Snö är ändå ganska så fint! Men idag lämnar jag snön och flyger mot New York city, sitter just nu i bilen påväg mot Arlanda efter noll timmars sömn.
Kram, Mathilda!

Likes

Comments

Som sagt i fredags hämtade jag och Max upp Moa från Arlanda. Senare på kvällen fixade vi lite mat och planerade lite inför New York..

I söndags hämta Moa och Emma upp mig för middag, vi åt goda hamburgare på Bra Hak. Hamnade sedan hemma hos mig för lite dessert och film. I går spenderade jag den största delen av dagen med att packa och städa. Åkte sen till Hallstahammar tillsammans med Moa och Max, där vi hämtade upp nycklarna till lägenheten som vi ska bo i, i New York. Idag händer inte så mycket förutom skola och lite packning.

Kram, Mathilda!

Likes

Comments

Äntligen fredag och lite ledigt! Sitter just nu i bilen påväg mot Arlanda tillsammans med Max. Vi ska hämta upp Moa som kommer med flyget från Malta, ska bli riktigt roligt att se henne igen. Ikväll ska jag bara vara hemma och ta hand om min bror medan föräldrarna går ut på middag.

Kram, Mathilda!


Likes

Comments

Idag onsdag, och en ganska så kort dag för mig i skolan. Hade endast två lektioner, vilket jag faktiskt brukarna ha varje onsdag. I går firade jag alla hjärtans dag hemma med familjen, farmor och farfar kom över med fika, så jag umgicks lite med dem innan jag begav mig ner på stan med mamma. Senare idag ska jag bege mig till Öster Mälarstrand för att fräscha upp håret lite inför New York.

Kram, Mathilda!

Likes

Comments

I fredags efter skolan åt jag en god lunch tillsammans med pappa på Kajplats9 innan vi åkte iväg och fixade några ärenden inför kvällen. I lördagskväll gick vi över till grannarna och åt middag, avslutade sen kvällen hemma framför en film. Ikväll kommer några släktingar över för att fira mig lite. Nu ska jag återgå till skolan!

Kram, Mathilda!


Likes

Comments