Så här ser artikeln ut färdigtryckt. Kom ut igår. Känns som det var väldigt länge sedan på ett sätt, samtidigt som det känns som igår.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 180 readers

Likes

Comments

Idag blev det lite lätt ridning i Skogen och på fältet för Dogge och Lasse.
Linus provar en ny sadel på Lasse så det passade bra idag när det skulle vara lite lugn ridning i alla gångarter. Maila trimmades på banan.

Börjat att städa ur lastbilen på saker. Ska tömma och städa den helt innan den ska på service på Alfab.

Nu pluggas det till matteprov som är imorgon. Onödigt tyckte Linus, fast vi tyckte han skulle plugga igenom alla tal så det sitter.

På torsdag kommer artikeln i Skövde Nyheter som de var här för förra veckan.

  • 322 readers

Likes

Comments

Årets sista meeting är nu avklarat, lite lagom kyligt i luften så alla går omkring i tjocka täckjackor.
Trots kylan så möts man av glada kämpar.
Linus har kämpat på med Dogge och båda storhästarna.

Dogge:
0+4 LA i fredags, rev sista hindret men känslan på topp då det var bästa rundan sen vi fick honom
0+4 LB+ i lördags, repris och rev sista hindret med fortsatt bra känsla.
Första 0:an kom andra klassen på lördagen i en LA+
4 LA idag, rev näst sista men fick många bra språng.
Känns som att dem är på väg och framförallt så är Linus nöjd och självförtroendet har fått sig en puff

Maila:
1.20 i fredags i ett ganska bra tempo gav en 6:e plats
1.25 i lördags, vildhäst och rev 3 men även här många fina språng
1.30 söndag, debut och även då lite vild, kastade av Linus på framhoppningen. Väl på banan var hon ganska lagom taggad, fick ett stopp på b-hindret i trekombinationen men jävlar va hon hoppade👍

Lasse:
Känslan var i bott efter träning i tisdags men med tränaren Linda-Maries hjälp så byggdes i allafall självförtroendet upp så pass att han fick åka med.
1.20 ett ner men superfin, vi undra va fan som hänt
1.25 nolla och en 5:e placering, nu var vi verkligen förvirrade
1.30 tänker att här blir det inte roligt, men fin som attans går dem in och rör inte en bom......men sista hindret tyckte Lasse att han skulle stanna på, Linus landade på andra sidan hindret☺️
En leende Linus fångade upp Lasse och helgen var över för denna gång.
Känns verkligen kul att Linus kan komma hem från en tävling med skön känsla, 1.30 debuten är gjord, får se när nästa försök blir😋

Borås tävlingsplats är verkligen en av dem bästa, nu dessutom med en "ute-restaurang" där det fanns massa gott att välja från👌🏻👍

Nu bingen😳

Likes

Comments

Lasse placerad i 125 och nolla. Hur sjutton gick det till? Så bra Linus red ikväll.

Dogge var också helt underbart fin i andra klassen. Gick in och debuterade LA plus och nollade.

  • 698 readers

Likes

Comments

Kan bara säga att träning ger resultat. Linus ridit fint och hästarna har hoppat super.

Dogge gick LA igår och var strålande fin. Rev tyvärr sista i omhoppningen men bästa känslan hittills.

Maila som vanligt lite pigg och glad. Gick in och bara glänste. Linus höll planen som han och Linda satt och det bara flöt. Red lugnt för att få en fin känsla inför resten av helgen. Räckte till en sjätteplacering.

Lasse trodde Peter och jag aldrig skulle lyckas så bra med tanke på den katastrofträning vi var på i tisdags. Stannade och stannade och hittade inget läge alls. Linus jätteosäker och hoppade efter att Peter suttit upp och trimmat ett räcke på ca en meter. Då tänkte vi att det inte ens var lönt att ta med honom. Gick in med ett helt annat självförtroende och kom lite nära på trean som han rev men annars en runda som stämde perfekt.
Så skönt att ha med Linda som ger Linus det självförtroende han behöver just nu. Svackor kan vara svåra att ta sig ur utan rätt hjälp.

Idag väntar nya banor och utmaningar.

  • 805 readers

Likes

Comments

Ibland tar även de finaste vackraste prinsessor andra vägar. Idag lämnar vi vidare Lissy till en ny liten ryttare. Större hjärta än Lissy har får du verkligen leta efter. Så roligt och så mycket som Linus lärt sig på Lissys rygg. Tänk vi kunde lägga henne i ett glas vatten så du växer 25 cm.
Stort lycka till Ellen Louise. Nu får äntligen Lissy ha rosa på sig precis som en prinsessa vill.

  • 862 readers

Likes

Comments

Står i permanent stallet med alla tre. Lissy också på plats med Hanny. LiSsy står i de mobila så tyvärr inte med oss.

Kom ner ganska sent så det var bara att kasta ut sakerna och upp på hästryggen. De båda stora trimmades och Dogge fick bara installera sig.

De såg väldigt fina ut båda två. Lasse är lurvig eftersom veterinären aldrig dök upp. Är omöjlig att klippa utan att få en spruta tyvärr. Eftersom han inte kom när han skulle blev det försent för att klippa pga karensen.

Idag är Linus själv med tränaren. Vi åker ner i eftermiddag. Tänkte åka hem idag på morgonen men ändrade planen och åkte sent igår. Väldigt trött i bilen. Skönt att Simon kunde köra.

Idag får Linus rida med Stor skärm då vi packade allt utom hans hjälm. Klumpigt av oss men det är första gången det händer.
Ny trend startad idag. Tjejskärm på kille. Men vad gör det när alla förutsättningar är toppen på en av de roligaste tävlingarna på året.

  • 927 readers

Likes

Comments

Äntligen på G
☺️🐴🍾🎂

  • 989 readers

Likes

Comments

En lång resa för 4 ridpass, men vad är väl det för oss globetrotters. Enkel resa tog 3.5h men Linus (och jag) tyckte resan var väl investerade timmar☺️
Första gången vi är hos Annika, Tuva och Nora. Med deras 12 rum och kök så var det inga större problem att trycka in oss i ett av dem.
Fick inspiration av deras fin stall med murade boxar. Hästarna var fina båda två även om man märker att en storhäst än så länge är mkt för Linus att hantera.

Övning ger färdighet 😝
Här en bildbomb från helgen:

Gästfrihet när den är som bäst 👌

Likes

Comments