Igår bestämde jag mig snabbt efter ett frisörbesök på Öster mälarstrand att hoppa in i bilen och hälsa på hemma hos Emma i Örebro. Vi åt lite mat på saluhallen och tog sen en shoppingrunda på stan innan vi hoppade in i bilen och körde mot Västerås. Idag var jag iväg till skolan för lite dans med klassen, mötte senare upp Rosalin för lite badminton och gym. Nu har jag precis klivit ur duschen, ska ta och fixa till mig lite och sen äta en middag med familjen. Imorgon ska jag hämta upp min guddotter och hitta på något mysigt med henne, hinner inte träffa henne lika mycket som jag gjorde när vi bodde kvar i Strömsholm så det ska bli roligt att få spendera dagen med min lilla flicka imorgon.

Kram, M

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Igår vaknade jag till nyheterna om en inställd lektion vilket betydde en ledig tisdag från skolan. Hade sen ett inplanerat möte med våran inredare Mimmie, ska bli roligt att se hur det vi planerade kommer se ut. Senare på kvällen åkte jag iväg med mamma för lite shopping. Nu ska jag sminka mig lite och springa iväg till skolan.

Kram, Mathilda!

Likes

Comments

Sista dagen på påsklovet spenderades med familj och vänner hemma i Västerås. I går hämtade jag upp Moa i Strömsholm för en roadtrip. Satt i bilen i drygt tre timmar och bara åkte runt och kollade överallt, på kvällen kom lite vänner över på middag och idag har det varit sista dagen på detta påsklov, har bara tagit det lugnt hemma och pluggat lite inför kommande prov. Imorgon börjar skolan igen och det ska faktiskt bli skönt att komma tillbaka, verkligen inte långt kvar till studenten nu.

Kram, Mathilda!

Likes

Comments

Jag och Moa hade en underbar dag tillsammans i Stockholm i fredags, vi shoppade, åt en god lunch på Vau de Ville i solen och bara pratade om allt som fanns. Cirka trettio minuter i på tågfärden hem, kom nyheterna om en terrorattack mot Stockholm, precis vid den platsen vi var vid innan vi beslutade oss för att åka hem. Helt sjukt och otroligt läskigt att vi hade kunnat hamna mitt i allt. Väl hemma i Västerås packade jag snabbt ihop min resväska inför Gotland. Sen hämtade Max och Moa upp mig för att åka och ta en snabb fika tillsammans vi tre innan Moa åker tillbaka till Malta igen. Efter fikat var det bara att ta sig hem och hoppa in i bilen mot Nynäshamn. De senaste dagarna här i Viby har varit otroligt sköna, vi har bara tagit det lugnt, ätit god mat och strosat runt i alla gränder. Är så glad att äntligen få vara tillbaka här i Visby, det känns verkligen som hemma.

Kram, Mathilda!

Likes

Comments

Sitter på tåget strax framme i Stockholm med Moa som kom hem från Malta i går. Vi ska ta en dag med lite shopping och god mat. Ikväll hoppar jag på färjan tillsammans med familjen över till Gotland. Jag har inte varit i Visby sen oktober så nu ska det bli otroligt skönt att äntligen på komma över till "öjn" igen.
Kram, Mathilda!

Likes

Comments