Mycket har hänt sen  jag skrev sist.
jag rasade ganska djupt men reste mig igen.
Nu är jag tillbaka och lever precis det livet jag vill ha 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sista tiden så har det varit otroligt mycket för oss, graviditeten drog ut på tiden och det var påfrestande för alla då jag blev så dålig och fick fruktansvärt ont .
Men den 2 juli kom våran efterlängtade Kajsa och från första värken till hon var ute tog 1.5 timme så när hon väl valde att komma så gick det av bara farten och jag kan ärligt säga att hade det inte Jonas hållt lugnet och varit ett så fantastiskt stöd så vetisjutton om jag hade klarat av förlossningen.
Nu har det gått 2 veckor och nu som först har vi landat igen och det är nu som tröttheten visar sig, men ingen vila, ingen ro för här blir det fullt upp ett tag till.
Jonas har gått tillbaka till jobb och jag försöker få ordning på bråkiga Kevin som är så otroligt rastlös, men snart blir det bättring, för vi ska flytta mer centralt och jag kan bli mer självständig när det gäller allt kring mig och barnen.
sen ska Kevins 5 års kalas i augusti planeras och i september är det dags för dop för både Kevin och Kajsa, så det är lite att göra nu ett tag framöver 😃
Nä nu har ni fått lite info om vad som hänt och vad som är på gång så nu ska jag ta tag i denna dagen med städ och tvätt.
Ha det gott sålänge så skriver jag snart igen 😘

Likes

Comments

Idag är en riktig bra dag och jag känner mig så otroligt positiv :)

Pga magsjuka så har jag ej kunnat ta mina mediciner på ett tag och jag har känt mig totalt orkeslös, men igår började jag med dem igen och genast idag känner jag mig som SUPER WOMEN.

Jag insåg även att jag gått över alla riskveckor och nu behöver jag ej vara rädd för att det sätter igång, nu kan bebis komma om hen vill, sätter det igång så blir det ambulans in och blod finns reserverat och om det ej sätter igång så blir det ju igångsättning inom 4 veckor.

Så idag har jag påbörjat storstädning och även plockat fram alla bebis kläder som ska gås igenom och tvättas.

Lillfisen är så söt, han har gått hela dan och frågat mig om det går bra och glatt har jag svarat : Jaaaa idag går allt jätte bra :)

Har ju glömt att berätta att familjen ska få en till liten familjemedlem, men det dröjer några veckor till tills han blivit gammal nog att lämna sin mamma men jösses så vi längtar nu <3

Idag får vi även lite besök av Sara, Madde och Hampus så det blir verkligen en dag där timmarna flyger iväg.

Nä nu har jag hoppat in här och skrivit lite om min helt perfekta dag och kommer säkert in sen igen med något litet mer senare.

kram på er sålänge

Likes

Comments

Nä nu närmar sig förlossningen med stormsteg.

Jag har verkligen inte ordnat hem något till den lille och det kan helt ärligt ge mig lite ångest, men det har inte funnits utrymme till det hittills då vi blivit överösta med utgifter varje månad, men 3-5 veckor kvar så måste jag bara ta och lösa detta.

vagn hämtas till löning iallafall, hade så svårt att bestämma mig för vad jag ville ha, men hittade en helt fantastisk retro vagn :)

Inte nog med det så har vi haft motgång efter motgång och det har och är extremt kämpigt, vi sitter i en stuga utan körkort, gubben håller dock på och har en månad på sig kvar tills det är dags för teoriprov och uppkörning och tills dess så sitter vi här, jag kan inte ta mig någonstans, kommer ej på mina livs viktiga läkarbesök då jag ej har någon som kan hjälpa mig att köra.

Köpte 3 moped ruckel som gubben skulle laga och bygga ihop, men blev väl ganska lurade på konfekten för alla tre får vi köra till skroten och jag kan helt ärligt säga att jag är så jäkla trött på dessa spontanköp som leder till att det kastas eller får eldas upp, men visst är det härligt att kunna lura på blå ögda människor sin skit ;)

Nä det är allt dags att rycka upp sig och ta tag i livet, för det funkar inte att ha det så här längre och att kämpa för brödfödan var jäkla månad suger verkligen musten ur mig.

Idag kommer iallafall gubbens bror och lämnar en cykel så han kan cykla ner till bussen, så nu ska vi bara lösa ett busskort så han kan ta sig resten av biten till jobb och vi kan pusta ut ett par veckor till.

Jaha och vad har hänt mer sen sist, jooo vi blev lite lurade även på konfekten gällande bebis kön, först sa de flicka sen på nästa ul så såg det ut som bebis har pung så nu vet vi inte vad vi får, vem vet det kanske är 2 ;)

Jag kämpar även på med mina gravidhormoner som denna gången inte är att leka med, tycker så synd om alla i min omgivning som kan få höra både det ena efter det andra, men de känner ju mig och vet att det är hormonerna som gör mig sån här så de lyssnar inte ens och det är ju lite positivt iallafall hahaha.

sen har vi varit sjuka väldigt mycket så inte konstigt att man är lite som en tickande bomb, men snart så är sommaren här, bebis är ute och livet blir förhoppningsvis något lättare.

Nä dags att ta tag i dagen, har lite beställningar att sysselsätta mig med så jag avslutar här och denna ggn lovar jag att bättra mig på att uppdatera denna blogg, men har hållt mig undan lite för att det varit för mycket som hänt sen sist.

Ha det nu gott så länge :)

Likes

Comments

Då var beslutet taget, jag orkar inte mer, jag orkar inte leva i ovisshet, jag orkar inte leva i ett tyst förhållande, jag orkar inte känna mig ensam längre, jag orkar inte känna mig värdelös.
Jag kommer aldrig bli det du vill ha, jag vill ha så mycket mer.
Jag vill må bra igen, jag vill känna mig uppskattad igen och stannar jag så gräver jag mitt mörka håll djupare och det kommer tillslut inte finnas möjlighet att klättra upp igen!
Så jag har tagit ett beslut, ont gör det men jag måste för min egen skull, jag vet att en dag kommer smärtan släppa och jag återigen kan se ett ljus.
Därför samlar jag mod, att hoppa ut och finna nytt blod.

Likes

Comments

Ännu en natt utan sömn
Medans de andra sover gott, så ligger jag nerbäddad i soffan och känner mig klarvaken.

Vi alla är sjuka och är inne på andra veckan nu åh orken har inte funnits för att städa och ha sig, men ikväll fick jag nog.
Jag tog tag i köket som var ett oanständigt kaos, inte diskat på två dagar , så ni kan ju tänka er hur det såg ut, reklam som låg utspritt på köksbordet blandat med kaffe muggar, glas mm

Vek in gubbens alla kläder som han slängde på golvet i vardagsrummet för några dagar sen när han bestämde sig för att rensa ur det han hade.

Körde en maskin tvätt och hängde upp den på torkställningen och sen skurade jag rent toaletten.

Sen tog kraften slut men jag är nöjd med att jag orkade med det jag fick gjort iallafall
👏

Jag trivs otroligt bra med att bo här i vår lilla stuga men jösses vilket kaos det blir om man ej plockar undan direkt.
Måste komma på hur jag ska få de andra att plocka undan efter sig och även komma på smarta förvaringar som ej tar upp all yta.
Står i valet och kvalet om jag ska bygga en vägg i vardagsrummet så att Kevin kan få ett litet eget utrymme med säng och leksaksförvaring för nu sover han inne i vår säng medans bonusbarnen har sin våningssäng i andra sovrummet, men jag och Jonas är inte riktigt överens om hur vi ska utnyttja de få kvadrat vi har och han har börjat prata om att hitta ett större boende, men jag totalvägrar att flytta ännu en gång utan ser hellre att vi satsar på detta nu.
Ja vi får väl se hur det slutar Hahahaha

Nä nu ska jag försöka sova en stund men uppdaterar imorgon under dagen
Natti
😘

Likes

Comments