Igår gjorde jag så många saker " för sista gången". Kunde ha varit som vilken annan fredag som helst men det var det inte....utan väldigt långt ifrån faktiskt 😊.

Först gjorde jag mig i ordning på Maratongatan för sista gången, sedan åkte jag till jobbet på Upphandlingsenheten för sista gången. Där åt jag gott fredagsfika med mina fantastiska arbetskamrater för sista gången, lunchade för sista gången och stämplade till slut UT i Heroma för sista gången.

Hemma lagade jag middag åt oss i det gula köket för sista gången.

Tänk allting nytt och spännande vi har framför oss och så otroligt många saker vi nu kommer att få göra för Första gången ❤❤❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är kalt hemma nu...inte alls särskilt hemtrevligt. Varken gardiner, tavlor, ljusstakar, lampor eller andra saker som bidrar till mysfaktorn. Men det gör absolut ingenting alls !

Sedan jag vaknade i morse har jag haft ett pirr i magen. Inte alls något läskigt utan ett förväntansfullt pirr. Sista veckan på jobbet, sista veckan i huset. Undra när jag handlar för sista gången? När kör jag den sista tvättmaskinen?

Och så det nya okända...där jag saknar kontroll ännu. Var ska vi handla sedan? Vilken kommer bli vår favoritbutik? Hur fungerar tvättmaskinen? Åhhhh vad jag längtar 😊💕

Vilket äventyr vi gör, familjen och jag !!!👍

Likes

Comments

Idag är det grått och kallt..man vill inte vara ute i onödan. Önskade nästan jag haft kupevärmaren på när jag åkte iväg på lunchen.

"Nu kommer sommarvärme igen" ropar aftonbladets rubriker  Härligt !! 😊 Jag klickar på länken för att komma vidare ".....beräknas komma in över södra Sverige...." läser jag vidare. Va?! Nehepp...här blir det inte varmt i alla fall.

Går in på SMHI's app och knappar in 10-dygnsprognosen både för Härnösand och Söderköping. Bilderna talar sitt tydliga språk...🌞❤

Likes

Comments

....till inflyttning 😄 Helt otroligt !!! Tiden som brukar gå så sakta när man längtar går i racerfart ! Det är ju förstås en hel del att avsluta, packa och ordna med så här på sluttampen. Aldrig har väl vår kalender varit så full!

Tur att vi är fyllda med energi av att vår dröm snart blir sann ❤❤❤

Likes

Comments

Idag satt jag ute i solen och njöt. Hade putsat fönster och packat tre flyttkartonger och var värd en liten paus. Huset vi hyr har en liten altan, inget som skulle duga åt mig egentligen men kände idag att jag var glad att den fanns.

Snart har vi bott i vårt "lånade hus" i 5 månader. Så fort tiden gått. Kom att tänka på hur vi planerade innan....och Gunnar vägrade bo i lägenhet....ens för ett litet tag. Och jag tyckte han var fånig...lite fick vi väl offra? Men så fixade han så vi fick hyra ett hus och det har jag varit glad åt såååå många gånger. Vi har haft det bra här... Lina har nära till skolan, fått kompisar i närheten och katterna har njutit av skogen.

Sååå skönt i solen idag 🌞

Likes

Comments

För ett tag sedan fick jag veta att onsdag 11 maj var bokad för min del. Något kul med jobbet skulle ske. Ingrid och jag skulle avtackas och Lars som fyller jämnt skulle firas...spännande 😊.

Hemlighetsmakeri och lagindelning, nästan alla kunde komma. Solen sken men det var kallt i luften när vi samlades i fikarummet kl. 16.00. Till och med de som var barnlediga och sjukskrivna hade kommit, kul !😄

Lagen fick var sitt kuvert...vi skulle ut på bilorientering. Mitt lag var Lag Victoria som körde och så fick Åsa, Evelina och jag vara kartläsare. Kuvertet innehöll sex bilder på platser vi skulle hitta och där skulle frågor finnas. Alla var taggade och vi fick oss en rejäl sightseeing. Kajen, simhallen, Sälsten, Vårdkasen och vattentornet. Vårt lag slutade på en 2:a 👏 plats .

Efter orienteringen blev det middag på Höga Kusten hotellet med god mat, vin och fina presenter. Aldrig någonsin har jag haft så fina arbetskamrater....de kommer att bli saknade ❤. Hoppas de håller sina löften om att hälsa på i Sörping!! 😁

Likes

Comments

Alla frågar: Har du fått nåt jobb? Nej, svarar jag..... jag ska bli lyxhustru 😉. Skämt åsido....jag brukar förklara....att jag inte kan lämna Lina själv hela sommaren....men samtidigt känner jag mig oansvarig. Herregud! Tänk om jag inte får nåt jobb?? Kommer vi klara utgifterna då? Hur länge räcker det vi sparat ihop? Är vi riktigt kloka som säger upp två fasta jobb utan att ha skrivit på nya anställningavtal??

Äsch....det löser sig alltid..väl?

Idag pratade jag med Anna. Vi har mer mailat än pratat i telefon tidigare, men hon visste...att jag skulle flytta. Och hon berättade att de gjort samma resa. Flyttade hit från Göteborg och bara den ena hade jobb. - Men...sa hon ...nu har vi båda jobb. Det löser sig alltid 😊.

Det....var väldigt skönt att höra!

Likes

Comments

Ja det trodde man aldrig 😂 Att Gunnar skulle börja intressera sig för heminreding! Allt började med att han gick med i Norrköpings motsvarighet till KBS och när han bläddrade mellan annonserna fann han dem. Lådorna som vi ska ha ved i bredvid kaminen 😊 Precis sådana vi letat efter!

Ska hämtas i Svärtinge efter 1 juni 👍

Likes

Comments