Mycket har hänt, studenten har varit, skolan är över. Kontakten mellan oss allesammans finns fortfarande kvar. Vi har fått tillbaka vår fina Viggo, och Asta och Paow går i skolan fortfarande. Elias har blivit FN ambassadör och är, om möjligt, ännu mer förälskad än innan. Alicia har flyttat tillbaka till Uddevalla och arbetar dag och natt som är arbetsmyra. David och Albin pluggar högskola och Sebbe och Hjalmar jobbar hårt som bara den, Hjalmar har också uppenbarligen golfen kvar.  

Och det var det, men mer kommer, det hoppas jag i alla fall. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu sitter jag, Alicia, David och Sebastian hemma hos Astrid och bakar kladdkaka. Elias stannade kvar i skolan för att plugga efter det att vi käkade på Yomo. Det var riktigt gott. Och nu ska det bli ännu godare.ä, hemmagjort kladdkaka. Hjalmar ligger för tillfället och sover hemma hos sig. Vi ska ha möte om vi vill ha med honom i "familjen" eller ej....

  • 26 Readers

Likes

Comments

Just i denna stund hav den bästa delen av familjen en myskväll, eller muskväll. Hur man en vill se det. Vi hoppas den andra, lite sämre, delen har det bra, men sålänge vi tjejer har det bra så bryr vi oss egentligen inte.
Kram!

  • 41 Readers

Likes

Comments

Familj är så mycket mer än bara kött och blod

Att man inte kan välja sin familj är någonting jag har hört ett flertal gånger, ofta med en negativ betoning på den frasen också. Jag håller med om att det stämmer, till viss del.

Ja! Du föds av en mamma som har blivit befruktad av en pappa, det är så det går till och det är så som de flesta blir till. Så det finns ett blodsband, ett biologiskt arv som dina föräldrar har givit dig för att du sedan ska föra vidare denna gen och hålla människosläktet vid liv. Dina föräldrar har givit dig något så unikt och så vackert som miljontals andra simmande små kamrater aldrig fick, ett eget liv. Det är något jag och förmodligen många andra är evigt tacksamma över.

Men, i många fall är det faktiskt det enda som föräldrarna ger sitt barn – deras kött och deras blod. Hur min eller hur andras relation till sina föräldrar är egentligen oviktig, för bara för att de var anledningen till att du kom till världen betyder inte det att de förtjänar att du ägnar hela ditt liv åt dem.

En familj är så mycket mer än bara kött och blod, en familj är människor som du känner att du kan berätta allt för oavsett vad det gäller. En familj är människor som du känner är ovärderliga. En familj är människor du skulle göra allt för, bara för att de ska må bra.

En familj är människor som du inte skulle kunna klara dig utan.

Vi är en grupp ungdomar som kallar oss för ”Familjien”, just för att vi känner oss som en liten familj. Vi skrattar, vi gråter, vi bråkar, men vi älskar varandra oavsett vad. I den här bloggen tänkte vi Du ska få följa med oss och våra tankar, vår spontanitet och våra starka åsikter på våra äventyr. Vi har så mycket planer och det hade varit kul att dokumentera detta. Varför inte hänga på?

We are family


Likes

Comments