Nu är vi färdiga med checkup och omläggning, 5 dagar framåt med lindade händer/ fingrar sen är han antagligen återställd! Så skönt.

Xx

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hösten har som sagt en hel del charm i allt mörker, våran ingång är nu såhär färgsprakande och fin!

Xx

Likes

Comments

God morgon på er!

Är det lika mörkt och grått utanför era fönster som här hos oss? Hösten kan vara en av de vackraste årstiderna , alla har sin charm, men detta mörkret - nej tack!

Fredag och vi har kurat ihop oss i soffan. Snart ska vi in till kirurgen i Nyköping med Vincent.
Anledningen till detta är att igår hände det som inte får hända, och det gick så fruktansvärt fort. Han brände sina små händer på våran kamin. Under sina 3 år har han aldrig rört kaminen, båda våra föräldrar har det och även vi.
När vi kom hem igår gick han in och jag skulle ta Bianca ur vagnen och så hör jag bara hur han gallskriker och säger att han bränt sig, sätter direkt händerna under kranen och ser hur blåsorna kommer fram. Min kompis Nathalie och hennes son jack som skulle komma för playdate kommer som tur är och hjälper mig, ringer 1177 och som säger att vi måste åka in.
"Komiskt" nog möter vi när vi ska åka Elin utanför dörren som också skulle komma förbi med Elsa, och med sig har hon en grind vi ska låna och sätta runtom kaminen.

Vi får hjälp direkt när vi kliver innanför dörren och de smörjer in händerna med någon bedövnings/ kyl salva och lindar in händerna. Vi får sätta oss i barnrummet i en timme för att se hur blåsorna utvecklas, och på kontrollen såg de endå bra ut. Men 9 fingertoppar och lite av handflatan på ena handen fick blåsor. Nu ska vi som sagt snart ta oss in för att åka på check up så de inte har risk för infektion!
Efter allt så förtjänade han och vi alla McDonalds till middag hehe

Suddig snapbild..

Hörs senare med en update hur det gick hos kirurgen :)

Xx

Likes

Comments

Kommer aldrig tröttna på sallad, i alla dess former!
Bästa lunchen, Xx

Likes

Comments

För några dagar sedan trillade jag över denna artikel ur Femina på Facebook. Ingenting stämmer längre haha, de enda i våran familj som inte fått ett annat stjärntecken är Charlie och min ena bror! Nu är ju detta inget som kanske spelar någon större roll, men lite intressant endå! ;)

Xx

Likes

Comments

Förra söndagen så stängde Elsa dörren på sin tå, henne tånagel fick sig en rejäl smäll & halva nageln slets upp. Vi plåstrade om och inget mer hände. Vi väntade väl på att den inom kort skall trilla av. Men... natten till i lördags. Då Elsa oturligt sov hos mormor & morfar fick hon smärta från H-LVETET! Under hela lördagen va hon ledsen och inte alls sig själv. Jag såg snabbt runt lunch när vi va på IKEA att tån inte alls såg bra ut, att vi måste verkligen hem och tvätta rent den. Hon somnade på vägen hem & då kom febern. Vi ringde 1177 och fick en tid på vårdcentralen i Nyköping kl. 19.15. Väl där inne fick hon medicin för inflammationen. Nu är febern borta, men vi kämpar med medicinen som Elsa känner såhär för: "JAG TYCKER INTE OM DEN, DEN SMAKAR INTE GOTT!"

Nu ligger hon nedbäddad i sängen och myser med telefonen & jag tänkte gå igenom mailen.Likes

Comments

God kväll!
Vilken helg!
I fredags var vi, Elin och Adam bjudna till en inflyttnings/ oktober fest och jag tror att våra män joddlade högst haha, vilket resulterade i en riktigt seg lördag!

Annars har helgen bestått av finbesök från Kalmar och Tyskland, pizzaslizes, alldeles för mycket onyttigheter och soffmys. Idag tog vi oss i kragen och åkte på utflykt till skogen med Charlies föräldrar och ena bror och vi har precis avslutat söndagskvällen med mina bröder som kom förbi efter att vi kommit hem från skogen.
Älskar sånna här helger - inga måsten och få vara med nära och kära!

Nu ska jag snart släcka ner för denna veckan så hörs vi imorgon igen!
Xx

Likes

Comments

Jag surfar ganska ofta runt och kollar kläder till Elsa, men det blir ofta ögonshopping. Jag lägger dom i varukorgen - men betalar så sällan. Gör så till mig själv också. En ganska billig typ av shopping.

Här kommer vad jag ögonshoppat till Elsa idag, temat är ytterplagg & butiken är H&M:

Likes

Comments

God morgon!

Har sagt hela veckan att jag ska ta tag i att börja träna igen, och vips så var det torsdag och jag har inte kommit igång över huvud taget! Så, inga ursäkter längre. Man får göra det bästa av situationen och idag kommer jag använda mig av appen 7 min workout. En yogamatta, en vägg och en soffa/ stol är vad som krävs. Och sysselsatta barn hehe,

Efter 2 koppar kaffe är jag ready to go, go go GO!

Xx

Likes

Comments

När barnet själv får välja lunch, då blir det våfflor med grädde, sylt & strössel. För mamman en efterlängtad kopp te.

  • 250 readers

Likes

Comments