Wohoo ser ljuset i tunneln idag, ångesten å tröttheten börjar lägga sig. Varit stressat på jobbet, men den har gått å hantera någorlunda iaf, nu ligger jag hemma i soffan å andas lite.

Ikväll vankas de med julbord.
Känns ju lite gruvsamt, men de ska gå på nå vis. Andas å unna sig nå gott i goda vänners lag.

Hoppas bara att nerverna håller sig på plats 😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mitt i allt, terapi för huve , kanske inte den duktigaste men, jag ska prova göra en lappfilt, bara för att ha handarbete, så jag kan aktivera mig, för att inte lägga mig och sova på dagen då jag är ledig från jobbet, försöka få tillbaka min dygnsrytmen.


Ligger fortfarande i min dipp, undrar å funderar på hur många dagar detta ska ta denna gång.

Några dagar till, eller är det bra imorgon igen?

Likes

Comments

En bättre dag, men fortfarande oron i kroppen å stressen, ska väl göra ett inlägg på hela banan rakt av, kan bli lite hoppigt å rörigt.


Känslan av att bli drabbad av utmattning, i sin tur som i följd blir en ångest.     
  Början va att de vanliga många sjuka, lite personal i vården, kaos å inga vikarier. Övertider på Övertider..började för ett år sedan ungefär,
En dag kände jag bara nu orkar jag inte, några dagar senare blev de bättre, å tänkte kanske är någon förkylning, efter några månader med trötthet, ont i kroppen gråten i halsen, känsligheten från ljud å ljus, skaka som ett asplöv, panik vid överansträngning å avvikande händelser bara skaka å grina, sov bort lediga dagar, orka inte duscha, orka inte laga mat eller städa, tanken att gå på affären va kört,sover dåligt på natten, aldrig utvilad hur mycket jag än sov, minnet svikta, man blir som dement,skriva lappar vad jag skulle göra. Rädslan av att göra fel, å visa sig stark, jag kan allt, men de håller aldrig i längden tyvärr... men tur är att jag har min fina sambo, som tog hand om allt, han en dag sa om inte du går till läkaren fixar jag en tid, ringer å gråter, sanningen sprang ikapp mig på några minuter, jag är så fruktansvärt slutkörd. Sjukskriven samma dag, , å sjukskrivningen tog en stund ja sådär ett halvår, men då är jag inte bra än. Kämpa mig upp långsamt, höjt mina % i etapper sakta men säkert , företagshälsovården, hc läkare hit å dit bytt en gång bara , lycklig lottad som har så bra läkare å samma hela tiden, efter några månader så började de att bli bättre, man sätter pressen på sig varför kan jag inte få må bra, vilket skapade en ångest, å dipparna kom å blev längre igen, klev upp ett steg å ramla ner 10,gång på gång, men återhämtningen blev kortare med tiden, pang så kommer försäkringskassan, du kan jobba med något annat, varför undrar jag, när jag jobbar mina 50% och är påväg tillbaka? Tror ni inte på mig, min läkare? En sådan grej gjorde att jag kände all smärta rakt igenom igen som jag hade från början.andas grina å skaka, ta tag i allt fick avslag, tack Sveriges system för att ni inte tror på våra läkare, individen som är sjuk, som måste vara frisk för att orka kämpa in i de sista, min läkare ville köra emot dom, men jag orkar inte bråka tyvärr.. Tog beslutet att gå tillbaka till mina % efter sjukskrivningen, trots avslag innan den va slut.
läkaren å företagshälsovården ville inte att jag skulle prova, men jag provar , å dom står bakom min rygg om jag känner att jag inte fixar de.
Dom har en plan att hjälpa mig.

Men det blir inte lätt om jag brakar samman igen.
De är jag medveten om.

Jag trivs med det jag gör, jag vill vara där jag är.

Lära mig att sägs nej.
Sluta vara den som tar allt.
Sluta vara så jäkla bra på allt.
MEN
vara rädd om mig och min familj.

Borde ha lärt mig nu, men de kan ju fungera, ursäkta språket men de den jävla hjärnan man bär på.

Slappna av mellan varven å andas lugnt!
De bli bättre snart.

Likes

Comments

Jag är så ledsen inombords, när man kämpat sig uppåt uppåt efter utmattningen så känns allt som en jävla dipp mellan varven. Just nu har jag en sådan, pressen stressen, livet. En av dom värre jag haft på länge, känslan av att inte bli hörd. Vill bara vara ifred just nu. Men jag kan inte bara dra iväg fast jag vill. Känner att jag vill fly.. Motstridiga känslan som jag vet att det inte är jag. Gråta en skvätt sova å ta en ny dag imorgon igen..

Likes

Comments

Då ska vi se här, testa å se om de fungerar.. 1,2,1,2 😉

Likes

Comments