringde och nästan grät i telefonen om bilen för numera när minsta lilla går snett så rasar min värld, underbara känslan av graviditetshormoner! jag ser så många problem i vardagen om bilen skulle uppföra sig likadant imorgon!

Jag släpper tanken för nu och drömmer mig till vårens strålar och värmen som kommer rasa mot oss för det piggar alltid upp lite extra!

har tänkt på det här med solen och värmen, man längtar ju något enormt! jag längtar tills barnen kan springa in och ut hela dagarna, när hästarna kan gå utan täcken och man kan lapa sol med en kaffe i handen!

vem drömmer inte om det? jag är ju också ett fan av att odla grönsaker så jag väntar ivrigt på att få gräva i jorden, lyckan när mina barn hämtar egna tomater, majskolvar eller gurkor i trädgården.


nä nu ska jag sluta drömma och tänka ut min lösning mot hushållets mekaniska vagnparks vrede mot mig och försöka skapa bättre humör bland dom, mata dom med jordgubbar? hota med elstötar? förslag???


Likes

Comments

Vi åkte till Göteborg för ultraljud som man brukar i v18-20. Inget mer än så men vi har varit led om det ett par gånger och för mig är det lika spännande varje gång!

Vi kom in ganska fort och fick se bilder på vår kommande dotter och det tog en bra stund då hon undersökte hjärtat lite mer noggrant och numera tar de bilder på hjärtat inför framtiden.

Vi fick möjligheten att köpa bild och det vill man självklart ha, första bilden är ju underbar att spara.

När vi åkte hem tänkte vi inte så mycket men några dagar senare skulle jag och Simon kolla på bilden då han utbrister: DET ÄR JU INTE VÅR BILD!

Nä det var det ju inte när jag undersökte den närmre utan det var någon annans bild för på denna bilden stod ett helt annat personnummer, namn och tid...

Där stod jag med bilden av någon annans bebis och dessutom hela deras personnummer och fullständiga namn!

Ringde ner till sjukhuset och hon i växeln trodde jag skämtade.

Hon bad mig vänta i luren och det tog några minuter för hon ringde ju upp avdelningen och förvarnade dom om mitt samtal

När jag kom fram till avdelningen så fick jag prata med en sköterska som verkade lite halvsur och skulle återkomma strax

Fem timmar senare ringer dom tillbaka och då med en lam ursäkt och frågade efter min adress så hon kunde skicka mina bilder hem till brevlådan.

Jag ifrågasatte hur detta kunde hända då jag inte vill att mina personuppgifter hamnar hos någon annan precis som hon säkert tyckte som jag hade fått uppgifterna på.
Fanns väl inget direkt svar utan den andra tjejen hade varit där innan mig och då satt en bild kvar och den fick jag.

Nu är frågan? Undra vart mina bilder tog vägen? Fick hon som var efter mig dom??

Känns i alla fall väldigt underligt och märkligt må jag säga.

​Eftersom några hörde av sig och tyckte det var fel att jag la ut hennes bild utan varken personnumret eller hennes förnamn så tog jag bort den utan att skapa fler diskussioner, vill bara tillägga att jag kontaktat personen ifråga och kollat allt innan! 

Likes

Comments

Här är vi 😃😃

Nästan hela familjen såklart!
Idag kan man läsa om oss i tidningen. Vi firar 3 år tillsammans, skall gifta oss och........


Bebis kommer den 20 juni i år !!!!!

Vi har hållt det Hemligt på grund av vårt tidigare missfall.

Jag har klagat till Simon då jag gick upp extremt mycket i vikt på kort tid att alla kommer tro jag är knäpp men nu har ni svaret på varför jag numera är en elefant!

Det var otroligt roligt att ha Annika hemma från lokaltidningen då hon var extremt lättsam och en social person som gjorde att samtalet flöt på..

En otroligt rolig fikastund slutade i en härlig artikel med ett familjefoto och en stund att minnas helt klart

Likes

Comments

Idag tog jag mig mod... jag har dragit på det så himla länge och nu var det dags!

Gick upp tidigare och åkte till jobbet för ett möte med min chef som jag bett om och skjutit upp.

Nu är min chef en av de snällaste jag träffat så egentligen har man inget att oroa sig för men känslan av att behöva åka upp till sin chef för att prata är otroligt jobbigt.

Nu tog hon det otroligt bra och jag är så himla glad att hon är den hon är!

Imorgon släpps nyheten om vad som hände igår hos oss och det är SÅ himla spännande... vi är så glada för möjligheten och längtar till att se resultatet!

Får skriva mer ikväll för nu väntas det middag

Likes

Comments

Idag hade vi besök här hemma och jag blir alltid väldigt nervös och det är skräckblandad förtjusning varje gång.

Idag skulle vi rodda två barn samtidigt som vi skulle få ihop ett helt samtal och det går ju ibland sådär men idag gick det otroligt bra.

Besöket hade mycket med oss som familj och det stundande bröllopet att göra och det är så roligt!

På tisdag får ni se resultatet såklart men nu vill vi hålla det lite hemligt bara för att...

Jag kan bara säga att det är tufft att få ihop bilder på en gård med tio hönor, två hästar, en hund och två barn och alla skall vara på samma bild?? Så idag fick hönorna vara fria en stund med oss..

Likes

Comments

Tänk tanken??

Ni vaknar efter en natt utan sömn egentligen!

Moa skriker att prins (en envis shetlandsponny) står vid lekstugan

Där står du i morgonrock utan någonting under och tänker att detta måste du fixa NU!!

Ber Moa kolla Casper medans du tar på foppatofflor och beger dig ut i snön, vilken jäkla dålig ide!

Du hinner x antal meter innan du ramlar och spräcker skinnet på knät!

Väl nere inser du att det inte bara är Prins som rymt utan även 10 hönor som jagar dig som en galning och 5 utav dom älskar att sitta i famnen så de hoppar upp och ner på din morgonrock och du kämpar med att få ihop allt och med en morgonrock utan band och nada under så tänker du: TACK GODE GUD ATT INGA GRANNAR KAN SE IN TILL OSS!!

Nu har alla djur fått mat och är redo för dagen och strömmen är på i hästhagen!

Likes

Comments

Jag är i full gång med planer om bröllop som ni märkt och nu tänkte jag föreslå detta för min sambo

Kommer vilja ha två tärnor som jag hade tänkt skulle ha svarta klänningar men väldigt enkla.
Sen blir det nog två brudnäbbar och Casper.

Brudnäbbarna skulle jag vilja ha vita klänningar på och Casper ha liknande som sin pappa

Alltså låter detta galet?

Vill ha det enhetligt

Vill inte ha sjutusen färger för det är verkligen inte jag! Bara så ni vet...

Vill ha en brudbukett med vita liljor oavsett vad folk tycker om att det är begravningsblommor för i ärlighetens namn så används nog rosor mest på begravning numera??

Många av våra gäster kommer ha barn antingen med sig eller vara med barnvakt och vi känner att det är helt upp till var och en. Vi kan inte bestämma det och eftersom våra barn kommer närvara så tror vi att barnen kommer ha riktigt roligt ändå...

Så många tankar..... så lite svar

Likes

Comments

Idag hade jag ambitionen att ta mig upp, köra barnen till förskolan, åka hem och stöda för att sedan åka till Tobbe och avsluta hemma med besök men vad hände?

Vaknade 06 med världens migrän och barnen sov fortfarande så tog en kaffe och somnade om vid 08 och sen sov vi till 10:40 så förskolan blev det icke!!

Sen gick dagen i samma anda! Värktabletterna var spårlöst borta så hela dagen blev vila vila vila och mitt huvud kändes som om det skulle sprängas! Varje gång jag får migrän får jag feberkänslor och kroppen lägger av totalt!

Moa frågade om de fick leka och självklart så jag halvsov lite medans de lekte och det slutade i..... en hel kartong chokladbollar utspridda i hemmet. Inkletade i soffan och över hela golven.

Vi fick i alla fall gjort lite mat

Jag har dock inte ätit så jag blev otroligt glad när Simon ringde och frågade om vi ville pizza! Tack gode Gud för min ork till att laga mat var obefintlig


Fick även ställa in besöket så det tar vi i helgen istället för jag hade noll ork helt enkelt!

Likes

Comments

I lördags var jag på event på mitt jobb Stenungsbaden där luxuriousvip anordnat ett härligt event tillsammans med lucaslexton och hannahmeh.

Det är alltid otroligt varm stämning och glada människor när dessa anordnar event och jag är alltid lika glad jag får möjligheten att umgås med dom.

Lucaslexton visade sina nya härliga klockor där twisten är att uret är vridet så du inte behöver vinkla armen för att se vad klockan är och dessutom är de extremt snygga!

Alltid roligt att få klämma och känna lite i förhand innan de släpps på riktigt!

Sen körde fina hannah ett utdrag om den hudvårdsserie hon säljer och fick även med mudmask hem så den skall bli extremt spännande att prova, kanske slår till ikväll?

Ett otroligt fin dag med fina människor!!

Tack snälla ni

Likes

Comments

Hej alla!

Först vill jag tacka för alla kommentarer på olika sociala medier om vårt dilemma!

Sen så får vi imorgon extremt spännande besök och lite pirrigt är det så nu har vi städat undan lite här hemma så vi kan ta emot dom

Det kan ha något med bröllop och alla ❤ dag att göra?

Min mamma frågade idag på vår biltur hur ringen skulle se ut och eftersom jag absolut inte är en flådig människa på något sätt så vill jag gärna ha något som denna och just denna kommer från byHOVLAND

Kommer bli helt perfekt!!

På vår biltrip idag fick jag köpt lite nytt till handfatet och det behövdes!! Nu ställde jag fram en ny tvål som fick vara framme i 30 min innan Moa hade tömt hela tvålen!!!

Jag orkar verkligen inte, hur e det möjligt?

Likes

Comments

Alltså på ett sätt avskyr jag detta! Vi är nog klara med vilka vi vill bjuda in och jag måste påstå att vi har frågetecken på ett antal???

Vart går gränsen? När går gränsen?

Vi är klara med de vi vill ska komma men samtidigt så finns det många man borde bjuda men för vår skull eller deras?? Vi är kluvna....

Jag vill ha en glädjens dag där vi firar min och Simons kärlek och vägrar ha personer där som inte vill se oss lyckliga för det förstår vår dag och detta gör man en enda gång, en gång i livet!

Vi lägger ner extremt mycket energi på denna dag och jag hoppas att de som inte gläds åt oss inte heller kommer faktiskt...

Vi har hittat min klänning! Absolut inte de på bilden för jag tänker inte avslöja hur den ser ut men jag måste bara ha den!!

Ikväll skall vi komma överens om ett sista datum och sen är det full rulle, full planering framåt!

Har i alla fall bestämt att jag vill ha två tärnor och vet exakt vilka det blir så får vi se hur Simon vill ha det?

Likes

Comments