MITT DRÖMLIV När bitarna faller på plats
View tracker

Idag kom min systerdotter äntligen hem och jag har varit och gosat. Aldrig sett något finare. Och Sandra och Daniel är nog de finaste, lugnaste och mest harmoniska föräldrar som jag vet. Jag blev lugn och trygg och kunde bara njuta av lilla Ebba ❤️ jag älskar henne redan villkorslöst och ska finnas för henne resten av mitt liv!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 22 readers

Likes

Comments

View tracker

Som många vet så har jag pluggat en del nu på sista tiden och jag har tagit en "intensiv" svenska 2 kurs för att komplettera och få ett slutbetyg. Och idag hade jag mitt betygssamtal med min lärare som jag har nu när jag läser på distans och jag klarade det!!! Ett styck slutbetyg till mig. Idag påbörjar jag religion kursen som kommer vara i 2,5 vecka och jag ska ge järnet. Avslutas lagom till den 16 december och därefter tar jag semester i Egypten. Vi åker redan den 13 men jag får studera där också.

Jag är helt överlycklig över detta. Så nu myser jag en stund med barnen innan jag kickstartar religionen.

Likes

Comments

View tracker

Jag har inte mått alls bra på senare tid pga mycket som händer i livet dessutom har jag en sjuk kille här hemma som behöver sin mamma under all vaken tid. Julhandling, lite julpynt och städ har varit på schemat idag. Fullt ös. Men imorgon lär jag sova länge och sedan ska dagen bestå av mys med mina guldkorn.

Dessutom ringa min lärare för att summera mitt slutbetyg i svenska kursen 👌🏻

Likes

Comments

Tack Hanna och Fredrik för ett underbart dop för er fina goa lilla Folke! 💞 jag hoppas ni fick en fantastisk dag.

Likes

Comments

Idag är en stor och tung dag "alla helgons dag", och detta året hamnade denna dag på din födelsedag. 60 år skulle du blivit idag. du försvann för tidigt och jag har drömt mycket om dig på sista tiden som så många ggr innan. Jag pratar och pratar hela tiden om allt med många men ändå är inte allting ute.. så mycket tankar som inte går släppa ut för att inte låta helt knäpp.

Jag tänker alltid för mycket.. saknaden är så stor efter dig. Och Niklas ska vi också besöka idag.. alltid är skit. Två så fina människor förtjänar att leva och må bra.. fan vad jag älskar er båda så obeskrivligt mycket.

Joakim är min klippa. Utan honom hade jag varit mer fördärvad än vad jag redan är.. jag hoppas jag aldrig slipper vara utan mitt allt!

Vila i frid våra änglar 💞 vi ses snart!

Likes

Comments

Idag blev det äntligen en helt ny och fin jacka! Inget akut köp eller något sådant utan en riktigt bra och rejäl.

Vi åt på Trendi och fixade andra ärenden. Jason fick även plocka ihop sin första egna godispåse med lite choklad som start 😉 stort steg för en som jag. STRAX IDOL 😍

Annars har dagen bestått av plugg och stora syster har varit här. Tack för idag 💞

Likes

Comments

Då var vi inne i november och jisses. Kallare vindar är absolut här men en oerhört fin dag har vi haft trots kylan. Solen sken hela dagen och då gör även jag det.

Men senaste tiden har bestått av jobb och studier och självklart familjen. Barn och hundar tar oerhört mycket tid och de är värda ännu mer men det är där jag har varit 😄

Annars flyter vardagen på och imorgon har jag prov ✌🏻️ varit ute på kvällspromenader senaste kvällarna. Skönt! Tiden går för fort just nu. Steffy var senast 64 cm lång och vägde ca 7 kg sist på BVC. Min 🌟

Likes

Comments