Sen tänkte jag skriva ett inlägg om inre stress det är lite så jag har inom mig just nu. Mycket tankar och oro. Men det skriver jag om senare. Nu ska jag ta min lilla sjuka flicka och mysa med :)

Likes

Comments

Hej. jag ska försöka med det här med bloggande igen. Kommer behöva skriva av mig lite.
Snart ska vi äta och det blir egna köttbullar och potatis med egen sås. så gott. Sonen är hos sin pappa och min lilla bebis är lite sjuk med hosta och snuva. Hon blir så lätt förkyld hon var utan förkylning 1vecka inte mycket att hurra för. Vi alla sover så dåligt när hon är så täppt hon vaknar flera gånger per natt min lilla skrutt. Tur man är ledig i helgen och kan sova middag efter maten 😀
I helgen gör vi inte så mycket nu när hon börjar bli sämre igår var vi på stan och handlade min sambo klippte sig och skaffade jag en ny mobil. Behövde verkligen det. Den innan hade jag haft över två år och man hörde typ inget när jag pratade med någon. Nu har jag Samsung s5 :) behöver inte ha någon nyare. så köpte vi ett nytt foto album har så mycket kort och ska framkalla ännu mer. phu, blir jobbigt. Så blev det lite kläder också. Behövs höst kläder.


Likes

Comments