Jag köpte en ny kamera igår. En Canon powershot g5x och den är underbar.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag tror att saker börjar gå åt rätt håll nu. Förut hade jag precis 0% energi men nu är jag uppe i typ 30%. Jag känner att jag vill jobba och plugga mer. Att jag vill ut och göra saker mer.

Imorgon har jag iallafall min operation. Jag är lite nervös då jag tycker den är obehaglig men jag har ju gjort den 2 gr redan så jag tror det kommer bli bra. Jag kommer sedan behöva jobba på fredag vilket jag hoppas jag kommer kunna göra.

Ska börja ta mig till gymmet också. Har varit sugen nu ett bra tag men foten och energin har sagt nej.

Annars så spelar jag typ bara Pokemon Moon just nu.

Likes

Comments

Jag hade oturen att ta slut på mitt internet förra veckan så jag har inte rört min dator på dagar. Har känt suget att skriva, men avskyr att göra det på mobilen.

Det är svårt att sammanfatta vad som har hänt sen sist, för det har hänt så mycket.
De senaste dagarna har jag bara kunnat sitta inne pga min tå. Infektionen är så pass illa att jag har ont av att gå. Men om ca 1 vecka så opereras den så det ska bli skönt/skrämmande.

Internet kommer tillbaka imorgon, och det gör förhoppningsvis mitt liv också.

Likes

Comments

Jag är en sån där som alltid tänker "okej nu ska jag äta nyttigt!". Men det slutar alltid med att jag dricker läsk till middagen ändå, och då är det ju ändå förstört så då kan jag väl lika gärna äta chips på kvällen. 
Det håller inte. Inte ens en vecka. Så lite självkontroll har jag. 

Men nu börjar det gå överstyr. Får jag inte i mig något onyttigt varje dag så mår jag piss. När jag väl äter det så mår jag piss. En ond cirkel. Det har ju börjat märkas på min kropp också. Kläderna sitter inte lika bra. Aldrig att jag går ut i något tight nu. Jag placerar mitt hår i bilder så att mitt ansikte ska se smalare ut. Det finns ingen kontroll.

Men nu ska jag verkligen försöka på ett annat sätt. Inte stryka socker och fett helt utan bara trappa ner lite. Inte köpa sånt till mig själv men äta när jag antingen blir bjuden eller äta bättre onyttiga saker (typ popcorn istället för chips). Lightläsk istället för vanlig. 

Det är fortfarande inte bra, men det är en bit på vägen. För mitt beroende är inte bra alltså. Men det är så svårt. Hela min familj älskar och äter onyttigheter så det finns ju alltid hemma. När jag är med min pojkvän så köper vi alltid massor av snacks som jag mår dåligt av sen. Jag måste ha en sån extrem självkontroll. 

Men jag ska klara det!

Likes

Comments

Jag trodde aldrig att jag skulle vara en sån som tog dåliga selfiebilder i spegeln i mina mjukisbyxor. Men den här tröjan är så himla söt va?

Jag gjorde mig precis en kopp chai latte och satte mig för att skriva lite.
Jag kom hem från Stockholm idag vid 5 ungefär. Sen dess har jag i princip bara kollat Youtube och en film. Är så himla trött.

Helgen har varit helt suverän. Yasuragi var underbart och Mall of Scandinavia på lördagen var väldigt roligt det med. Önskar dock att min tå hade varit lite mer snäll med mig (då jag har en infektion). Kan typ inte gå just nu.
Men iallafall så funderade jag på om jag skulle göra en liten haul och visa det jag köpte, men jag kände att det skulle bli så himla tråkigt.

Jag lovar btw att mina framtida bilder kommer bli så mycket bättre. Är bara så lat nu att jag inte orkar ta fram systemkameran.

Likes

Comments

Jag sitter just nu i en solstol inomhus på yasuragi. Min massage tog slut för 1 timme sedan och kl 6 är det middag.
Så sjukt stort det är här och trevligt. Vill aldrig hem.

Likes

Comments

Perfekt att jag börjar mitt första inlägg i bilen påväg till Stockholm.
Jag och min mamma åker ner för att gå på Yasuragi med min moster och ta lite semester.

Eftersom att jag är i princip arbetslös så kände jag att jag borde börja göra något som tar upp min tid. Jag funderade först på youtube, men jag tror inte jag vågar det. Kanske i framtiden?

Vad kommer hända här då? Det vet inte ens jag. Jag vill inte skriva om mitt jobbsökarliv eller mitt komvuxliv. Förmodligen mer saker som jag tycker är intressanta, som resor, upplevelser och leva livet. För leva livet är det jag vill göra nu.

Sen kommer det kanske skrivas lite om mina intressen, som japanskt street-fashion eller min växande kristallsamling.

Och så hoppas vi på att jag inte är för lat.

Likes

Comments