Har haft en mysig helg i Uppsala tillsammans med familjen, kom dit runt 15-tiden och tog det bara lugnt på rummet. Mamma och pappa gick iväg och åt middag med några vänner medan jag och Ludde åt beställde upp roomservice på rummet. På lördagen gick mamma och jag en sväng på stan innan vi åkte hem till Strömsholm igen. Stannade till på blåsbo innan vi åkte vidare till Strömsholm.

Kram, Mathilda!!

Likes

Comments

I torsdags åkte jag och familjen över till Gotland, det har varit så skönt att komma tillbaka eftersom jag inte varit här sen jag lämnade det i somras. Vi har bara tagit det lugnt här, ätit god mat på "ett rum för resande", strosat runt på stan och julpyntat lite hemma. Ska alldeles strax åka på färjan hem till fastlandet igen.

Kram, Mathilda!!

Likes

Comments

I torsdags kom Mathilda hit från Växjö, och i fredags åkte vi iväg till Mall of Scandinavia för lite shopping. Senare på kvällen var vi bara hemma och tog hand om Ludwig när mamma och pappa åkte iväg till stan.

I lördags efter att Mathilda åkt tillbaka till Växjö åkte mamma och jag in till Västerås för att fixa lite saker till huset. Senare på kvällen kom Emma och Moa över för lite mys i poolhuset för sista gången, då jag om några veckor flyttar till Västerås. Idag har jag bara tagit det lugnt, packat lite och pluggat och imorgon börjar skolan igen.

Kram, Mathilda!!

Likes

Comments

Hade en väldigt mysig dag på stan med Ludwig, vi mötte upp Rosalin för en fika innan vi shoppade lite och sen åkte vi till maxi och handlade lite innan vi åkte tillbaka hem. Just nu befinner jag mig i Stockholm på Mall of Scandinavia med Mathilda.

Kram, Mathilda!!

Likes

Comments

Hello people I am alive! Eller nästan iallafall... Senast jag bloggade så var mina planer att börja flyttpacka lite, men istället fick jag 40 graders feber och dubbelsidig lunginflammation. Så har inte varit en riktig människa på några veckor, men nu är jag tillbaka! Höstlovet skulle ha spenderats på Gotland tillsammans med familjen men det slutade med att mamma istället blev sjuk så nu är vi hemma. Har suttit sen i söndags och pluggat hela dagarna samtidigt som jag tagit hand om Ludwig och idag ska jag ta med mig honom in till stan för lite shopping, annars ska jag bara ta det lugn och städa lite i min garderob inför flytten.

Kram, Mathilda!!

Likes

Comments