Här hade vi precis kommit till Arlanda, vi hade lämnat väskor och väntade på att få gå till vår terminal. Vi var nu väldigt hungriga och valde att äta en varsin macka på JOE & THE JUICE.

Vi landade i London och fick genast problem med trafiken. Vänster trafik är ingenting att leka med.. Efter 20 minuters letande hittade vi inchecknings kontoret och fick en karta till vår lägenhet.. som tog typ 40 minuter... ;)

Andra dagen tog vi en mumsig frukost/lunch på Starbucks.

Sen var det dags för shopping, i tre dagar.. Ja ni kan ju tänka er.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag är det 5 måndagar kvar i skolan vilket är helt sjukt?!?! Kan inte förstå det, alla dessa jävla måndagar är snart över!!
Idag började jag iallafall dagen med grit och helvete vad jobbigt det var 😂 men ångrar inte en sekund nu efter iallafall! Går i skolan till 11.20 sen ska jag till gymmet igen för lite cardio för att sen dra hem och plugga. Ikväll är det match på parken 💙💙

Ha en bra dag/ Julia

Likes

Comments

Idag är jag sjuk, kände redan igår kväll att kroppen var lite slö men idag är den värre. Febern slog till och det blev ingen skola för min del.
Ikväll ska jag försöka få Rasmus att mysa framför tv:n med mig, såg att det gick många bra program.

Imorgon blir jag hemma från skolan igen för att friskna till.

Likes

Comments

Ja, trots att klockan är 12 så säger jag godmorgon nu. Klockan stod på 05.2o som jag sa igår, men trots det så hörde jag ej klockan. Snacka om trött om man inte hör när klockan ringer. Vill även tillägga att klockan hade ringt så pass länge att den tillslut hade tystnat.

Rasmus gick precis till skolan, när han kommer hem sen så ska vi vara barnvakt åt Antonio. ♡ Men tills dess ska jag använda denna tid till lite effektivt arbete. Jag ska PLUGGA!.

HA EN BRA MÅNDAG OCH START PÅ VECKAN.Likes

Comments

BARA FÖR ER SOM UNDRAR.

GRIT STRENGTH är högintensiv intervallträning för en person som vill utmana sig fysiskt. GRIT STRENGTH är till för att stärka din muskelbyggnad. (Det finns ytteligare från och med 2016 FYRA olika klasser, på särskilda gym)

Nordic Club i Norrköping har STRENGTH, PLAYO, CARDIO & SPRINT.

GRIT STRENGTH används skivstång och olika vikter för att öka träningseffekten. Tillsammans med musik olika rörelse, en peppande instruktör så ger den effektiva träningen (ENDAST 30 min) en möjlighet till att förbättra ditt syreupptag, styrka och uthållighet.

BURPEES är en upprepande och vinnande favorit.Likes

Comments

Fick efter jobbet den underbara nyheten att jag är ledig från skolan imorgon. Juridik var den ynka lektionen vi skulle haft men på den lektionen får vi arbeta hemma. WIHO.

Dock så ska jag upp 05.20 för lite GRIT STRENGTH. Superduper skoj. Nu ska jag krypa ner i Rasmus säng i väntan på att han ska sluta spela Xbox och krypa ner med mig för att sova.

NU CHECKAR JAG UT FRÅN DENNA VECKA. GODNATT.


Likes

Comments

Att ta en 45 minuters rast och sitta ner är farligt på ett så stressigt jobb. Man blir så slö, o vill verkligen inte börja jobba igen. När rasten är över är det 4 timmar kvar sen ska jag raka vägen hem till min säng. Bädda den med nya lakan och tagg inför en ny vecka med skola träning och förhoppningsvis lite jobb.

Likes

Comments

Fick ett väldigt roande samtal förut, ja, tro det eller ej jag tycket det var roande. Jag visste att jag skulle jobba imorgon, men att jobba 8 timmar var inte väntat. De ringde alltså och bad mig och Julia jobba till 20.00, istället för 16.00.

Men det kan bli kul!

Nu måste jag sova, om jag ska orkar morgon dagen. Kanske är lite busig och spelar en runda Sims 4. Men det återstår att se.

GODNATT MINA VÄNNER

Likes

Comments

Att jobba lördag är absolut inte det lugnaste man kan göra. Tog mig igenom denna stressiga jobbdag men nu är jag helt slut.

Ikväll så händer ungefär samma sak som igår, ska sitta inne med Rasmus. Jag vid datan spelande Sims och Rasmus framför sitt GTA. Här även köpt en påse godis som ska mumsas.

Likes

Comments

GODMORGON LÖRDAG.

Nu är det hög tid för lite arbete, ett 4 timmars pass står på schemat. Väldigt passande om ni frågar mig! Ha en bra lördag!!

Likes

Comments

1 345111 Next

Better Blogging Nouw