Hej kompisar!

Idag (och tre dagar framåt) har jag fått äran att vara på studiebesök på Socialtjänsten här i Örebro. Så himla lärorikt och intressant. Jag har inte tidigare tänkt att utredning var något för mig, men den inställningen har helt ändrats. Oh, vad jag hoppas på sommarjobb där!

Igår firade jag och mannen 4 år tillsammans. Det är helt otroligt vad fort tiden har gått och hur mycket vi ändå har hunnit med under dessa år. Blivit sambos, köpt hund, förlovat oss, köpt bil, åkt Europa runt, gift oss... Nu är det inte överdrivet mycket som återstår att checka av på listan för oss. Köpa hus och få barn typ. Nej, men jag är bara så ofantligt tacksam över att ha hittat en sådan fin och omtänksam man, som inte bara har tagit mig under sina vingar, utan även min dotter. Oh, som jag älskar honom!

Nej, nu räcker det med kärleksförklaring. Tack för idag!Ni får en liten bild på vår första nyårsafton ihop (dvs 3 veckor in i förhållandet, typ)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Recensioner

Hej kompisar!

Jag bara måste få tipsa om världens bästa ansiktsmask (okej, kan hända att jag tog i där... men grym är den iallafall!), Mask of Magnaminty från märket Lush. På deras hemsida beskrivs den såhär: En mintig, universal mask med en blandning av milda men effektiva ingredienser, inklusive honung och kaolin för att hjälpa dig att bibehålla din magnifika hud.

Jag förvarar masken i kylskåpet, vilket gör den extra skön att lägga på ansiktet. Den mintiga lukten känns fräsch och uppiggande, medan honungen får masken att kännas krämig och mjukgörande. Perfekta kombon! Det finns även små korn av adukibönor, vilket exfolierar skönt. Efteråt känns huden både renare, lenare och mer återfuktad än innan.

Betyg: 5/5


Likes

Comments

Vardag

Hej kompisar!

Idag har dagen gått i ett. Storstädning av lägenhet, julpynt, dotterns gymnastiklektion, hundens långpromenad, webbutbildning i mäns våld mot kvinnor och sedan avrundar vi med lite opponering av klasskamraters seminarieuppgifter. Nu sitter jag i sängen och bara andas ut en liten stund.

Seminarieuppgiften som vi blivit tilldelade innebär att vi ska skriva en fallanalys, en beskrivning av ett verksamhetstypiskt fall från praktikplatsen och en analys av denna utifrån ett gäng teorier. Hur tråkigt det än låter för somliga så är det nyttigt och ganska intressant om man är insnöad på ämnet.

Nåväl, kvällen kommer nog endast bjuda på någon bra film i makens sällskap. Vad ska ni göra ikväll?

Ta hand om er!​(Bortse från min gem-lösning till dragkedja...) 

Likes

Comments

Vardag

Hej kompisar!

Vem är jag?

Micaela heter jag. Jag bor i Örebro med min man, dotter och hund i en trea. Jag pluggar termin fem (av sju) på socionomprogrammet. Just nu har jag en termins verksamhetsförlagda studier, vilken jag spenderar på en öppen verksamhet för unga föräldrar, lite som en ungdomsgård/öppen förskola. Jag trivs alldeles för bra och vill aldrig lämna... tyvärr är terminen och praktiken slut i januari och då väntar en maffig c-uppsats.

När jag inte pluggar eller har praktik så spenderar jag mycket tid framför youtube, främst skönhetsvideos eller skojiga vloggar. Övrig tid hänger jag mycket med min familjl i skog och natur, eller i en tv-soffa ätandes popcorn.

Ja, det var väl ungefär det jag kom på just precis nu. Vi hörs!
Likes

Comments