Hur fin är inte min pojkvän! ❤️
Han kom precis upp med frukost till mig, en sen födelsedags frukost 😍
Så nu ska jag äta och fortsätta kolla på min serie ! 👍🏽
Nedervåningen spacklas de för fullt på!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag börjar ändringen i vårat vardagsrum och hall!
Vi har precis kommit hem efter att ha lämnat Aron hos farfar och hämtat Patriks bror. I helgen ska de rivas och målas om i vårat vardagsrum och hall! Ser fram emot när de är klart! Kommer bli så snyggt 😍
Vi har i veckan börjat tömma hall och vardagsrum. Otroligt tomt blir de och de ekar överallt 😂 igår bar Patrik bort vardagsrums bordet, så jag gjorde mitt egna så jag kunde ha lite vatten och frukt att äta på kvällen, otroligt snyggt! 😂

Likes

Comments

Var ju hos sjukgymnasten igår. Jag ska börja gå där 2 ggr i veckan och prova på badgymnastik. Har fått övningar anpassade efter mig och min foglossning.
Men detta har skapat ett problem för mig, då jag inte alls kommer kunna ta mig dit 2 gånger i veckan. Jag har redan nu problem att ta mig dit 1 gång i månaden. 😞
Men detta kanske kan hjälpa mig väldigt mycket, så jag ska göra allt jag kan för att kunna ta mig dit och hem.
Håller tummarna på att detta funkar!
Måste också prova mina badkläder och se om jag kan ha någon av dem, eller om jag måste köpa nya nu när magen växer hela tiden 😍

Likes

Comments

Idag fyller jag faktiskt år! :)
Fick ett paket imorse av mina pojkar! Super glad 😀
Äntligen kan jag fortsätta titta på greys anatomy. Fick säsong 12 som släpptes på dvd för någon vecka sen! Jag är typ besatt av den serien! Det tråkiga bara är att jag och Patrik kollar på den tillsammans, och han jobbar kväll den här veckan 😴
Sen i helgen ska vårat vardags rum målas om så vi har ingen tv då 😱😱

Likes

Comments

Idag var jag till sjukgymnasten för att prova tens apparat. Fick med mig en hem för att prova i en månad om de minskar smärtan.
Så nu ligger jag i sängen. Helt slut efter allt idag. Med tens på och Aron kollar på film. Jag känner mig jätte hängig. Men tror de är för jag gått mycket idag. Hoppas jag blir piggare efter vi vilat!
Var och handlade lite på affären också, Aron fick köpa 4 sorters godisar och fika med idag. Efter att han mått så dåligt två dagar tyckte jag han kan få skämmas bort lite med godis mitt i veckan 😉

Likes

Comments

denna natt har vi alla tre fått sovit mera. Aron vaknade strax efter 22:30. Då hade han ont och feber så fick alvedon. Sen ville han lägga sig i våran säng till Patrik skulle komma hem från jobbet. När han kom hem vid 23:30 ungefär sov jag men Aron var vaken. Men somnade snabbt när Papsen kom hem.
Sen sov han resten av natten och jag fick väcka honom vid 8. Nu ligger vi tillsammans i sängen och kollar lite tv. Patrik somnade om så han orkar jobba kväll igen.
Tror att de börjar vända för Aron nu. Han vaknade med sin vanliga Temp. Och alvedonen är ute ut kroppen sen inatt. Men får ha lite koll under dagen. Men han säger att han mår bättre och vill leka ute.
Vilket han inte velat gjort de två senaste dygnen för han inte orkar säger han, så de är ett gott tecken 😀

Likes

Comments

Igår hjälpte min Syster mig att hämta Aron på förskolan, vi tog en spontanare och åkte och hälsade på våran mamma direkt efter vi hämtat Aron. Vi hann vara där i kanske 10 minuter, sen slutade Aron leka och hoppade upp i min famn och lag sig och vilade mot magen. Trodde först att han bara ville mysa med bebis magen, för han lägger huvudet jätte ofta och lyssnar efter bebis 😍 men efter kanske 5-10 minuter så börjar han bli röd blommig. Efter bara några ytterligare minuter så säger han:
Nu har jag lekt färdigt mamma. Jag orkar inte vara hos mormor, jag vill hem och vila.
Så vi åkte hem för jag märkte att han var väldigt hängig. Sen när vi kom hem tog vi tempen och då var de 37,6. Men en halv timme senare var han kokhet och helt borta. Tog en ny Temp och då var de 39. Han orkade inte äta, försökte muta med glass men han ville bara vila. När alvedonen börja verka lite och tagit mer tempen till 38 så ville han gå upp och sova. Under natten vaknade han jätte många gånger.
Aron har aldrig haft hög Temp förut. Han är väldigt sällan sjuk. Brukar vara lite snuvig, då har han fått varit hemma med mig eftersom jag pluggat hemifrån så att han inte ska hinna bli jätte sjuk.

Idag mår han bättre. Super pigg och låter högt och vill leka. Jag och Patrik däremot är helt slut efter natten 😴 men Aron har alvedon kvar i kroppen sen imorse så är nog därför han är så pigg.
Han har haft ont i benen Mycket senaste tiden så vi tror de kan vara växt värk och att han fått feber av den. Men han är lite snuvig med. Så får se om han tempar nått mera idag eller om de bara var kvällen och natten !

Likes

Comments

För ca en månad sen var vi på min brorsons dop! De var super fint! Dom hade önskat en egen låt, den var verkligen jätte fin! Och min brorsdotter läste en otroligt fin dikt med. Efteråt så var de fika, och min brors tjej hade gjort jätte fina bakelser. Hon jobbar på en konditori , och fick verkligen till de med bakelserna! 😍
Var jätte kul att träffa hela familjen, och även släkten. Sällan vi nästan är alla samlade, lyckas aldrig vara exakt alla men vi är en väldigt stor släkt ;) synd bara att när man är så många hinner man aldrig prata med alla. 😜

Likes

Comments

Jag följde med en av mina grannar för ett tag sen till kyrkan. De var en konsert där. Och de var helt otroligt! 😱 alltså de var en tjej som spelade på en harpa, den var ju hur stor som helst! Jag har aldrig varit på något liknande förr. De var hur fint som helst! Miljön var helt underbar. Jag älskar att vara i kyrkan, tråkigt nog bara så händer de aldeles för sällan!!
Musiken som spelade var magisk!
Kändes som en magisk kväll. Sånna här konserter vill jag verkligen åka på flera gånger!!
Jag kommer evigt vara tacksam för att jag fick förfrågan om att få följa med min kära granne på detta! 😍

Likes

Comments

Vi kör en favorit i repris ikväll jag och Patrik. Nämligen bingo lotto kväll!
Ingen vinst ännu, men ett spel kvar. Men tar fruktansvärt långt tid. Och vi är jätte trötta 😴 är rätt långt kvar 🙈
Men vi håller tummarna på att vi kanske vinner ikväll 👏🏽💰

Likes

Comments