Idag var semestern slut för Bollen och allvaret påbörjades igen. Åkte till Helena som ska börja hoppa igång henne åt Linus.
Så fin, även om hon hade väldigt bråttom över travbommarna de första gångerna.
Bollsan är så positiv till arbete och vill alltid göra sitt bästa.
Nu har vi gjort upp en liten plan för hur de kommande veckornas träning ska ske och vad som ska göras. De närmaste tävlingarna är
Ljungby v. 38
Flyinge v. 39
Karlshamn v. 41

Som det är nu så har vi inga planer på att Bollsan ska gå inne SM utan förberedas för annat.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

  • 117 readers

Likes

Comments

Peter hemma från pingisläger.

Linus hemma på Magic Parc efter flera dagar på Runsten. Tyckte det var skönt att komma hem till sin säng och sin egen mat. Blev allt lite prat i telefonen ikväll vad han vill ha med ner dit. Peter ska åka ner imorgon och hjälpa honom med datorn och hämta sin plånbok. Blir hem och vända!

Nu ser vi fram emot en rolig vecka, det blir Göteborg hela helgen. Familjen ska vara samlad!

  • 372 readers

Likes

Comments

Så fin runda idag. Rev sista hindret men vad gör det när ridningen går stadigt uppåt. Stjärna till Linus och Anton idag.
Bea hoppade 120 och var nolla och får nu gå 130 med Linus. Tre rundor och endast ett tidsfel första tävlingen. Vilken fantastiskt fin häst! Inte för att säga så, men det var väl lite tur att Royne hade ryggskott.

  • 535 readers

Likes

Comments

Linus helnöjd idag med mat då han hämtade ett band till ryttarnas VIP. Mätt av god mat ringde han rätt nöjd.
Startade Anton först idag i 7 stars kvalet 130 två faser. Nollan satt idag, den sista nollan för att få hoppa 135 och 140. Så skönt att det är klart då han nu kan fokusera på att rida utan att behöva sätta kval. Nu är det klart för att ha med både Bollen och Anton på deltävlingarna till morgondagens vinnare.
Bea gick 120 idag med noll fel i protokollet och med en placering.
Skön dag helt enkelt!

  • 751 readers

Likes

Comments

Linus filmade av från filmkameran så bästa kvalitén är det inte, men man kan nu se i alla fall.

  • 752 readers

Likes

Comments

Svar ?
Nej!
Linus kom i säng sent och längtade hem inatt. Skulle upp tidigt för att ta hand om hästarna.
Låg och längtade efter honom och hade svårt att sova. Hade precis somnat till igen efter att Heidi vaknat till då jag blixtvaknar av en kräkandes hund i sängen. Hon älskar att äta gräs ute tyvärr. Inte så trevligt!

Hur har det då gått idag?
Linus fick hoppa Roynes fina Canobet i 120 och hade ett tidsfel tyvärr. Sedan var det dags för Anton. Ett tidsfel i grunden och ett ner i omhoppningen. Nya tag imorgon! Hoppas att nollan sitter snart.

  • 903 readers

Likes

Comments

Ligger hemma och smsar med Linus som är på väg till Årsta Runsten med Royne & Co.
Anna skickar hela tiden och undrar massa saker, tror hon vill att han kommer hem😂
Linus verkar nöjd iaf så får se hur detta kommer att gå. Vardagslivet har börjat här hemma med jobb, mat och sen sängen.
Jag åker på pingisläger i Varberg på fredag och Anna får va hemma, får se om hon kan hålla sig ifrån Årsta☺️

Tur att bäbisarna kommer snart så Anna får lite att göra.
Just nu är hon inne i en "bantarperiod", vilket innebär : ingen godis för mig, promenad på 1.5h på kvällen och lagom tråkig mat. Ganska behövligt då man redan efter några dagar känner sig piggare. Sockerdöden är långt borta😜

  • 1008 readers

Likes

Comments

Pratar med Linus morgon, lunch och kväll. På ett sätt blir han mer pratsam när han är borta. Tar en lite för givet när vi finns där hela tiden. Nu pratar han med oss på ett helt annat sätt, om vad han gör, vilka hästar han ridit och mycket mer.
Kämpar med att få igång sitt nätverk på datorn vilket han inte lyckats med än. Nästan så Peter och Linus blivit osams via telefon. Peter pratar om att åka ner i början av nästa vecka för att få ordning på det. Verkar i alla fall nu som att det blir Göteborg för Linus nästa helg. Troligtvis får han ledigt och komma upp så vi kan bo på hotell tillsammans. Ska bli jättekul!

Imorgon drar de upp med elva hästar till Årsta Runsten för tävling. Tror det skulle sändas på Equisport så att man kunde titta live.

Linus sa att Anton gnäggade åt honom varje gång han går förbi. Längtar nog efter sin stora gräshage som han varit i flera timmar om dagen här hemma. Borta bra men hemma bäst tror jag han tänker Lilla Anton.

  • 1118 readers

Likes

Comments

Började dagen med att Linus och Peter åkte i förväg till Grevagården för att hoppa MoZarella i LA idag med. Var en ganska svår LA med både tre och två kombination. Kom in lite vingligt mot tvåkombinationen i korsgalopp så då rev de A hindret. Men trekombinationen var toppen. Kommer bli en så fin ponny i framtiden när hon får lite mer rutin. Hoppas verkligen att de hittar en ryttare som kan ta tillvara på hennes förmåga.

Anton fick stå i lastbilen en liten stund på tävlingsplatsen. Sedan br det raka vägen ner till Magic park. Anton gnäggade när vi svängde in mot gården så han kände i alla fall igen sig.

Vi åkte och handlade och fyllde upp kylskåpet. Packade även in alla kläder. Linus har två garderober i sitt rum så vi tog en till vardagsklädsel och en till stallkläderna.

Var allt lite sorgligt att säga hej då till honom. Kramade honom länge innan vi åkte hem.

  • 1441 readers

Likes

Comments

Idag blir det ponnytävling på Grevagården. Linus ska hoppa med Mozzarella LB och LA. Sista ponnystarten troligtvis då det är flytt imorgon som gäller.

Igår kväll hade vi knytkalas hos Familjen Ravik. Bohlins hade också landat och var med.

  • 1727 readers

Likes

Comments


Better Blogging Nouw