I tisdags hämtade jag upp Emma direkt efter skolan, planen var att åka till Stockholm och överraska Moa som nyss flyttat in i världens finaste lägenhet på Kungsholmen. Direkt när vi kom fram till Stockholm åkte vi ner till Nexico Media där hon jobbar. Åkte sen hem till henne på Kungsan, fixade lite mat och hade det jätte trevligt tillsammans. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka in till Västerås för att hämta upp Emma som kommer med tåget från Örebro. Annars blir det nog en ganska lugn dag, skulle behöva börja flyttpacka lite men vi får se om det sker.

Kram, Mathilda!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

På lördagen gick vi upp tidigt för att hinna äta en efterlängtad hotellfrukost, gick sen tillbaka till hotellrummet och gjorde oss redo för dagen. Vi hoppade in i bilen, på vägen till Hagaparken svängde vi in vid Nexico Media för att snabbt hälsa på Moa, då hon jobbade. Sen åkte vi vidare till Haga, där vi gick runt och njöt av det fina vädret. Efter det hamnade vi på Mall of Scandinavia, åt en god lunch på Vapiano, shoppade lite och åkte sen hem till Västerås igen. Familjen hade åkt över till Gotland så jag fick åka direkt och handla mat och sen tog jag det bara lugnt hemma.

KRAM, Mathilda!!💗

Likes

Comments

I torsdags direkt efter skolan åkte jag och Moa till Stockholm, checkade in på Globen hotell, åt lite mat och gick sen in i Tele2 arena där vi mötte upp Shahysta och Emma för att tillsammans se Justin Bieber. Kvällen var helt perfekt och när konserten var slut sprang vi iväg till "Brasserie x" på hotellet och fixade lite mat.

KRAM, Mathilda!!💗

Likes

Comments

Skolan har verkligen tagit över mitt liv, kommer inte ihåg senast jag loggade in på min egna blogg. Vad har hänt sen sist, jo skolan är iallfall igång igen, skönt men endå jobbigt

Har firat bästa Rosalin som fyllt 18, shoppat med Moa och Emma, gått i skolan och gått på marknad med min lilla kusin.

Emma, jag och Moa bestämde oss för att åka ner till bryggan vid Borgåsund för att kolla på solnedgången, detta slutade med att vi hamnade i värsta stormen och häll på att flyga av bryggan istället.

Gymmat, tagit promenader, springturer och en fredag bestämde jag och Rosalin oss för att åka och spela lite badminton.

Tagit fler promenader nere vid slottet tillsammans med mina Strömsholms tjejer.

Förra veckan åkte jag och Rosalin till Arlanda för att hämta upp Mois som kom hem till Sverige i några veckor.

Den här veckan har gått väldigt snabbt, har hunnit besöka frisören, i tisdags åkte vi till Stockholm tillsammans med skolan, blev lite shopping och ett besök till Dramaten. Idag när jag slutar skolan styr jag bilen till Stockholm för ikväll är det dags för Justin Bieber!!

KRAM, Mathilda!!💗

Likes

Comments

​Har helt totalt glömt bort bloggen sen jag kom hem från Gotland. Den här vekan har jag tagit igen förlorad tid med vänner. I måndags åkte jag och Rosalin till Uppsala och shoppade lite och i fredags hämtade jag äntligen upp min nya bil, efter det mötte jag upp Daniel för mat på Bistro Gränden. Imorgon är det dags att börja skolan igen, vilket faktiskt känns ganska så skönt och roligt. 

KRAM, Mathilda!!💗

Likes

Comments