Ett litet klagomåls inlägg med lite ljus i följer ..
Har för tillfället väldigt mycket som sker i min omgivning nära å kära som ej mår helt hundra som jag för tillfället vill lägga min fokus på så dem mår bra , vilket som innebär att jag glömmer mig själv i det hela . Att glömma bort sig själv är inte bra men när min familj behöver en klippa så är jag där då jag sätter deras välmående framför mitt egna då mitt liv varit kaos ett tag så gör det ingen större skillnad då det är dessa personer jag älskar och som stärker upp mig när det behövs , då gör jag ju självklart samma för dem ❤️ . Nog om det för att ej gå in på detaljer om varför mm så har jag ju även på sista tiden haft en väldigt rubbad hormonbalans pga min hormonspiral som ska bytas ut snarast. Hur vet jag då att balansen är rubbad jo för att min hud har blivit katastrof , vikten flyger iväg å magen flyter ut känns det som sen är det ju även det är med mitt humör som jag märker det väldigt tydligt på . Då jag bryter ihop å gråter för minsta lilla motgång samt tvivel om folk i min omgivning , så jag vill inte gråta mer då det bara gör huden värre skickmässigt än vad den redan är samt att ögonen gör ont av det . Så nu behöver jag få tillbaka min spralliga spontana partner in crime snart samt att jag behöver få tillbaka CG i mina armar då han är saknad å har varit det nån månad nu (11 dagar kvar ca sen är han tillbaka i skåne igen ) dessa två människor är för tillfället dem som håller mig vid liv när jag har det som värst !!
Snart är det malmö festivalen å då ska jag och min partner in crime dansa röven av oss på malmös gator å minnas gamla goda tider :)
ME och CG love u guys ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu är det såhär att jag har haft ganska dålig magkänsla angående en väldigt speciell kille . Har varit magkänsla mot vad mitt hjärta velat nu den senaste månaden men efter mycket tankar och funderingar har jag kommit framtill att jag ska följa mitt hjärta för "the heart wants what the heart want" och ja risken att bli sårad är en risk som jag känner att jag är villig att ta för tillfället .
Men sen går ju tankarna även till att vad kommer hända efter han år här kommer han stanna eller åka hem igen . Efter ett helt år med han lär ju känslorna mest troligt finnas så åker han hem då så lär jag ju mest troligt bli sårad men den dagen det bekymmer för nu tänker jag att leva i nuet å tänka på vad som får mig att må bra och ej tänka på att alla andra ska må bra .

Likes

Comments

Angående min american boy som jag då träffat ett par gånger nu åker hem nu om ca 12 timmar och jag känner av verkligheten mer å mer med att jag ej kommer att kunna träffa han på en månad visserligen ej lång tid egentligen men det kommer kännas som en evighet iallafall hur det känns nu . Trodde aldrig att dessa känslor som jag har nu någonsin skulle komma fram för har enbart träffat honom tre gånger men kan ändå ej sluta tänka på honom vilket som är lite jobbigt men kan trösta mig med att jag vet att han kommer tillbaka för ett helt år denna gången och inte bara för tre veckor . Under det kommande året ska jag verkligen ta alla mina chanser till att umgås med denna underbara påg och verkligen ta vara på tiden som jag får med honom . Han har lyckats med att få min tillit efter att vi pratat i ca tre veckor men enbart träffats tre gånger och kan ju säga att han är dem första som lyckats med detta då jag blivit sårad så sjukt mycket förr men allt känns ju äkta med han . Jag har försökt intala mig själv att jag ej lär sakna honom särskilt mycket när han åker men får nog få mig själv att inse att det ej är så utan att jag faktiskt lär sakna han sjukt mycket nu när han faktiskt åker hem igen även om han lär komma tillbaka igen men ja det lär kännas tomt utan att kunna prata med han lika mycket som jag gör nu och att jag ej kommer kunna hoppa på bussen å åka för att träffa honom. Sitter allvarligt med tårar i ögonen när jag skriver detta och samtidigt förstår jag ej hur en enda människa kan ha gjort ett sånt stort intryck efter så kort tid, då detta ej hänt mig förr . Jag kommer ju finnas kvar här när han kommer tillbaka till Sverige igen och om jag känner mig själv så lär jag göra vad jag kan för att kunna möta upp han när han väl sätter foten på skånsk mark igen! . Tror att jag föll rätt så rejält denna gången utan att inse det riktigt själv men är bara vad jag tror samt att tiden får utvisa vad som händer med allt :) .
Nä nu ska jag sova och hoppas att det går att klämma in en liten träff innan han åker hem .
Puss å kram

Likes

Comments

Såhär ligger det till där var en amerikansk kille som jag träffade på Malmö c han började prata med mig och så trevlig som jag är så stod vi och snackade en liten stund , jag fick ju även hans nummer men då det var utländskt nummer så fick det bli att fortsätta prata via whatsapp . Han ville självklart träffas igen och då jag hade mycket för mig vid dem tillfällena så blev det inte av då , men i torsdags så tog jag mig mod till att träffa honom . As nervös så gav jag mig iväg mot studion han jobbar i för tillfället när jag väl så honom så blev nervösiteten bara värre men släppte efter en stund som tur är . Tänk er en kärleksfilm där killen öppnar dörren åt en samt drar ut stolen en riktigt gentleman med andra ord och allvarligt talat så ingen annan kille har någonsin gjort det för mig så bara det kändes sjuukt bra . Han hade ungefär lika skum humor som resterande av mina vänner så man kände ju sig som hemma och bekväm i hans närhet . Mina svaga punkt på killar vid första ögonkastet är ju faktiskt ögonen , är extremt svag för blåa ögon och självklart skulle han ha ljusblå ögon som man kunnat drunkna i å bara drömma sig bort i . Utöver dessa saker samt att han var väldigt trevlig och kändes äkta så kan han sjunga är helt såld på hans sång röst :) .samt när han skulle in i studion igen så ledde en puss på kinden till en puss på munnen samt med lite tunga 😇 , säger bara fi fasiken vilka läppar sjukt mjuka och att han körde ej ner hela tungan i halsen heller som vissa killar gör ibland .

Likes

Comments

God morgon alla underbara!
Har extremt bra nyheter angående min jobbsitiuation vilket som är att jag har fått jobb i Helsingborg på ett callcenter , kanske inte det mest idealiska jobbet men i en helt underbar stad . Och detta innebär ju pendling och tidiga morgnar men jag vänjer mig och så fort jag kommit till provanställning så blir det att skriva in mig för att söka lägenheter i Helsingborg och flytta upp dit vilket som hade varit sjukt nice å få något helt eget samt att ha en fast inkomst var månad den 25:e :). Igår var ju första dagen med utbildning sen att jobba i en och en halv timme (samt lyssna på andras samtal ) det kändes sjukt bra måste jag säga dels för att jag har trevliga kollegor men även för stämningen som är där överlag på kontoret . Sen när jag slutade vid fem så mötte jag upp min sjukling för att få mina nagelgrejer och stå å snacka en stund . Fast jag fick vänta i ca 50 min på mitt tåg då jag missade ett nästan precis när jag skulle hem så gjorde det absolut ingenting då , sjuklingen varit extremt saknad så varje mer än sjukt glad att få träffa han även om det bara var för en kort stund . Idag på jobbet är att sälja satan å visa framfötterna så man får vara kvar efter dessa tre provdagarna så fingers crossed !
Så nu ska jag läsa min Metro å piggna till . Hoppas ni får en underbar morgon samt dag för det ska jag ha !
Pöss ;)

Likes

Comments

Idag är ytterligare en dag jag ej kan stänga av alla tankar som svävar i huvudet ingen bra kväll idag då nästan allt är ren negativitet . försöker vara positiv å stark men ikväll går det ej bryter ihop med jämna mellanrum , är även en sån kväll då jag tänker tillbaka på chanserna jag aldrig tog samt tänker på sakerna jag aldrig gjorde då jag var osäker och rädd för att blotta min själ för andra fast detta ska det bli ändring på ... Har ju tagit steget mot att vara mer rak på sak vilket jag hoppas på det bästa med . Tiden framåt känns ljus men ändå inte måste bara bestämma mig å följa den väg jag vill gå men den stora frågan är vad exakt är det rätta att göra nu ? Hur ska jag göra för att kunna ha lyckorus dag in å dag ut , utan att såra någon på vägen ?
Jag vet exakt vem min prins är nu , personen i fråga vet om detta . Men oavsett vilken väg jag väljer lär någon bli sårad å detta är något jag ej vill ska hända men måste ju tänka på att jag ska vara lycklig ..
I need my sunshine and my prince charmig right now !!!!

Likes

Comments

Så nu var det ett tag sen jag skrev något här men på grund av förvirring mm så har inte tiden riktigt funnits till att skriva något inlägg .
Jag visste inte riktigt vad som hände i mitt liv samt om jag var påväg dit jag ville med mitt liv vilket som jag känner att jag behöver reda ut mer exakt vad jag vill . Så i måndags när jag kom hem från minisemestern så blev det ett allvarligt snack med pojkvännen som resulterade i en massa tårar samt panikångest från min sida då vi kom fram till att vi båda har mycket att jobba med när det gäller oss själva innan vårt förhållande kommer att funka och därför bestämde vi oss för att gå separata vägar för att sedan låta tiden utvisa vad som hända skall . Så sedan måndags va jag singel så nu blir det att bli nunna å leva i celibat så att säga ett tag iallafall , blir ju även att flytta hem till mor å far igen ... Sen ska man ju även blicka framåt istället för att gräva ner sig i saker å ting . Båda två gjorde ju saker som kanske inte var det bästa i ett förhållande men det löser sig , så får hoppas att vi iallafall kan fortsätta att prata med varandra . Nu tänkte jag att jag ska försöka sova och drömma massa fina drömma om min mr dreamy som finns där ute nånstans frågan är bara var :) .

Likes

Comments

God morgon !
Påväg hem efter en helt underbar hel hos föräldrarna och syrran dom vi även firade i Lördags med shotarna som finns på bilden som ser jätte äckliga ut men som är svingoda . Vi gick även ut och åt på paddys i Malmö verkligen svingod mat , var meningen att jag skulle åka till Malmö på lördagen men blev att jag åkte i fredags istället . Igår så blev det en spontan tripp till väla med vänner tror inte att jag skrattat så mycket på länge . Blev även en promenad igår som var ganska mysigt med väldigt fin utsikt mot sundet och solnedgång . Nu är det nedräkning tills helgen då man ska på en till resa visserligen inom Skånes gränser men en liten minisemester med gott sällskap är aldrig fel oavsett var det är , kommer bli sjukt nice :) . Man kan ju även säga att för en gångs skull är jag rätt sliten samt träningsvärk i benen . Då jag har lite bekymmer med ryggen så blev jag rekommenderad en salva som ska värma och hjälpa mot muskelknutor , kan ju säga att det hjälpte men kändes som att hela ryggen brann så mycket som det värmde men det hjälpte en hel del vilket som bara är positiv å det enda negativa är väl att jag luktar tandkräm när jag rör på mig men men en dusch löser nog det bekymmert . Men nu ska jag njuta av tågresan hem och sedan en promenad på mer än 5 km hem men jag lär piggna till iallafall 😃.

Likes

Comments

Nu kommer inlägget som jag känt ett tag att jag har velat skriva ,men som jag inte har haft modet än till då jag känner att det krävs en del för att skriva om något som inte många vet .

Vi har alla någon gång känt att "nä men detta tycker jag ej om på min kropp , detta vill jag ändra på " . Jag har känt så i ca 8 år , min längd är liksom perfekt den har jag inget emot utan det är mest dem här extra kilona på magen som jag vill ha bort och att jag faktiskt hade önska mig en lite fylligare kupstorlek . Men jag kan ju faktiskt överleva med att vara mitt imellan två bh storleken , sen är det ju den där magen som jag lyckats bli av med en gån fast då var det daglig rörelse på gymnasiet . Skulle jag försöka röra mig mer nu så gör det ingen skillnad känns det som och detta bokstavligen äter upp mig inifrån , oavsett hur många som säger du är inte tjock eller du är redan smal samt du är perfekt som du är . Ja det kanske hjälper för stunden men sedan kommer min syn samt hur jag anser/vill att jag ska se ut ikapp mig och drar ner mig i det kritiska igen .
Hur svårt ska det vara att kunna acceptera sig själv som man är samt att få bättre självförtroende .
Jag har alltid varit duktig i vänner samt familjens närvaro med att dölja mitt missnöje med min kropp och jag kan säga jag kan vara glad att jag har smått fobi för att spy annars hade det säkerligen blivit en utväg för att få bort allt sött som slinker ner då å då fastän jag vet att jag ska hålla mig borta från det ..
Bilden som jag la upp är för två år sedan är lite rundare runt magen och det hatar jag mer än allt annat men blir ej av med det . Ska se om jag kan få en bild på hur det ser ut nu ..

Likes

Comments

Idag blir det att städa ,träna och ikväll motionera den vita ponny om Fija inte kan komma ut hit . Men det ska bli roligt att ta ett pass på honom och verkligen känna igenom honom då jag saknar min egna lilla polle . Jag har ju även hunnit fixa till axelbanden på klänningen jag mest troligt ska ha på lördag och funderar på om jag ska fixa mina naglar med tills dess men får se hur jag gör om tiden finns till det :) . Jag glömde ju även uppdatera igår kväll men hade ju ej hänt särskilt mycket under dagen ska ju även idag se om jag kan lyckas föra hinderstöd till ridpassen .

Likes

Comments