MITT DRÖMLIV När bitarna faller på plats

Idag hade vi den efterlängtade babyshowern som anordnades för min syster. Och jag trodde hon misstänkte att det skulle ske men hon hade inte en aning. Jag antar man blir nojjig när man verkligen vill överraska och inbillar sig att de vet typ. Men ingenting kunde bli mycket bättre än vad det blev tror jag. Perfekt dag och hon älskade nog varenda sekund.

Nu inväntar vi min systerdotter som snart beräknas komma. Jag längtar så jag spricker.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Om ca två veckor kommer min nya älskling hem!!!! Jag längtar så himla mycket. Min 6 PLus var för stor för mig och mina fickor så den sprack för ett tag sedan och har sedan dess bara legat så därför har jag inte haft mobil direkt. Men nu blir det ändring på det när denna skönhet anländer 😍

Likes

Comments

Det är så kallt i hemmet. Ikväll ska alla element igång och pyjamas måste införskaffas till mig 😇 så denna morgon var vi alla frusna och trötta då ljuset inte nått oss ännu men jag är expert på hösten och alla ljus är tända i lägenhete. redan och vi alla gosar under vårt dubbeltäcke 😁

Likes

Comments

Jaha. Återigen sitter jag fast i att förstå vad alla dessa epoker handlar om. Det är svårt att få grepp om specifika grejer, de stora händelserna sitter men att få ner det i en text är svårare. Men jag kämpar på och det är endast tio dagar kvar och jag har precis förstått första! Panik..

Nåväl, Jason är hemma idag då han var ledsen imorse och vädret var ändå skit dåligt så varför inte mysa hemma med mamma och lilla syster? Underbara unge. Nej, pausen är över och nu ska jag fortsätta läsa. Hoppas er dag är bra.

​Jag längtar för övrigt ihjäl mig till vi ska till Egypten. Jag och min underbara älskling. Konstigt nog ser jag mycket fram emot flygresan också, jag som annars hatar att flyga men jag är så förväntansfull på framförallt Jasons reaktion. Han älskar flygplan och tåg och den dagen ska han vara med om båda. Så underbart.

Likes

Comments

I december gör vi vår allra första resa tillsammans som en komplett familj (hundarna stannar dock i Sverige). Vi börjar med en lagom varm semester med all inclusive till Egypten för barnens skull så tar vi inte något land med högsta värmen i direkt. Det ska bli så härligt och jag längtar jätte mycket! Jag älskar att umgås med dom, jag fick den bästa mannen i världen och tillsammans har vi skapat två perfekta underbara små barn ❤️


Men just idag händer inte jätte mycket mer än plugg, umgicks hela förmiddagen med min fina Fanny 😍

Likes

Comments

Då var dagen kommen igår - Jasons sista sängdelar anlände och jag snickrade ihop sängen. Så igårkväll var första kvällen för honom att sova i sin efterlängtade bilsäng som var så himla stor för honom men han älskade den! Speciellt när ljuset fram drar igång och även en låt spelas. Så coolt!
Han sov i den hela natten utan att vakna och somnade mer än gärna i den utan protest med att gå ur osv.

Imorse kom han in till mig stolt och glad. Jag startade tvn, gav honom lite frukost på sängen och bara myste fram tills klockan var halv åtta(!!) och Steffy sov fortfarande vår lilla sjusovare som dessutom inte har vaknat inatt alls. Hur skönt? Jag är så utvilad idag så ni anar inte.

Nu är Jason på dagis och Steffy har somnat igen, haha 😂 alla mina arbeten är för tillfället inlämnade så jag väntar tills de släpper fler så jag åtminstone kan studera lite för just nu gör jag ingenting. Men min bästa kommer om ett tag och då äntligen har jag något att göra 😍

Likes

Comments

Eftersom Steffy sover i vardagsrummet just nu så kröp vi in i sängen igen, jag och min prins med vår förkylning 💙

Tack förresten för alla grattis. Tack mamma för vårt nya dubbeltäcke, i Love it! Och tack Susanne och Lars för parfym och godis 😍 samt barnvakt så min älskling kunde överraska med ett gäng härliga rosor, choklad och bio. Jag kände mig riktigt bortskämd igår och bion var pricken över i:et, så utvilad man var när vi kom hem igår.

👆🏻 från senast hos svärmor. Att vi stimmar och busar är inget tvivel om men hallå. Mitt face är kanske inte alltid det vackraste när jag skrattar men äkta är det minst sagt, haha! 😂 och lycka har ju aldrig heller varit något fult så vi står nog ut även med denna bild.

Likes

Comments