I söndags åkte jag tillsammans med Emma iväg till Mall of Scandinavia i Stockholm. Väl framme i Solna möte vi upp Moa för umgås lite, vi tre. Det är inte ofta vi alla tre kan träffas samtidigt nu för tiden då vi alla bor i varsin stad runt om i landet, men vi gör så gott vi kan. Jag hade i varje fall en mycket trevlig dag med trevligt sällskap, god mat och shopping i Stockholm.

Kram, Mathilda!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Idag var verkligen en underbar dag, med 20 graders värme i luften. Efter en dag i skolan med några lektioner åkte jag iväg till Strömsholm där jag mötte upp Emma. Vi tog en promenad runt slottet, fikade och njöt av den varma solen. Åkte sedan tillbaka hem för middag med familjen och avslutade dagen med lite plugg inför morgondagen.

Kram, Mathilda!

Likes

Comments

Äntligen! Idag är det fredag och vädret är underbart. Igår mötte jag upp mamma och Ludwig på stan efter skolan, vi fikade lite på Systrarna Eriksson och sen köpte vill lite födelsedagspresenter till Ludwig som fyller år imorgon. Nu ska jag ha en lektion till i skolan och sen tar jag helg.

Kram, Mathilda!

Likes

Comments

Dag åtta och sista dagen bestod av städning av hela lägenheten och packning av våra väskor, hann springa iväg för att köpa en sista Shake Schack innan klockan blev 14:00, då taxin stod utanför, för att ta oss till flygplatsen. På flygplatsen hann vi med lite mat innan det var dags att hoppa på planet för en 7h flygresa mot Stockholm, med ett stopp i Oslo. Hann bara hem och hälsa på familjen och sova några timmar innan det var dags att ta en dusch och göra sig fin inför 100-dagarsfesten. Det är verkligen helt sjukt att det är under 100 dagar kvar tills det är min tur att ta studenten, och gud vad jag har kämpat för just denna dag.

Kram, Mathilda!

Likes

Comments

Under den sjunde och näst sista dagen i New York sprang vi runt lite överallt, shoppade på alla möjliga ställen bland annat Fifth Avenue igen. Vi åt sen middag på Pazza Notte innan vi åkte hem för att börja packa lite.

Kram, Mathilda!

Likes

Comments