Nu är det bara Peter kvar hemma. Åkte ner till Linus idag på eftermiddagen. Clara och Linus var och tävlade själva idag. Ett räcke ner i varje fas på en lite överladdad Anton. Imorgon blir det lite bättre planering innan start. Ännu Lite mer rastning hemma innan avfärd är planen. Helena kommer ner imorgon och hjälper till med Anton. Bollen fixar vi själva. Bollen går 125 och Anton ytterligare en 120. En nolla kvar nu! Inte bråttom alls, men vore skönt att få den nollan så man slipper tänka på det och kan tävla utan press.
Imorgon kommer Peter ner efter jobbet.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 292 readers

Likes

Comments

Idag var det debut för Linus och Anton. Helena kom och hjälpte Linus på framhoppningen. Sofia Farman hjälpte till med banan och avstånden. Jennifer, Royne hästskötare hjälpte till med nya tränset och luvan som skulle vara vadderad. Stoppade in pannluggen och fixade med litet gummiband så det blev fint. Fick lite påbackning om att snokremmen måste ha mer hål. Får bli till tisdag. Royne var också där då Juri och Sofia red samma klass.
Linus gjorde det fint, lite pigg i början av banan men höll ihop det perfekt för en nolla. Så glada idag. Firade med lite lunch innan hemfärd i stallcafet.
Nu är Linus kvar ensam till onsdag. Ny start på tisdag som Clara och Linus fixar ensamma.

  • 584 readers

Likes

Comments

Installerade i Kungsbacka med Anton och Bollen. Bollen börjar starta på onsdag och Anton startar imorgon. Linus startar en 120 för att känna på lite. Både Royne och Helena är där och hjälper till. Ikväll åker vi in och tittar på Andre som hoppar Hippan.

  • 691 readers

Likes

Comments

Igår slutade Linus nian och idag är det "sista natten med gänget" på sommarland. Liten blir stor fort!
Körde Linus och Ingrid till bussen och släppte av dem. Hoppas vädret håller i sig och att han får en toppenkväll. Törs man säga att vi hade ju så roligt när vi var där☺️ Fast då hette discot Malibu och vi åkte berg och dal banan 26 gånger utan att kräkas. Det var tider det! Nu finns det ingen sådan berg och dalbana men mkt annat. Ombyte till kvällens disco kom med i alla fall.

  • 825 readers

Likes

Comments

Vägarbete för Peter och Linus ikväll.
Linus var snabb hem och red Anton och Bollsan. Red på banan idag igen då det är skönt mu i början med Anton.
Sedan var det lite träd som skulle tas ned och gropar som skulle fyllas i. Heidi var ute och lekte med grannbarnen under tiden och pysslade lite med deras minishettis Lillan.
Imorgon blir det hoppträning hos Helena med båda två.

  • 1261 readers

Likes

Comments

Efter mycket funderande har vi tagit beslutet att byta Maila. Tungt då hon lärt Linus mkt men fortfarande i den fasen att det kommer ta lång tid för dem att tillsammans hoppa 140. Maila har fått åka till Royne och istället har vi nu fått Anton.
Vi kom hem igår eftermiddag med honom. Ulrika och Hugo var med ner och provade en häst som Royne kände till. De kom dit med den så Hugo provade. Linus trimmade Anton på banan i fredags och igår fick han ett pass med hoppning innan vi åkte hem. Sofia red samtidigt med Linus och gav honom små tips hela tiden.
Juri red Saga när Linus skrittade av Anton också. Så roligt att se hur hon utvecklas och Juri rider så grymt bra!
Sov i stugan vid sjön, så fantastiskt fin och mysig.
Verkligen Magic Park!

  • 1403 readers

Likes

Comments

På utflykt igen!
Sover på ett Magic Place.

  • 1630 readers

Likes

Comments

Svävat lite på moln sedan i tisdags. Bollen fått lite vila i gräshagen och Tina kom hit och masserade hela henne. Nu älskar hon det! Står och gnolar ihop hela mulen och vill klia tillbaka. Kändes väldigt fin sa Tina. Skönt att veta att hon är fit for fight.

Imorgon blir det ännu en liten trip till Skåne. Denna gången med Ulrika och Hugo. En ram ska inköpas på Ikea också till det fina kortet på Bea.
Annars blir det en helt tävlingsfri helg.
Hoppas vi hinner rida ut i helgen och njuta lite utan regn.
Hugo anmäld till några tävlingar också.


  • 1744 readers

Likes

Comments

Idag var vi i Falköping med Bollen för att hoppa 140. Skulle sätta den rundan på rutinkontot inför senare starter.
Fredrik var med som stand-in för Helena som åkte till Wierden idag.
Red en så fin runda i grunden och satte en nolla. Laddade om och var även nolla i omhoppningen. Helt galet! Så skönt att kunna tävla resten av sommaren utan press att behöva sätta kval.
Nu ska vi bara njuta av varje runda☺️ Bollen passar Linus så fint i ridningen.
I bilen hem tänkte vi efter hur länge vi egentligen haft henne. Kom fram till att de gjorde första starten v 7 i Falköping tillsammans. Sjukt vad fort det gått till att nu vara nolla i 140☺️

  • 2014 readers

Likes

Comments

Idag var det Bollens tur. Helena var där för att hjälpa till. Gick banan och tittade på avd b innan.
Hoppade fram med fina språng. Gick in och var nolla i grunden. Första hindret i omhoppningen var kombinationen tyckte Linus, vilket det naturligtvis inte var. Så tyvärr utesluten i omhoppningen på grund av fel väg. Nya tag imorgon ☺️
Kan säga att resultatet inte alltid speglar sanningen i rundan.

  • 2153 readers

Likes

Comments


Better Blogging Nouw