MITT DRÖMLIV När bitarna faller på plats

Fy fanken! Denna femåring är något av det bästa jag bet. Hon älskar verkligen mig och ser upp till mig och jag blir så varm i kroppen av henne för jag älskar henne minst lika mycket och blir alltid så imponerad över hur otroligt duktig hon är 💞

Bilden till vänster är tagen för fyra år sedan när min fis var ungefär ett år och nu är hon fem år och stor! Tur pappa valde att skaffa en till syster för hon förgyller mycket i mitt liv när vi ses och umgås.

Vi har varit på arenan i Bromölla idag, mycket fint 😍 sedan var vi på maxi och träffade alla prinsessor. Nu återstår middag - PANNKAKOR! Nog aldrig ätit de till middag sen typ fyra år haha! Men barnen bestämmer idag och sen blir det måla målarbok, pyssla och äta chips som barnen med valde. Stjärnor med sourcream & onion.

Hoppas de vill se frost en gång till med mig hahahah 😂

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag kom min systerdotter äntligen hem och jag har varit och gosat. Aldrig sett något finare. Och Sandra och Daniel är nog de finaste, lugnaste och mest harmoniska föräldrar som jag vet. Jag blev lugn och trygg och kunde bara njuta av lilla Ebba ❤️ jag älskar henne redan villkorslöst och ska finnas för henne resten av mitt liv!

  • 208 readers

Likes

Comments

Som många vet så har jag pluggat en del nu på sista tiden och jag har tagit en "intensiv" svenska 2 kurs för att komplettera och få ett slutbetyg. Och idag hade jag mitt betygssamtal med min lärare som jag har nu när jag läser på distans och jag klarade det!!! Ett styck slutbetyg till mig. Idag påbörjar jag religion kursen som kommer vara i 2,5 vecka och jag ska ge järnet. Avslutas lagom till den 16 december och därefter tar jag semester i Egypten. Vi åker redan den 13 men jag får studera där också.

Jag är helt överlycklig över detta. Så nu myser jag en stund med barnen innan jag kickstartar religionen.

Likes

Comments

Jag har inte mått alls bra på senare tid pga mycket som händer i livet dessutom har jag en sjuk kille här hemma som behöver sin mamma under all vaken tid. Julhandling, lite julpynt och städ har varit på schemat idag. Fullt ös. Men imorgon lär jag sova länge och sedan ska dagen bestå av mys med mina guldkorn.

Dessutom ringa min lärare för att summera mitt slutbetyg i svenska kursen 👌🏻

Likes

Comments

Tack Hanna och Fredrik för ett underbart dop för er fina goa lilla Folke! 💞 jag hoppas ni fick en fantastisk dag.

Likes

Comments

Idag är en stor och tung dag "alla helgons dag", och detta året hamnade denna dag på din födelsedag. 60 år skulle du blivit idag. du försvann för tidigt och jag har drömt mycket om dig på sista tiden som så många ggr innan. Jag pratar och pratar hela tiden om allt med många men ändå är inte allting ute.. så mycket tankar som inte går släppa ut för att inte låta helt knäpp.

Jag tänker alltid för mycket.. saknaden är så stor efter dig. Och Niklas ska vi också besöka idag.. alltid är skit. Två så fina människor förtjänar att leva och må bra.. fan vad jag älskar er båda så obeskrivligt mycket.

Joakim är min klippa. Utan honom hade jag varit mer fördärvad än vad jag redan är.. jag hoppas jag aldrig slipper vara utan mitt allt!

Vila i frid våra änglar 💞 vi ses snart!

Likes

Comments

Idag blev det äntligen en helt ny och fin jacka! Inget akut köp eller något sådant utan en riktigt bra och rejäl.

Vi åt på Trendi och fixade andra ärenden. Jason fick även plocka ihop sin första egna godispåse med lite choklad som start 😉 stort steg för en som jag. STRAX IDOL 😍

Annars har dagen bestått av plugg och stora syster har varit här. Tack för idag 💞

Likes

Comments