Det är grått, det är höst och luften är fylld av tentaångest. Som är tur är har mina schemaläggare gett oss fyra oplanerade dagar under nästa vecka så jag tänkte passa på att resa hem och söka energi och inspiration till resten av perioden. För som det känns ju nu är all skapar känsla är som bort blåst.

Jag kan inte låta bli att drömma mig bort. Bort till platser jag aldrig kommer att besöka, människor jag aldrig kommer få träffa och känslor jag bara får uppleva på håll. Under den här perioden har jag känt väldigt mycket just sånt, känslor. De finns där. Svävar runt mig som små moln. Jag tänker mig tillbaka till sommaren, hur smärtsam och fantastisk den var. Hur var den var och hur glad den fick mig att vara.

Ibland vill jag ge upp. Flytta från den här staden jag älskar, köpa mig en dyr kamera och börja frilansa. Leva på lite packning och resa runt i världen. Släppa all press och stress. Släppa alla prestationskrav och deadlines. Inte vara beroende av någon. Vara sorglös och spännande. Men ibland vill jag köra hela vägen in i kaklet. Slå mig blodigt genom min utbildning, lära mig massor om mig själv, ta min examen, jobba med fantastiskt intressanta ämnen, forska, ta en doktorsexamen, skapa en vacker framtid med människan jag älskar och rädda världen från allt ont.

Oavsett vart jag hamnar i livet så är jag ganska så säker på att det kommer bli bra. Det är resan som räknas och just nu är jag fast i en fas som jag kommer se tillbaka på som en lärorik period i mitt liv. Jag tror också att jag blir väldigt påverkad utav det som pågår i Sverige på sociala medier. Jag försöker att ha ett öppet sinne och ha förståelse varför vissa människor tänker, tycker och skriver vissa saker men kan inte låta bli att bli arg, ledsen eller besviken. Försöker hålla hoppet och tänka på alla de goda människor som finns där ute. De som finns som stöd, skänker pengar och gåvor. Det håller hoppet uppe för mänskligheten.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments