Då var beslutet taget, jag orkar inte mer, jag orkar inte leva i ovisshet, jag orkar inte leva i ett tyst förhållande, jag orkar inte känna mig ensam längre, jag orkar inte känna mig värdelös.
Jag kommer aldrig bli det du vill ha, jag vill ha så mycket mer.
Jag vill må bra igen, jag vill känna mig uppskattad igen och stannar jag så gräver jag mitt mörka håll djupare och det kommer tillslut inte finnas möjlighet att klättra upp igen!
Så jag har tagit ett beslut, ont gör det men jag måste för min egen skull, jag vet att en dag kommer smärtan släppa och jag återigen kan se ett ljus.
Därför samlar jag mod, att hoppa ut och finna nytt blod.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ännu en natt utan sömn
Medans de andra sover gott, så ligger jag nerbäddad i soffan och känner mig klarvaken.

Vi alla är sjuka och är inne på andra veckan nu åh orken har inte funnits för att städa och ha sig, men ikväll fick jag nog.
Jag tog tag i köket som var ett oanständigt kaos, inte diskat på två dagar , så ni kan ju tänka er hur det såg ut, reklam som låg utspritt på köksbordet blandat med kaffe muggar, glas mm

Vek in gubbens alla kläder som han slängde på golvet i vardagsrummet för några dagar sen när han bestämde sig för att rensa ur det han hade.

Körde en maskin tvätt och hängde upp den på torkställningen och sen skurade jag rent toaletten.

Sen tog kraften slut men jag är nöjd med att jag orkade med det jag fick gjort iallafall
👏

Jag trivs otroligt bra med att bo här i vår lilla stuga men jösses vilket kaos det blir om man ej plockar undan direkt.
Måste komma på hur jag ska få de andra att plocka undan efter sig och även komma på smarta förvaringar som ej tar upp all yta.
Står i valet och kvalet om jag ska bygga en vägg i vardagsrummet så att Kevin kan få ett litet eget utrymme med säng och leksaksförvaring för nu sover han inne i vår säng medans bonusbarnen har sin våningssäng i andra sovrummet, men jag och Jonas är inte riktigt överens om hur vi ska utnyttja de få kvadrat vi har och han har börjat prata om att hitta ett större boende, men jag totalvägrar att flytta ännu en gång utan ser hellre att vi satsar på detta nu.
Ja vi får väl se hur det slutar Hahahaha

Nä nu ska jag försöka sova en stund men uppdaterar imorgon under dagen
Natti
😘

Likes

Comments