...som Hugos pappa skojade om igår om hans placeringar. Vilket vi inte hoppas att det är!
Uttrycket passar desto bättre in på att 3/4 delar av Familhen är på kusten och sover i tält. Det har inte hänt innan idag.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 165 readers

Likes

Comments

Idag åkte vi till Kumla med den fina d ponnyn MoZarella som Linus red första gången i tisdags. Första klassen gick jättefint i LB och han var nolla.
I andra klassen som var kvalklassen så tyckte Linus att hon inte riktigt var framme för skänkel. Kom lite fel på ett av hindren som var hinder tre, stor vid oxer. Vid tredje försöket så hoppade hon fint över. Synd!
Trevlig dag har vi haft i alla fall hela familjen. Den ponnyn kommer bli riktigt fin med lite mer rutin i bagaget. Linus sa att den skulle passa Märta riktigt fint!
Träffade på Nina och Trigger också. Finaste ponnyn ever! Fantastiska lilla ponny som vi har upplevt så mycket med.

  • 317 readers

Likes

Comments

Idag var det debut för Anton i 125. Var så fin i första delen av banan. I slutet tappade Linus greppet om tyglarna då Anton var svettig och brist på handskar så två ner, men en så fin runda. Bollen hoppade 135 idag. Linus började lite slappt med långa tyglar och spände inte bågen på de tre första så de åkte ner. Sedan flöt det på som vanligt och hon var jättefin. Så nya tag med finlir inför SM nu.

Inorgon blir det ponnytävlingar i Kumla. Linus fått förfrågan att rida en sexåring inorgon och försöka sätta ett kval till ungponny SM. So back to the small ponies imorgon.

  • 476 readers

Likes

Comments

Idag åkte vi iväg mot Göteborg för lite genrep inför SM.
Anton jättefin idag och relativt lugn. Fick ganska få språng på framhoppningen för att behålla lugnet.
Var lite viktigt idag då Linus behövde en nolla till inför nästa vecka i Sundbyholm. Linus red fint på Anton som var en nolla. Nu väntar 130 med Bollen.

Likes

Comments

Idag skulle egentligen Peter åkt med Linus och hästarna till Helena, men det blev lite ändrade planer på eftermiddagen. Så är det när platsen för ridhuset ska rensas rent på träd och högarna med fylle ska flyttas ut. Kommer bli så fint! Planerar och pratar om lampor och underlag till hindermaterial och sarg. Bestämt är i alla fall att ridhuset blir grafitgrått med svarta hörn och kanter.
Bollen klipptes och badades innan vi åkte. När vi kom dit så märkte vi att vi glömt en stor pälsbit under magen. Den får vi fixa imorgon bitti.
Iväg kom vi i alla fall. Bollen började och var fin. Hoppade inte jättehögt idag utan bara stämde av så trekombination och relaterade avstånd satt som det skulle. Nu blir det en 130 på onsdag och en 135 på torsdag för henne.
Anton har lugnat ner sig och Linus har bytt bett till ett kombinationsbett som Royne har hjälpt honom med. Det sitter lite bettejp och på nosgrimman är det lite klisterlinda virat runt. Var fin han också! Linus måste sitta mer stilla på honom och inte skjuta iväg honom då han är så känslig för hand och skänkel. Han går 120 och 125 till att börja med. Hoppas på att den sista nollan sitter nu. Heidi har fått sin nya ponny! Missis Dundee är hemma igen och idag var det premiärtur. Lite skritt och trav på banan blev det! Lycklig Heidi som är så stolt över sin nya ponny.

  • 905 readers

Likes

Comments

Då var årets Falsterbo över. Tyvärr var det inte så bra väder som man kan önska men två dagar på stranden blev det iallafall.
Bästa med veckan var kanske att hämta Linus och få med honom hem en sväng.
Sen har vi haft väldigt kul med alla goda vänner som flockas på campingen. I år hade dem rustat upp campingen lite så var inte längre den soptipp vi är så vana med☺️
Anna har varit inne på området varje dag även om hon har börjat dagar med att: -idag ska jag inte gå in.
Lyckades få med henne till stranden en gång, då stannade hon ca 30minuter trots klarblå himmel. Linus har inte varit på stranden nånting (om man räknar bort kvällstid).
Tur att jag har Heidi som fortfarande är i badålder. Fast å andra sidan så var den blåaste dagen den dag som vi var som mest slitna: dagen efter skaldjursbuffén. Efter ett himla champagneslurpande så är inte kroppen vad den borde vara😂

En av dagarn kom även Mimmi och Kjell på besök, dem passade på en av de finaste kvällarna som erbjöds☺️

Nu är vi iaf hemma och njuter av våran sköna säng😜

Likes

Comments

Idag blev det bad på stranden innan derbyt. Imorgon hoppar vår kompis uppfödning final för sexåringarna. Sofia Farman rider och vi håller alla tummar för att det går bra.

  • 1177 readers

Likes

Comments

Härligt att ha familjen samlad här. Heidi har sin lilla cykel med och verkligen älskar att cykla. Ikväll fick hon följa med de stora till fotbollsplanen som är vid tävlingsplatsen. Träffade Helena idag och pratade om kommande träningar och lite småprat om hur hösten blir. Mycket spännande tänk på gång. Lite ångest ger det samtidigt! Heidi nöjd över att sova ovanför Linus i dubbelsängen nu. Men vissa av oss saknar lastbilen enormt mycket!
Shoppinglistan då?
Det stod tre saker på den: sporrar, flugmedel och ett bett till Anton. Två av sakerna är fixade! Linus hänger som vanligt med sina kompisar till sent på kvällen. Får sovmorgon imorgon innan hästarna ska ridas.

  • 1546 readers

Likes

Comments

Puh .... det tar på krafterna att sätta upp tält, hålla koll på hallon, och springa runt på Falsterbo.
Vädret är inte toppen men heller inte botten. Rätt skönt att sitta i förtältet så här på eftermiddagen.
Hallon är helt slut efter att ha skällt på varje hund vi mött(vilket är måååånga).
Anna är och handlar inför kvällens grillning, jag kör lite dansband för mig själv i väntan på manligt sällskap☺️

Likes

Comments

Sa igår hej då till Chille som inte passat riktigt för Heidis behov. Stora tårar föll ett litet tag. Som tur var har vi fått tillbaka Dundee som läromästare till Heidi. Ska bli så roligt att få låna henne av Bianca.

  • 1972 readers

Likes

Comments