Maila var verkligen jättefin idag och skuttade runt 110 och 120.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 115 readers

Likes

Comments

Då var vi i Vartofta för att starta Maila. Vi börjar med en 110.

  • 192 readers

Likes

Comments

Maila varit på träning hos Helena. Var riktigt fin idag. Nu ska hon tävla på söndag. Även om det blev lite sent så var vi tvungna att åka bort till Raviks för att titta på fina lilla fölungen. Så söt var han!

  • 446 readers

Likes

Comments

Var i Gäsene nu ikväll med Bollen för att hoppa 130 och förhoppningsvis sätta sista kvalet till 140. Satt som ett smäck!
Helena var med och hjälpte till på framhoppningen. Linus tycker st är det bästa som finns när hon hjälper till. Gör allt i lugn och ro, ingen stress.
Nollan var riktigt fin! Så nöjda med veckans rundor.

  • 580 readers

Likes

Comments

Vi har massor att diskutera hemma men tiden räcker inte till. Linus har just nu 4 hästar att rida så kanske inte så konstigt, Heidi är ett heltidsjobb då hon har energi utöver det vanliga.
Om hon får bestämma så är det cykling, promenad eller utflykt som gäller varje dag.
Idag var Linus på Grevagården med Maila och Hugo, den sista visade fin form i 1.20👍

Ganska kul att se när Linus 3 år efter denna bilden glider runt som en glidare med 1.78 Hugo.

Likes

Comments

Så roligt att det är mycket i luften men det känns samtidigt som veckan och tiden inte riktigt räcker till.

Måndag:hästarna ska trimmas
Tisdag : pay and jump med Hugo och Maila
Onsdag: tävling med Bollen, lite hastigt bestämt med Helena idag em.
Torsdag:träning hos Helena med Lasse eller visning av Lasse ev. Väntar på samtal.
Fredag: lugnt
Lördag: trimma och rida inför tävling. Bada häst
Söndag: tävling i Vartofta
I samband med detta letar vi efter en manuell bil till Linus, svarar i telefon om hästarna och en av oss har världens nackspärr. Peter oroar sug för sitt handledarskap för Linus i att övningsköra. Varit av med körkortet två gånger. Den som väntar får se!
Jag fick i alla fall mitt klartecken idag☺️
Hallon är skendräktig och tar hand om sin valp hela tiden. Hon har valt ut Heidis lilla bruna pratande häst. När man säger något till den svarar den. Heidi hämtar den och Hallon går och letar. Nu är de mer överens om att Hallon lånar den.

Visade två av hästarna igår och det gick fint. Maila var med och hoppades i ridhuset av Linus. Märks att hon inte hoppat på ett tag. 

  • 837 readers

Likes

Comments

Tävlade i Gäsene idag. Hugo var dubbelnolla i 110 och jättefin.
Med Lasse blev det ett missförstånd och Linus satt tyvärr av. Det har tyvärr aldrig klickat på riktigt mellan de två. Nya tag där. Lunch med familjen på stan.Mysig dag helt enkelt! Nu ska det firas födelsedag med moster, mormor och morfar och många fler🎂🍾

  • 1121 readers

Likes

Comments

Verkligen fullt upp i veckan. Varit hos Helena med Lasse och Hugo och hopptränat. Packat upp efter Drammen. Jesper och Andre har kommit hit och bott eftersom de skulle tävla på Hammarö.
Linus och Andre drog iväg en sväng med bilen själva igår ner till Skövde. Så kul att de är så stora så de kan åka själva.
Satte ut alla tre hästarna på annons för några dagar sedan. Blivit nerringd men vi sållar ganska väl vilka som får komma. På söndag ska det visas häst i alla fall. Även lite längre fram är det bokad provridning. Detta tar också mycket tid.
Idag är alla fyra hästarna motionerade och två är badade då det är tävling imorgon. Hugo hoppas först i första klassen så det blir tidigt upp imorgon.

  • 1212 readers

Likes

Comments

Igår var det (på Heidis begäran) dags för utflykt. Efter lite lagande av varm choklad, ostmackor, kakor så packades den rosa ryggsäcken.
Heidi fick även med sig smink(hmm man undrar vad det ska bli av henne.
Sen blev det cykel bort till Raviks, efter lite övertalning fick vi även med Märta och Gunnar, vidare promenad mot vad som på berget kallas för "utsikten".

Med solen skinandes så var det riktigt skönt ☺️
Tänk om våren kunde vara lite längre 😝

Vilka godingar😍

Likes

Comments

Kom hem sent sent igår kväll. Bollen lycklig över att vara hemma. Skönt att krypa ner i sin egen säng.

Igår debuterade Linus och Bollen 140 GP:n inne på stora banan. Hade anmält 130 mellanrundan egentligen. Linus ringde för att stämma av med Helena och hon tyckte att efter 135 rundan som var så bra skulle det ge rutin att bara prova att känna på 140. Linus har i Sverige en felfri 130 kvar för att få hoppa 140. Men nu var det internationella regler och då är det inga kvalregler på det sättet.

Först ut på listan i 140. Var stort och många svängar med mycket relaterade avstånd och ingen att titta på innan. Det var förutsättningarna. Framhoppningen gick superfint och Bollen var jättefin på framhoppningen.

Gick in med god känsla. Började strålande för att sedan efter trekombinationen tappa rytmen. Men de tig sig runt☺️ 27 fel i resultatlistan men en verklig vinst för Linus som debuterade nya höjder både lördag och söndag. Slutade som elfte placerad och bästa svensk för dagen. I och med den placeringen så får han inte längre kvala till Amatörtouren i Falsterbo, så det är ju tur att vi inte betalat in pengar till den tävlingen.

Nu blir det ny tävling i Gäsene i helgen.

Så roliga helger i Drammen. Tänk om vi kunde göra det här hela tiden☺️

  • 1657 readers

Likes

Comments


Better Blogging Nouw