Sitter här hemma och försöker få nån ordning

Ny säng inköpt bara invänta huvud gaveln som kommer kanske om 1 vecka cirka.

Barnen är på dagis och fritids
Springer på sjukhuset varje dag nu känns de som på måndag ska jag in på röntgen och kolla magen buken lämnat in mina sista prover idag vill veta vad det är för fel ha sån magvärk sjukskriven 1 vecka till och hoppas jag får mina svar innan jobbet kallar igen.
Är så otroligt trött på detta med min mage och buk :( man känner inte för nått går ner i vikt jag behöver mu gå upp inte ner önska man fick till sitt mående nu håller tummar att det inte är nå farligt :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vi har haft en underbar dag i junsele djurpark vår dag kunde inte bli bättre...

Lite jobbigt och åka långt i bil tyckte barnen förutom Max. Men det fick en utmärk dag! Det måste göras om tack för idag alla som var med
❤️

Likes

Comments

Lyckliga barn och lycklig mamma haft en bra sommar och värmen är ju kvar men min semester börjar nu avta snart jobb. Och känner mig helt slut ville vara utvilad men icke men lär gå super ändå då man kommit in i det igen :).


Barnen och jag ligger och ser på massor av film blandat och en massa gos..

Ska precis lägga minin och flickorna om ett tag så dem kan börja vänja sig att somna i tid plus jag själv som gärna sitter uppe om kvällarna och ser film eller fiskar och umgås med min bästa vän ❤️Likes

Comments

Jag behöver inte ha din förlåtelse precis hela tin jag behöver ha din förståelse för detta försök förstå det!

Likes

Comments

Hej hej!


Kvällen kommit äntligen varit vaken sen halv 5 för att hinna med allt lämna på dagis och fritids sedan mot jobbet en kort dag och den kunde inte gått bättre :) Har haft besök sedan donat har just nu tvättat andra maskinen endast att hänga upp den alla sängkläder sen blir det slappa framför tv har lite huvudvärk som kommer och går.

Barnen somna rätt tidigt ikväll tror dem behövde de då vi kliver upp så pass tidigt för att hinna med oss imorgon är det en heldag på jobbet så heldag för barnen med men snart helg och då bli det massa mys med dem och det gillas från både barn och mamman 💕 Nu tror jag att ja ska gå ner och hänga tvätten så jag kan lägga mig i soffan och bara va en stund. Kram kram på er som kollar in oss här.

Likes

Comments

Hej alla som kikar in.


Idag har jag varit hemma och ledig har haft en kämpig tid nu i cirka 3 månader och försöker finna lite tid och ork och skriva lite .

Barnen är hemma och det är det huvudsakliga för mig dem betyder mest utan dem är jag ingenting.

Jag har ju börjat jobba med och det funkar ju kanon allt förutom att hinna i tid till allt utan körkortet. Fick börja gå med en kille som jag nu har gått med under den mesta tiden och varit den bästa tiden på länge för mig då jag fick träffa en sån fantastisk människa som verkligen funnits för mig under dessa månader och finns fortfarande för mig en sådan vän går inte tacka nog för allt han gjort och gör för mig och mina barn med för den delen
Han är en underbar fantastisk bra människa önska det fanns fler utav dem.
❤️

Idag har två av barnen varit på dagis och största varit hemma med mig så min vän tog ut oss på lite vardagslyx som va så skön å lugnet fast det var enorm blåst ute så va det skönt bild kommer !

Nu sitter jag och barnen och ska ordna lite kvällsfika och bara vara innan sängen kallar de små liven sedan blir det att glo tv innan sängen kallar för mamman.


Likes

Comments

en ensamstående mamma som inte får riktigt tid med bloggandet.. trist men hoppas de bli lite bättre snart med den saken gillar att skriva av mig här :)

här hemma är de mest sjukdomar på sjukdomar förskylningar och sedan magsjuka och nu är de vattkoppor som ena har åkt på och de andra 2 kommer få de med tids nog. och jag själv försöker fixa körkortet går framåt men för segt enligt mig. och sedan söker jobb ska äntligen på en ny intervju nästa vecka så får se om ja får de jobbet håll tummarna för mig 👍 . ikväll somnade lilleman så tidigt kl halv 6 och då kommer han vakna 5 imorgon men men bara kliva upp och hoppas på en bra fredag helt enkelt. mellan barnet sover nu med och äldsta sitter vid sin surfplatta och lyssna på Youtube 😀 jag själv ska nog ge mig på och färga håret är lite nojig då mitt hår går av utav färgning ibland å ibland inte så händer inte så ofta att ja våga prova men ska nog göra de endå man vill trivas just nu ser ja hemskt ut i mitt korta hår och vill ha ändringar på de.  sen bli de en kopp te  och film .

Likes

Comments

så dålig uppdatering haft för mycket och har det en. hoppas snart de bli lite lugnare ...
utredning på maximilian hans mage och utslag och utredning på äldsta flickan med. plus allt annat. theja slog sig hos sin pappa och fick operera sig i Umeå i handen men den läker fint nu med gips på ... idag har dagen vare kanon junies stöd jul tog ja bort och det gick ju kanon kunde cykla utan dem. nöjd mamma nöjd tjej 😍 nu äts de gotta och massa mys maxen sover redan men ja och flickorna myser på ett bra tag innan sägen. så ska jag plugga teori sen.

Likes

Comments