Dagens middag fick bli kebabtallrik då Rasmus var den som stod för maten...

Nu är jag färdig äten och måste säga att jag är väldigt varm, man får lite små panik när det varje dag är så varmt (detta trots att det knappt varit sol). Skulle vara jätte skönt att åka till en sjö att bada men om man gör det blir man nog kall efteråt.. hmmm.

XO

  • Ida

Gillar

Kommentarer

Innan jobbet vid 10 så tog jag en trip till Espresso House på Ingelsta och köpte mig lite frukost. Is Chai och en kalkonmacka. MUMS. Väl på jobbet så var det såååå mycket att göra, var överkörd i fyra timmar då jag jobbade över en timme. Nu är jag äntligen hemma, ska se Sundsvall-Norrköping om ca 10 min med Rasmus och till de har jag köpt glass. Det blir en riktig hemmakväll då jag jobbar 11-20.

XO

Gillar

Kommentarer

Istället för att jobba 11-15 igår så jobbade jag 11-20. Ett långt pass som gick ovanligt fort och det var skönt. När jag väl kom hem så slappade jag resten av kvällen, såg även Fifty Shades of Grey för första gången, helt ärligt så tyckte jag inte att det var så bra.

Nu är jag utvilad för har sovit länge och för en gång skull inte vaknat under natten ett x antal gånger. Idag står återigen jobb på schemat, fast bara ett 3 timmars pass. Riktigt onödigt om ni frågar mig, men det behövs väl det med.

XO

  • Ida

Gillar

Kommentarer