God morgon.

Idag blir det en full dag med saker och göra känns det som. Jag blev även väckt utav min kära sambo samt våra två katter. Så jag har varit vaken sen halv sex idag på morgonen xD.

Så det som ska göra idag är:

• boka resan till Karlskrona och hem från Karlskrona
• åka till stan för att handla en eller två julklappar till min son

Så det är vad som ska göras idag :).  

Så ha en bra dag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

God eftermiddag!

Idag är det ju som alla vet den tredje advent och dvs om en vecka är det julafton. Och jag ska ner till Karlskrona och fira jul där medan min sambo ska på ett annat håll.
Så detta året får jag tyvärr inte fira jul med mannen som jag älskar men där emot får jag fira nyår med honom. Så detta kommer blir en jobbig jul :(. Så jag åker redan på onsdag och kommer hem veckan efter, dvs den 28:e är jag hemma.

Sen fick jag reda på att jag min älskade sambo har planer för oss på nyår men som vanligt så vägra han berätta - oavsett hur mycket jag än tjata på honom. Men å andra sidan så förstå jag om han inte vill berätta planerna för då blir det ingen överraskning. Så jag längtar till nyår som bara den.

Ha en fortsatt bra dag alla!

Han som betyder allt för mig ❤

Likes

Comments

God morgon folket.

Jaha, då börja vi närma oss julen - igen. Det är sjukt vad tiden går fort, eller har jag fel? Jag har då fortfarande inte bestämt mig än hur jag ska göra över julen, om jag ska sitta själv eller om jag ska åka hela vägen till Karlskrona och vara där. Trodde jag skulle få fira den med min finaste, men det blir ju tyvärr inte så i år :(. Och jag har kollat på SJ appen och den enda dagen jag kan åka är isf på onsdag (20/12), men jag har ett läkarbesök på torsdag (den 21/12), så jag vet inte hur jag ska göra. 
Och allting är slutsålt på SJ appen, förutom onsdag den 20/12. Så jag har verkligen beslutsångest på hur jag ska göra? Men antar att jag får skjuta upp det där läkarbesöket på torsdag och åka på onsdag men då får jag inte träffa mitt finaste på en vecka om inte mer om jag åker ner till Karlskrona över julen och det suger fan kan jag lova :( 

Ha en bra dag alla. Kommer in och gör ännu ett inlägg på bloggen idag! :) 

Likes

Comments

God morgon.


Igår var jag i Falun tingsrätt och satt på videolänk tillsammans med min advokat..då vi hade rättegång angående min son. Men tyvärr så gjorde som sist, ska alltid ta upp det dåliga och kan aldrig se att någonting ha blivit bättre - vilket det har blivit. Men socialen i Karlskrona tror inte ett skit på det.

Dem satt även och tryckte ner min mamma, Tony på saker och ting som dem inte ha med och göra, dem drog upp saker om Tony som jag absolut inte ha med och då jag inte kände Tony för tre fyra år sedan.

Allt känns bara skit nu, allt känns meningslös nu. Varför gör jag ens detta? Kommer aldrig få det jag vill göra med min egna son. Och enligt soc i Karlskrona så alltihopa mitt fel, jag gör aldrig rätt, har aldrig någonsin gjort rätt enligt dem!


Så vi får se vad som händer och ske 😢😢

Likes

Comments

God morgon eller nått?

Jag har märkt att folket är sura på mig till och från men vad gör jag för fel? Jag försöker bara göra rätt ifrån mig och det finns hur mycket som helst som jag fick reda på i helgen. Men berätta jag det för en person så kommer h*n hata mig resten av livet typ?
Det spels ingen roll vad jag än gör så blir allt fel och tyvärr finns det ingen å prata med längre 😕.

Ha ingen bra dag!

Likes

Comments

ADHD (attention deficit hyperactivity disorder) är en neuropsykiatrisk funktionsnedsättningsom utmärks av nedsatta exekutiva förmågor, exempelvis bristande förmåga att kontrollera uppmärksamheten och/eller hyperaktivitet. Termen ADHD kommer från DSM, en handbok inom psykiatrin som i USA utger ett standardsystem för medicinsk diagnostisering av psykiska störningar.

Min uppfattning om denna sjukdomen är att jag har lätt för att bli distraherad av saker och ting som händer runt omkring mig. Jag vill ha många "bollar" i luften men det klara jag inte av även om jag säger att jag gör det. Jag har även medicin för min ADHD.

Likes

Comments

Hejsan.

Jag tänkte berätta lite bland annat om min nervsjukdom som jag har. Tyvärr så kan jag inte uttala det då det är ett namn på latin så det är inte svensk.

Neuropati är skador på nerver. Sådana nervskador kan till exempel uppkomma vid arbete med handhållna verktyg som vibrerar (förekommer i fordonsverkstäder, byggarbete, verkstadsindustri, tand- och fotvård med mera). Neuropati orsakas också av till exempel diabetes. Tidig upptäckt av begynnande neuropati är mycket viktig för att genom förebyggande åtgärder förhindra permanenta skador. Multifrekvensvibrametriär mycket tillförlitlig metod för att säkerställa tidig upptäckt och för att kunna följa neuropatins utveckling över tid med kvantitativa mätetal.

Min egna uppfattning om detta som jag har fått är att nerverna blir sjuka i kroppen. Det kan gå fort, det kan ta lång tid. Och det jag fatta som är att ju mer man håller igång kroppen desstomer bromsar man sjukdomen. Så därför har jag äntligen kommit igång med styrketräning för att hålla igång min kropp.
Jag förlorade en av mina mostrar för ca tre månader sedan och hon hade bland annat denna sjukdomen och satt i rullstol då hon inte kunde göra någonting pga nervsjukdomen.
Jag är jätte rädd att jag kommer hamna där inom kort inklusiv min mamma som har sjukdomen också :(.

Detta är den uppfattningen som jag har fått av sjukdomen men har du/ni frågor så ska jag försöka ge er ett svar.

Ha en bra dag!

Likes

Comments

God morgon.

Tänkte skriva av mig lite, precis som rubriken lyder.

Ja, jag har mycket saker och ting inom mig som jag behöver få ut, kunna prata om istället för att behöva hålla allt inom mig. Men det är inte så lätt att kunna prata om saker och ting när någon som inte har varit med om samma sak, kanske inte ha den/dem sjukdomarna som jag har?
Vem ska jag då prata med för att kunna lätta på trycket istället för att ha allt inom mig?

Jag har sjukdomar som jag nu först börjat acceptera, vilket jag inte har gjort tidigare. Men att kunna prata om någonting som inte någon annan har så blir det att jag håller allt inom mig. Sen går det för långt och då brister allt :/.
Jag har en sjukdom som jag vägra acceptera men i nuläget så har jag egentligen inget val än att acceptera den. Och jag har släktingar, familj med samma sjukdom och som börja bli sämre än mig. Vart ska detta leda till? Det är ingen som vet hur detta kommer sluta.

Ta vara på den tiden ni får med era nära och kära. Rätt som det är så är tiden borta och då har man förlorat personen!

Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

God dag gott folk.

Idag började dagen med att jag skulle vara hos barnmorskan klockan nio för att byta preventivmedel - då det förra inte funkade på mig. Så jag och sambo gick ner till vårdcentralen.
När vi väl kom hem så åt vi frukost, sen var det bara att packa det sista för att sedan beger sig mot stan till tågstationen. Så nu sitter jag på tåget och ska åka till Karlskrona för att träffa min son, som jag inte ha sett på sjukt länge nu. Sakna min sambo redan! :(

Ha en bra dag alla!

Likes

Comments

Jag har så många frågetecken i huvudet som jag inte kan få klartecken på. Jag har gjort saker och ting som jag ångra idag men det värsta är att jag inte ha någon att prata med.
Jag trodde jag hade folk som jag kunde prata med men tydligen inte. Jo, en person kan jag prata med och det är min sambo. Han är den enda som förstå mig (känns det som) men jag kan också ha fel?

Hoppas ni får en skön kväll!

Likes

Comments