View tracker

Två roliga dagar med trevligt sällskap och en hel dag kvar.

Fredag: Lasse började att med att vara felfri i fredags. Var jättefin och hoppade väl. Maila fick ett stopp på tredje hindret då Linus plockade lite mycket i tyglarna. Dogge hoppade LA. Var helt felfri och flög över hindrena. Mötte Tuva utanför när jag kom med Maila som sa Linus leder. Tänkte direkt att vad har nu gått fel? Överenskommelsen med Helena var att rida en lugn och fin runda. Linus gick upp i ledning då han glömde en linje med tre hinder. Domaren såg inte det direkt. Linus gick fram till Peter direkt och sa att det inte kändes rätt.

Idag hoppade Lasse 115 med ett stopp där Linus ville vänta innanför och samtidigt tappade stigbygeln. Maila var fin och fick ett ner i omhoppningen. Dogge var finast idag och hoppade dubbelnolla i LA plus. Så nu blir det msv b imorgon efter noga planering med Helena som hjälpt Linus, Erika och Felicia. Maila hoppar 130.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 25 readers

Likes

Comments

View tracker

Tränade Lasse för Peter i tisdags och han var verkligen fin.
Igår var det Dogge och Mailas tur att åka till Helena. Svårt nu när allt är fruset och hårt att rida ordentligt hemma. Bestämde därför att vi skulle ta med Lasse till Christmas show också. Visst han har inte varit hemma så länge nu men han behöver ändå ridas ordentligt. Ser det som träning.
Lasse hoppar 120,115,115
Maila hoppar 120,125,130
Dogge börjar med la och sedan får vi se.

Visst det är verkligen kass att man inte får vara med utan att betala meetingavgift när vi bor så nära, men vad ska man göra. Blir hur mycket dyrare som helst att dra iväg alla till Danmark istället.

  • 239 readers

Likes

Comments

View tracker

Äntligen hemma efter en helg i Båstad. Resultaten blev väl inte riktigt vad vi hoppats på tyvärr. Avslutade i alla fall med en fin runda idag med ett pet.

Innan vi åkte igår frågade jag Linus om han inte skulle ha med sol och sporrar. Nej det behövs inte, svarade han då. Det var precis det som behövdes.
Började med lite för dålig galopp och rev ettan. Red vidare tills femman med den otäcka vattenmattan, där drog Dogge en liten fuling till vänster. Hoppade igenom resten fint.

Åkte och hade en väldigt trevlig kväll med familjen Winroth. Tillbaka till Båstad idag på morgonen och red den bästa rundan för helgen, med spö och sporrar.

Hoppats på en nolla såklart men så är det ibland.

Lissy tävlingsdebuterade med Ellen Louise idag och kom tvåa på DM et. Så roligt att det går bra! Fina lilla prinsessan. Fick ha rosa såklart!

Ny vecka och nya möjligheter. Träning för Peter Eriksson på tisdag och Helena på torsdag.

  • 1084 readers

Likes

Comments

Hade en trevlig kväll hos familjen Ramos igår. Tittade på platserna vi ska till i Thailand. Njöt av vilka platser vi kommer att besöka inom en månad. Skönt att ha något så fantastiskt att se fram emot när vi dagligen nu känns det som släpper ut häst i regn och blåst.

Idag blir det en färd till Båstad. Ska hoppa sista klassen som är en LA. Hoppas såklart på den sista nollan.
Vi trimmade och joggade hästarna på banan igår eftersom det blir mörkt så tidigt nu.

  • 1288 readers

Likes

Comments

Imorgon kommer äntligen våra efterlängtade vinterdäck från Alfab. De blev lite sena från Stockholm på grund av all snö.
När vi nu inte har kunnat köra med b kortaren känns det verkligen hur mycket man saknar den. Vi använder den verkligen hur mycket som helst.
Var tvungen att hämta hem Linus i lördags och fick då låna Åsas transport. Dogge har inte åkt transport här sedan han kom från Irland så lite skeptisk var han allt. Valde därför att inte åka vidare till Strömsholm.

Saga gillade heller inte transporten. Fick både svettanfall och diarréanfall på vägen till Nils.

Skönt att ha den i helgen när vi ska till Båstad på tävling.

  • 1550 readers

Likes

Comments

Hämtat hem Linus från Eva och Ebba Danielsson idag.
Skönt att komma hem samtidigt sophanteringen har haft det toppen däruppe. Har delat stuga med Tuva som också var där.
Dogge var med uppe hela veckan och har ridits och tränats han med. Träffade tyvärr inte Tuva då det blev en liten incident som behövde lite åtgärder.
Maila har fått ta det lite lugnt hemma nu när Linus varit borta.
Imorgon ska Saga på inhoppning hos Nils i två månader. Känns som hela stallet blir tomt på häst.

  • 1820 readers

Likes

Comments

Imorgon hämtas lilleman hem från praktiken. Tack för att Åsa ställer upp med lån av transport då det blivit strul med våra däck till b bilen. Hoppas på att det blir klart ibörjan av veckan så vi kan ta oss någonstans.
Ska bli skönt att få hem honom nu. Har inte träffat honom på evigheter känns det som.

  • 1933 readers

Likes

Comments

Haft fantastiska dagar här med syster yster. Idag började vi dagen på TaiKan Lo, ett konstnärskvarter kan det beskrivas som. Små mysiga gränder att gå omkring i och samtidigt se fina saker och tavlor. Åt frukost där på den lilla restaurangen som vi varit på innan. Blir lätt så att det blir lite inrutat och att vi går till samma hela tiden.

Vi var i YGarden och tittade på zickzack bron. Var så mycket folk så märkte knappt att vi kommit ut på den. Roligt att bara ströva omkring i alla fina affärer som vi gjort även idag på eftermiddagen Dior, LV, Dolce and Gabbana och mängder av fler märkesaffärer. Så roligt att kunna gå in och titta på vad deras saker verkligen kostar. Det är verkligen jättefina saker! Kan säga att Stockholms affärer är så pyttesmå i jämförelse med de här. Här snackar vi våningar med ett enda märke.

En rolig händelse de här dagarna var när vi provade Kenzo Limited Edition kläderna på HM. Vi stod utanför och väntade i säkert 45 min. Det var fyra provrum och i ett av dem satt en tjej som dragit för lite dåligt. Hon satt där inne med samma klänning och bara tog mängder med selfies i olika positioner och miner. Såg så roligt ut! Såklart köpte hon ingenting.

I fredags åt vi kinesisk lunch med Marias jobbarkompis. Han valde ut en fin fisk ur akvariet som de vägde och sedan lagade till. Älskar fisk men har lite svårt att äta när jag har sett den först.

Många fler har husdjur här nu än innan också. Ska gärna vara små hundar som de kan stoppa i en väska och bäras runt. Kläder har de också på dem.
Pricken över i var igår när vi gick förbi ett spa för hundar och katter. På andra våning så stod det en man med en hårfön i högsta hugg och en katt i den andra som absolut inte ville vara med om det. Man såg hur den skrek och försökte klösa sig fri och mannen bara fortsatte blåsa pälsen på den. Stackars katt!
Kan säga att synen på djur inte är likadan som hemma.

Ikväll blev det återigen samma restaurang Wagas. Mariaville egentligen äta på ett utestånd där de steker det du pekar på över öppen eld. Kom fram till att det är lite dumt dagen innan vi ska åka hem om vi skulle bli magsjuka.

Nu har vi tryckt ner alla våra saker i väskorna och är redo för att bli hämtade imorgon bitti. Älskar att vara här med Maria, samtidigt som jag längtar ihjäl mig efter familjen hemma. Hoppas som sagt på fler besök i Shanghai.

  • 2346 readers

Likes

Comments

  • 2465 readers

Likes

Comments

Syster Yster som är på jobb här i Shanghai har köpt in världens sötaste små varelser. Linus har samarbete med henne och har får en i varje färg nu när vi kommer hem. En lyckomaskot till varje häst att ha på boxgardinen eller på skåpet.

Linus nämnde även mopeden 😍

Likes

Comments