Header

Här ligger vi hela familjen i sängen, trångt men mysigt! Två pratglada barn, en halv sovande Patrik och jag som försöker värma upp kroppen!

Vi har faktiskt för ett par månader bestämt att vi ska köpa nytt hus! Vi har dock inte bestämt oss vart än. Fastnat för ett hus, men inget som är hugget i sten. Kollar runt lite vad som finns. Vi kommer inte flytta iår, kanske nästa år!

De kommer bli ett enplans hus! Och vi ser fram emot de alla! Kommer underlätta för min kropp otroligt mycket! Och Aron kommer kunna leka på sitt rum själv ibland utan att någon annan måste sitta på över våningen.
Och vi slipper den livsfarliga trappen!! Skulle egentligen vara skönt att ha flyttat redan nu innan Albin börjar krypa och gå.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

tidigare i veckan så märkte vi att alla arons strumpor blivit för små! Så jag var in på internet och kollade runt lite, och ville ju inte bara beställa strumpor så hittade plaggen ovan till albin 😍
Jag är helt förälskad i nalle puh!!!
Beställde även hem svarta leggings till mig på en gång 👍🏽

Likes

Comments

Okej de har hänt sjukt mycket med nouw sen jag tog en paus! Så nu ska jag kolla igenom och lära mig de nya!

Men tänkte berätta lite om mig o min hälsa! Jag är på utredning för 2 olika saker, men under alla undersökningar hittas flera fel. 🤦🏽‍♀️ men jag har efter förlossning fått knölar i magen som gör ont och känns. Än så länge vet vi inte riktigt vad de är. Har varit på röntgen där man inte såg något. Så nu väntar jag på att få en tid för CTR.
Jag har också träffa läkare för att ta reda på smärtan jag har i kroppen, som funnits där i 6 år men blivit värre nu senaste året. Dom vet inte vad de är, och tagit olika prover och undersökningar. Nu vill läkaren ta en paus för att först ta reda på knölarna i magen. Så får väl se hur de går med allt. När jag lämnade mitt första blodprov var många värden väldigt höga/ låga emot vad de ska vara. De visade sig att jag har fått hypotyreos och sen 2 månader tillbaka började jag äta medicin för de.
Min läkare var lite irriterad med, för jag har ju fått höra att jag har förlossnings depressioner då jag började på dåligt psykiskt efter förlossningen och var väldigt trött. Men sen jag började med medicinen så mår jag bättre psykiskt och är piggare. Och han säger att han tror allt beror på mina värden så de var väldigt höga och de vanligaste symptomen vid hypotyreos är just trötthet och depression. Och de är många i min släkt som har de så han är irriterad att man inte undersökt detta tidigare. Men nu är de hittat och har får hjälp med de så de är huvudsaken! :)
Mitt senaste besök hos läkaren konstaterad han också att jag har höft problem som jag måste få hjälp med. Jag har trott att smärtan i höfterna haft samband med smärtan i ben och armar, men han tror inte de så vi får se vad de kommer fram till senare.
De är väl typ de jag vet nu, som sagt så känns de som läkaren bara hittar fler fel men kan typ inte hjälpa mig med de jag redan har 🤦🏽‍♀️

Likes

Comments

Igår kom min lillebror hit för att sova över en natt. Aron älskar verkligen när han kommer hit! Dom har väl typ den mesta tiden spelar lego spel på tvn.
Men dom har haft roligt iallafall och ingen av dom ville att Martin skulle åka härifrån. Och dom ser redan fram emot nästa gång!

Likes

Comments

De har hänt en hel del sen jag tog en paus härifrån!
Jag tänker många gånger på om jag ska börja blogga igen, men jag är osäker på om jag kommer orka det. Jag känner en press på att vara aktiv och vissa dagar kommer de inte funka. Men jag tänkte att jag gör ett försök 🤙🏽

Vi försöker väl ta oss igenom dagen nu förtiden. Lillebror har inga som helst rutiner än! Sover inte mycket, varken dagar eller nätter så man är väldigt trött.

Storebror hanterar de väldigt bra att de kommit en bebis i familjen. Han börjar tycka de är roligare nu när lillebror leker lite mera och är mer aktiv.
Han vill dock att lillebror ska lära sig gå, men lite tidigt ännu 😉
Aron går på förskolan igen sen några veckor tillbaka men går bara 15 timmar per vecka. Så han har fått någorlunda rutiner.

Patrik är tillbaka till jobbet sen några veckor tillbaka så han har fått tillbaka sina rutiner iallafall! 👍🏽

Och jag då? Jo jag skulle behöva få mera sömn, men de kommer tid nog 🙈
Jag är en del hos läkare för kroppen, dom hittar inte vad orsaken till min dagliga smärta i kroppen, men de hittar andra fel hela tiden.

Tänkte skriva om lite saker såsom min hälsa, lillebrors dop och andra saker som hänt i andra inlägg! Hoppas att ni underbara läsare och följare tycker de ska bli kul att ha mig tillbaka här igen!

Likes

Comments

Klickar på nouw appen, men kommer bara in här innan jag klickar bort igen.
Har tänkt göra en kort uppgradering men har inte orkat, mycket snurrar runt hos mig nu..

Jag har som jag tidigare nämt, förlossnings depression. Men de har sakta men säkert blivit bättre. Dagarna är lättare att ta sig igenom, vissa dagar kan jag vara glad hela dagen. De är verkligen toppen dagar!

Mitt i allt kämpande så fick jag tid hos en läkare pga min smärta som jag har i kroppen, och haft de i 6 år.
De tog prover och undersökningar, några dagar senare fick jag svar att jag har hypertyreos och höga kalk värden. Två olika sjukdomar men som kan ha påverkat mig väldigt mycket nu.
De med höga kalkvärden är boven till min smärta troligtvis. Har lämnat nya prover som jag väntar på att läkaren ska ringa.

Så här går jag och väntar så jag blir galen på att läkaren ska ringa, så jag kan få veta hur vi ska gå vidare. Samtidigt som jag väntar på detta läkarbesök så väntar jag på att få en tid hos röntgen. De är detta som oroar mig mest.

Efter kjesarsnittet med Albin så fick jag knölar på insidan vid snittet. Dom gör ont och känns väldigt mycket. Men efter att läkaren känt på dem och runt magen så hittades de flera knölar utspritt.
Han har sagt att jag inte ska oroa mig, men hur ska man inte kunna oroa sig när man har okända knölar i kroppen??

Jag känner stress, oro och ångest över hela situationen just nu!
Kommer fortfarande ha en paus härifrån! Men ville uppdatera lite kort, för jag vet att en del vänner kollar bloggen och jag har tagit avstånd från de mesta just nu när jag mår såhär....

Likes

Comments

Jag har försökt att uppdatera här, men jag har verkligen inte orkat.
Ska jag vara ärlig så mår jag inge bra alls. Jag har förlossnings depression. Så min vardag är inte som den varit förr.

Nu är jag glad om jag tar mig igenom dagen. Om jag är glad en stund på dagen så blir vardagen lättare.

Jag orkar inte lägga den lilla ork jag har här faktiskt.
Jag orkar inte åka och hälsa på folk, eller göra saker. För mig räcker de att vara i tobo. Allting är ett stress moment för mig just nu.

Vi får se när jag kommer tillbaka! Jag ska försöka njuta av sommaren, Patrik har precis fått semester så jag hoppas att vardagen kommer underlätta för mig nu.

Jag har lite blogg idéer sen när orken kommer tillbaka. Men just nu säger jag hej då här!
Hoppas alla underbara bloggare får en fortsatt fin sommar! 🌸

Likes

Comments

Blev ett lite uppehåll med 30 dagar.
Försöker lägga upp varje dag, men de kommer inte gå. Men tillsammans kommer de vara 30 inlägg på 30 olika dagar 👍🏽

09- En bild / beskrivning på vad du har på dig

Svarta strumpor, grå/ svarta tränings byxor med rosa text på.
Ett Adidas tränings Linné som har rosor i färgerna blå och rosa.

Likes

Comments

Jag är precis hemma igen efter en promenad! Gick runt lite och pluggade teorin till körkortet! Perfekt att ha böckerna i en app och lyssna när man går!
Var lite kallt i skuggan ute men så skönt, lämnade barnen hemma med Patrik och njöt av ensamheten!

Nu har vi precis njutit av bullar som jag och Aron bakat tidigare!

Nu har vi precis njutit av bullar som jag och Aron bakat tidigare!

Likes

Comments

Igår trotsa vi vädret och åkte till Uppsala. Vilket var väldigt skönt, för hemma var det blixter o dunder! När vi kom till Uppsala var de typ uppehåll. Kom lite små droppar ibland.

Vi hjälpte gubben i stan att flytta lite möbler till ett garage.
Efter det åkte vi för att äta middag.
Det var första gången som vi åt hela familjen på resturang tillsammans 😍
( vi har ätit ute på typ Ikea, Max osv, men för mig gills inte de riktigt som resturang, haha )

De var jätte gott och mysigt! Efter maten så handlade Patrik medan jag och barnen var till lilla Uppsala lekparken, började regna lite grann igen så vi sprang in på Bonbon ( en godisbutik ) tanken var att bara kika lite på vad de fanns för godis. Men någon, läs mamman i familjen, kunde inte hålla sig så vi handla lite på en gång 🙈😍🍬

Likes

Comments