en ensamstående mamma som inte får riktigt tid med bloggandet.. trist men hoppas de bli lite bättre snart med den saken gillar att skriva av mig här :)

här hemma är de mest sjukdomar på sjukdomar förskylningar och sedan magsjuka och nu är de vattkoppor som ena har åkt på och de andra 2 kommer få de med tids nog. och jag själv försöker fixa körkortet går framåt men för segt enligt mig. och sedan söker jobb ska äntligen på en ny intervju nästa vecka så får se om ja får de jobbet håll tummarna för mig 👍 . ikväll somnade lilleman så tidigt kl halv 6 och då kommer han vakna 5 imorgon men men bara kliva upp och hoppas på en bra fredag helt enkelt. mellan barnet sover nu med och äldsta sitter vid sin surfplatta och lyssna på Youtube 😀 jag själv ska nog ge mig på och färga håret är lite nojig då mitt hår går av utav färgning ibland å ibland inte så händer inte så ofta att ja våga prova men ska nog göra de endå man vill trivas just nu ser ja hemskt ut i mitt korta hår och vill ha ändringar på de.  sen bli de en kopp te  och film .

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

så dålig uppdatering haft för mycket och har det en. hoppas snart de bli lite lugnare ...
utredning på maximilian hans mage och utslag och utredning på äldsta flickan med. plus allt annat. theja slog sig hos sin pappa och fick operera sig i Umeå i handen men den läker fint nu med gips på ... idag har dagen vare kanon junies stöd jul tog ja bort och det gick ju kanon kunde cykla utan dem. nöjd mamma nöjd tjej 😍 nu äts de gotta och massa mys maxen sover redan men ja och flickorna myser på ett bra tag innan sägen. så ska jag plugga teori sen.

Likes

Comments

här hemma händer det så mycket så hinner ej med något här inne riktigt tråkigt tycker jag. bjuder på lite bilder idag iallafall tills allt lugnat ner sig här hemma!

vart lite blandade bilder och kikar in igen så fort det är möjlighet för det! :)

Likes

Comments

ja dag 1 avklarad för inskolning på förskolan maxen är nöjd började dagen med lite lek frukt stund och lite mer lek och lunch och vila ute i vagnen .sov en halvtimma sen vakna och skulle se om han ville ha mer mat men nej han lekte istället med alla barnen framåt kille de här 😊 inte blyg alls för någon. men blev massa grin så vi gick hem tidigare fick välling och somna gott i sin säng. sov läge vakna och skulle se om han ville ha bacon och blodpudding men nej ingen hit de för honom sen va han mammig igen och trött så blev tidig kväll han sover sött och mamman ha träna lite hemma och ska försöka sätta mig och plugga teori. sedan dusch och sova imorgon dag 2 på förskolan.  mamma saknar sina prinsessor så mycket så tomt utan er här hemma för oss 2 😢 men tiden går fort snart söndag . sen händer de grejer till nästa vecka då börjar allt som ska bli klart nån gång för flickornas skull 😍för er gör jag precis allt .

Likes

Comments

ja en tillbaka upplevelse fick ja va med om imorse.
maximilian höll ju på födas i min säng men höll mig tills i ambulansen. men den morgonen då ja vakna vaknade jag idag men idag han ja kliva upp med max fixa välling sen small de till i min nedre mage trodde jag skulle föda barn på nytt alltså denna smarta va lika som innan max skulle ut alltså va var detta nån som ha nån aning vare med om de eller hört talas om det
jag ha vare utan min mens i 11 månader cirka för ja gått ner i vikt plus så ha jag äntligen fått igen min vecka haft en gång så tänkte de va den som kom igen då den ska komma nu typ. jag ha som mens värk nu till och från men kan inte sitta på min egna rumpa typ.får halvligga nu men är glad att smärtan är nästan borta min son vart rädd som han grät då ja knappt kunde stå eller lyfta honom såna här gånger skulle man haft någon här hemma. barn är så kloka hur de kan se hur man mår han skrek mer en va ja gjorde jag försöka sätta mig på toaletten men gick inte sätts ner mig.   hoppas nån hört om detta nån gång som kanske kan berätta 😊 ha en fin dag ni som kikar in hos mig.

Likes

Comments

Det blev BVC besök och en läkare hjälpte oss där istället. han hade röd hals och dubbelsidig öroninflammation igen han ha hosta hemskt hosta blir rädd i mellan åt. helst nattetid men idag är han redan bättre känns så skönt. vi ha vare ute på affären sen bara varit hemma skönt.
ha ordnat massa kläder till min äldsta flicka söta klänningar kjol byxor skjorta ja med mera. 😍 dem ha ju en snäll moster😚
just nu dricks de kaffe då ja klev upp 05:40 med lilleman somna sent igår tränade och skulle plugga teori men orkade ej igår så blir idag istället. 

Likes

Comments

mammas kille är dålig idag kunde dem ej se i örat då de va för mycket vax men sänka togs och den låg på 34 så köpte medel till att få bort och åker in igen i morgon och tar ny sänka och kolla öronen är de en ytligare öroninflammation blir de medicin igen men återkommer det bli de Sundsvall och fixa rör. vill bara se min kille frisk imorgon ska vi på BVC först innan känns bra det å se vikt om han ökat eller ej men de tror ja inte han har  😕

Likes

Comments

hej hopp alla idag vankades de kalas 🎉
för maximilian fyller 1 är den 22 men vi firade honom idag och hade det bra stora killen va du växer snart gå du själv jag tyckte du nyss kom kärleken till dig är obeskrivlig

på tisdag blir de lite mer godsaker ska iväg och köpa lite mer paket 😍😊

tack ni som kom idag ☺ och fina paket synd han blev så hängig bara sådär 😕 lillen som aldrig får va frisk i morgon bli det vårdcentralen igen jäkla öroninflammation dock slog febern till och hemsk hosta vaknat 5 gånger sedan kl 6 tur du äter och får i dig vätska. blir nog 3 svängen med medicin ska begära remiss till öra näsa hals denna gång då inget hjälper honom bli sjuk 2 dagar senare efter medicinkuren är klar. idag tyckte jag de slog till rejält en de andra 2 gångerna. stackar lilla du ❤
men dagen va iallafall bra tills kvällen kom då dök andra jobbiga saker upp 👎 undra när detta ska ta slut !
bild på maxen idag

han skulle ta hela biten i munnen han gillade tårta 🍰 😍

Likes

Comments