i går hadde meg og samboeren et fantastisk måltid med hummer, kongekrabbe og krabbe med tilhørende melon og avacado. smakte utrolig godt.

Håper dere andre får en fortreffelig flott helg...

Likes

Comments

Meg og samboeren reiste til Sardinia i 2016.
Vakre Sardinia med noen av Europas beste strender ligger i Sardinia. hotellet vi lå på var et 4 stjerners hotell og lå ca 12 min unna Alghero sentrum med bil. kan anbefale å reise i juni og sept da er det ikke stappfullt med folk.

her finnes vakker natur, shopping og masse sol og bad for de som liker det. det er ok mat, ikke den beste jeg har smakt. Pizza spiste jeg vel 5 kvelder på rad da jeg hadde forelsket meg fullstendig i den fantastiske pizzaen vi fikk nede ved havnen. så den måtte jeg bare ha.

det finnes mange fantastiske steder hvis du leier leiebil og kjører rundt på denne fantastiske øya. da kan du virkelig få innblikk over hvor vakker Sardinia er med de fantastiske strendene og ikke minst restaurantene som ligger ved havet. når kvelden kommer kan du gå en tur å bare nyte solnegangen og varmen når solen er på vei ned og ikke minst spise en is 😀

Likes

Comments

Lineahjemme.no har flott interiør som ikke koster skjorta. her er noen bilder av deres utvalg.

Likes

Comments