Desember

Tidligere i år var jeg egentlig fast bestemt på at jeg ikke ville pynte til jul, mye av den grunn at det står fremme en kort tid også tar man det bort. Også har vi hatt så mye pynt i huset ellers i året at jeg så ikke for meg at det kom til å bli noe pent når jeg i tillegg fikk frem julepynten, jeg tenkte bare rot med engang. Men så har vi ryddet å kastet rundt 15 bosssekker med ubrukelig pynt, og ting vi ikke trenger så vi fikk plutselig mye bedre plass i hus, og ting så mye mer ryddigere ut.

Så i helgen fant jeg ut at det ble pynting allikevel, vi var på loftet å fant frem mye koselig pynt, og pyntet litt med diverse uten at det ble for mye av det gode. Så hos meg ser huset ganske enkelt pynta ut. Uten om i trappa hvor samboer måtte ha jule lys i farger å glitter rundt gelenderet. Så nå er det juletid her i hus.

Min favoritt pynt fra i år av er hage figuren jeg fikk i helgen av min bestefar, som min bestemor likte å pynte med. Jeg har brukt de nydelige englene til en lykt holder på spisebordet isteden for til en plante holder ute. Og jeg tror de skal få stå fremme resten av året også da jeg er frelst i de.

Hva er deres absolutt favoritt jule pynt som dere har i hus ? :)

Likes

Comments

Desember

Nå er det en god stund siden jeg var her inne sist, og jeg har jo ikke noe sjanse til å bli noe topp blogger, og ikke er jeg så flink til å holde de få som følger med oppdatert hele tiden da jeg bare stikker innom i ny og ne. Men så bruker jeg igrunn bare denne til en plattform for meg selv når jeg får litt skrive lyst. Men hey, less is more ?

Jeg vet jeg lovet dere noen bilder av soverommet vi hadde pusset opp, men midt opp i alt dette så fikk vi igjennom fra forsikringsselskapet så vi kunne bytte gulvet som hadde hatt vannskade på kjøkkenet. Så det endte med at vi pusset opp hele kjøkkenet også. da det ikke var blitt pusset opp de siste 12/13 årene, og når vi allikevel måtte ut med all innredning så fant vi ut at det var like godt. Så dere skal få bilde, jeg har bare helt glemt å legge ut opp i alt dette. Men det må jeg si, det nye kjøkkenet er som en drøm!

Men nå er det fullt fokus på julen her, da jeg har mye som skal gjøres på veldig lite tid. Ikke er jeg ferdig med og handle gaver, eller å pakke inn alle de jeg har handlet, ikke har jeg laget noe som helst av jule godt, eller tatt julevasken så jeg må visst bare stå i en stund her så jeg får nyte jule roen jeg også.

Hva har du drevet med ?
Har du goe tips til julebakst?:)

Likes

Comments

Spørsmål&Svar

Jeg vil gjerne at de få som driver å titter innom her en gang i blant kanskje skal få bli litt bedre kjent med meg, jeg føler selv at igjennom normale hverdags innlegg er det ofte vanskelig å bli kjent med personene bak, selv om man ofte får den del fakta, og får et innblikk av hverdagen til andre. Derfor vil jeg si dere ti ting kanskje ikke alle vet om meg.

= 1 - SOKKER
- Jeg går nesten alltid med ulike sokker, det begynte igrunn når jeg var liten. Mamma har selv innrømmet at jeg til tider endte opp med ulike sokker for det gikk hull i den ene. Og med årene så tok jeg på meg ulike sokker selv uten å tenke mye over det, nå er jeg 20 åt gammel og har en rar formening om at viss jeg går med like sokker får jeg en dårlig dag, å utrolig nok så pleier det ikke slå feil.

= 2- MIKKE MUS
- Helt fra jeg var liten av så var Mikke min helt, og enda er han på topp. Han er så på topp at jeg faktisk har vurdert en liten Mikke tatovering i fremtiden. For meg er han en sprudlende og glad figur, og det jeg liker godt fra når en var liten er hvor kreativ å god de har fremstilt han som.

= 3 - SMATTING
- Er det noe jeg ikke kan fordra så er det smatting, når andre spiser, og om de smatter så blir jeg galt. Lyden som kommer er grusom å høre på, og det samme gjelder når andre tygger chips. (Og selvfølgelig så er det ikke alle som kan noe for det, så det skjønner jeg )

= 4 -TATOVERINGER
- Jeg har 3 tatoveringer på kroppen, og det er ikke alle som legger merke til de i det hele tatt. Bak på skulderen har jeg 3 sommerfugler, og på venstre håndledd har jeg en hvor det står " Art never comes from happines", samt et lite hjerte i mellom tommelen og pekefingeren oppå hånden. Og flere skal jeg ha. Jeg elsker de små tatoveringene. Og det er en utrolig fin kunstform.

= 5 - FORLOVET
- Jeg er 20 år gammel. Og har vert forlovet med min kjære siden 17 Juni 2014. Og vi har bodd sammen siden februar 2015.

= 6 - BRILLER
- Jeg brukte briller da jeg var rundt 5 til 7 år gammel. Men jeg følte meg så teit, og en dag sluttet jeg. I fjord når jeg skulle begynne på bil lappen måtte jeg ha synstest, og fikk beskjed om at jeg ikke trengte kjørebriller, da jeg akkurat lå litt under grensen. Men fikk klar beskjed om å bruke briller til tider som når jeg så på tv, og leste bøker. Og skal jeg være ærlig så har jeg ikke akkurat brukt de mer en en gang etter det.

= 7 - 13 GANGER ?
- Når jeg teller igjennom hor mange ganger jeg har flyttet så kommer jeg frem til 13 ganger. Og da er det regnet med at jeg flyttet til samme plass igjen også. Da jeg var mindre likte mamma å de å flytte på seg, også når jeg begynte på videregående flyttet jeg først ut, så til en annen plass, også til en tredje. Det rareste er at alle gangene minus to er på samme øy. jeg har bare bodd to plasser borte fra Øyen.

= 8 - AUTOMAT
- Jeg har kun bil lappen på automat bil. Og ja til tider kan det være litt upraktisk men det var det valget jeg mente var lurest for meg på flere måter. Automat er ganske greit da det er utrolig enkelt, du trenger kun å følge med på trafikken, gas og brems. Og for min del er det godt nok. Og siden jeg ikke kan gire med høyre hånden så var det ingen unntak for min del.

= 9 - SJOKOHOLIKER
- Jeg er en stor Sjokoholiker, en av mine dårligste vaner er sjokolade, og det verste er at jeg liker alle typer. Jeg spiser heldigvis ikke så mye sjokolade som jeg gjorde før, men jeg må ha sjokolade, om jeg er dårlig, syk, slapp, så redder sjokoladen meg gjentatte ganger .

= 10 - SPØRSMÅL JEG FÅR OFTE
- Jeg er 100 % norsk. Men det er sjeldent folk som ikke kjenner meg tror meg. Jeg får ofte spørsmål om jeg er adoptert, da jeg ikke er noe lik på de 3 andre søsknene mine. Mine søsken er veldig lyse i huden, og to av de er blå øyd, og har lyst hår. Og den tredje er brun øyd å brunt hår. Og alle 3 har fregner å er i normal høyde. Jeg derimot er litt gylden brun i huden, jeg har mørke brune øyner, originalt brunt hår, men har hat svart i mange år før jeg farget til brunt. Jeg har ingen fregner, og jeg er en del lavere enn resten. Så siden jeg var liten har jeg ofte fått det spørsmålet, til og med ene året vi var på ferie. Vi hadde hytte med noen som var på ferie i Norge for første gang, å de var fra et land hvor man er brunere i huden, sånn type Bulgaria gylden brun. Vi lekte med ungene, de snakket engelsk, å moren til barna måtte spørre min mor om jeg var adoptert, jeg lignet ikke på de andre og jeg hadde en "sexy brun hudfarge" sa hun så fint. - Men nei jeg er ikke adoptert.

- Jeg vil gjerne bli bedre kjent med en del av dere også. Stjel gjerne utfordringen og laget ett eget innlegg. Og om jeg får bli bedre kjent, legg gjerne igjen en kommentar så jeg kan besøke din side å lese :)
Ha en fin dag !

Likes

Comments

God morgen alle søte! Nå sitter jeg her med en skål med kylling salat, og bare nyter stillheten. Håper natten deres har vært bedre enn min. Og at dere kanskje har fått litt søvn, for jeg har fått så utrolig mye mindre enn jeg pleier, og det kjennes på kroppen kan man si.

Nå har jeg vært våken siden 05.50. Og sovnet 02.45. Jeg kan ikke si at jeg liker de nettene man blir liggende i times vis og gruer seg, å grubler på ting. Og vertfall ikke når man prøver å la være å tenke på ting, men de bare kommer krypende innpå. Men man må jo bare leve med det. Man kan visst ikke sove like godt hver natt.

Det som er, er at månedene fremover ikke blir som planlagt, igrunn langt i fra. Det er en del ting på tapetet. Og tingene er igrunn slik.

-Nå har det seg slik at jeg har gått i praksis siden februar, og den 30 November skal jeg avslutte, det vil si jeg har fire dager i jobb igjen for i år. Noe jeg egentlig syntes er utrolig trist da jeg endelig har fått meg ett sosialt liv etter nesten to år hjemme uten å ha hatt noe å gå til om dagene, og jeg har lært så utrolig mye, og har vært så heldig å få kommet inn i en utrolig fin arbeidsplass, med kjempe kjekke folk. Men nå tar det slutt for denne gang, å det gruer jeg meg en del til. Men jeg må bare håpe ting ordner seg neste år, slik at jeg kanskje kan få komme tilbake.

-Operasjonen min som jeg ventet på og gruet meg til i seks måneder fikk jeg ikke. Jeg fikk beskjed om å vente en stund til, grunnet streiken som har vært. Så om jeg er heldig så får jeg den i desember, men de så ikke for seg at det kom til å skje noe før tidligst januar. Noe som setter en del ting på vent for min del, så nå må jeg gå enda lengre å gruble på om det er riktig valg, og håpe på at det går fint.

-Og sist men ikke minst, utrolig nok, det som stresser meg mest er kjøkkenet vårt, helt utrolig tenker dere vell? Jeg har ikke store problemer i livet, tvert imot. Men jeg hadde aldri trodd et kjøkken skulle være grunnen til stress. Det har seg slik at vi har hatt vannlekkasje i kjøkkengulvet, det har tidligere vært mus i hus som har gnagd langt å lenge på vannledninger, så hver gang vi har brukt vasken har det rent vann fra røret å under gulvet. Så nå må vi bruke tid på å fikse det. Vi må skifte rør, og hele gulvet. Så vi fant ut at vi skulle fikse hele kjøkkenet når vi først var i gang, siden det sikkert ikke har blitt byttet inventar på seksti år. Men når man er en store deler av tiden, og andre ikke er hjemme utenom i helgene å man skal gjøre det selv. Så må man planlegge når man skal handle inn, rive, og bygge opp. Heldigvis skal vi ikke feire jul hjemme så her trenger det ikke se så strøkent ut i jule tiden, så kanskje vi får gjort noe før jul.

Hva har dere på tapetet den neste måneden?

  • 17 lesere

Likes

Comments

Spørsmål&Svar

Jeg hadde en liten spørsmålsrunde her i oppstarten, ikke fikk jeg mye spørsmål, men er ikke det som teller heller. For meg er bloggen en fin måte å få ut diverse tanker, meninger, og frustrasjon på. Men for dere som har spurt, så ble jeg selvfølgelig glad, så her kommer svarene dere kanskje har ventet på:

Favoritt reise destinasjon?
- Min favoritt destinasjon så langt må være Platanias, i Hellas. Jeg har dessverre ikke fått opplevd så mange plasser eller land enda. Men så langt er den plassen på topp listen min. Jeg var der på sommerferie to uker i 2012, og ble forelsket i folkene, kulturen og ikke minst naturen. Så dit skal jeg flere ganger, uten tvil.

Beste minne i 2016?
- Mitt beste minne i 2016 ? Jeg har utrolig mange gode minner fra i år, og veldig vanskelig å bestemme seg for ett som er best, men om jeg skal ta det som har gledet meg veldig mye dette året, må det være da min beste fortalte meg at hun venter en pike, som jeg skal være så heldig å få være "tante" for.

Din beste egenskap?
- Min beste egenskap? Om jeg får lov til å skrive to så gjør jeg gjerne det. Jeg vil si at den jeg vertfall setter mest pris på selv må være tålmodigheten min. Den kan dras langt å lenge før det går tomt. Også må det vell være at jeg ikke driver med fordommer. Uttaler meg ikke om folk jeg ikke har møtt, eller ikke kjenner.

Hva gjør du på?
- Akkurat nå sitter jeg i sofaen med mine to beste gutter (kattene), og svarer på dette.

Hva er ditt favoritt minne med Ole?
- Mitt favoritt minne med Ole er ganske vanskelig å velge, etter snart fem år sammen, og 20 år bekjentskap så er det utrolig mye å velge mellom, og de fleste minnene er like gode. Vi har både flyttet sammen, forlovet oss, vært på ferier, og lekt mye når vi var små. Så jeg klarer ikke å bestemme meg for ett minne enda.

Når kan vi finne på noe?
- Er bare å plinge på en dag det, Stine. Så kan vi vell avtale en lunsj eller noe ? Det hadde vert utrolig kjekt.

Vil du på shopping en dag?
- LETT! Finnes lite som kan toppe en jente tur på shopping.

Hva tenkte du første gang du så meg og første gang du snakka med meg ?
- Første gang jeg skrev/snakket med deg, klikket vi ganske bra sammen, og det bare fortsatte. Vi snakket om alt å ingenting, selv om vi faktisk hadde hatt samme ex. Og fra dag en på facebook, har vi vært gode venner. Første gang jeg så deg da du kom til Bergen, da ble jeg utrolig glad. Jeg tenkte at dette blir et vennskap som holder lenge, og at du var en utrolig skjønn å grei jente. Og etter dere hadde hatt få dager her, ble jeg med dere til Østlandet, Og nå er det vell over 6 år siden om jeg ikke tar feil. Så noe må jo ha gått fint tenker jeg.

Når skal du besøke oss igjen i Fredrikstad da ?
- Med tanke på at nå er det et helt år siden jeg sist så dere, så håper jeg ikke det er så lenge til neste gang, Hilde. Savner dere veldig!

Hvordan skal du feire julen og nyttårs aften ?
- Om det viser seg at Ole får fri litt før julaften, og litt etter så skal vi til faren hans å feire jul i Odda, i år. Så det kan bli spennende siden det er mitt første år borte fra min familie, men gleder meg mye da.
Nyttårs aften er ganske ubestemt, men regner med det sikkert blir middag med familien, og eventuelt stor party etterpå, det ender nok med et stort gøyal smell.

- Ha en super natt !
Likes

Comments

November

Jeg å du går langt tilbake i tid min venn, vi har hatt våre opp å ned turer, og sammen har vi vært sterke. Du har hjulpet meg opp når formen har vert nede,når hodepinen har slått inn, når jeg har vært ganske så slapp å sliten, du har hjulpet meg når jeg har vært trist, når jeg har spist mat, drukket, eller til og med bare når jeg har hatt lyst på noe godt.

Du har ikke vært bra for meg på noen måter, og ikke er du det heller. Du var en måte som hjalp meg å føle meg bedre med meg selv, du var en måte å få energi på, og du ga en del trøst, merkelig nok. Og en redning har du vært når jeg har hatt de verste skalla-bankene som sikkert finnes. Jeg hadde aldri trodd det var mulig å være avhengig av deg, men jeg tok feil, og det er synd jeg ikke har innsett det før nå. Men i det siste har jeg skjønt noe jeg skulle ha innsett for lenge siden, noe trenger å endres.

Jeg må kutte deg ut av mitt liv, jeg skal bli flinkere til å velge riktig, og riktig er ikke deg. Jeg skal bli flinkere til å ta sunne valg, og sunt er ikke deg, men mest av alt skal jeg bli flinkere til å ta vare på meg selv fremover, og der kan ikke du hjelpe meg i det hele tatt. For nå skal jeg ta et valg. Og det starter med meg å ender med deg.

Så nå min venn, etter mange år skal vi ta farvel. I begynnelsen vil vi sees igjen, men det varer bare en kort stund, noen få desiliter hver lørdag, og tilslutt er vi ferdige. For nå er det på tide at jeg slutter med avhengigheten jeg har til deg, for som sagt. Du er ikke bra for meg i det hele tatt, ikke med tanke på den veien jeg har valgt å gå fremover.

Så farvel, Coca- Cola !

- Jeg har i mange år slitt med meg selv på mange måter, og for det meste med vekt, og hva jeg har vert dum nok til å putte i meg, om jeg så var sulten eller ikke,eller om jeg bare var trist å lei. Så jeg innså i dag at jeg må begynne å gjøre noe med det. Så fra i dag av skal det kuttes drastisk ned på Cola, og når jeg ikke har cravings på det i det hele tatt, så skal det sluttes helt. Dette er noe som kanskje ikke virker vanskelig for dere, men for meg er det hardt, jeg sliter ofte med hodepine om jeg har gått for mange dager uten, (Drikker ikke hver dag, men for mye alikevell). Så dette kan bli en spennende utfordring for meg selv. 

Har dere noe drikke avhengighet?
Eller mat avhengighet?
Noen gang kuttet ut brus, har du gode tips?

//Creedz til google for bildet // 

Likes

Comments

November

Hey you!
Nå sitter jeg hjemme å nyter en varm kopp kakao i ensomheten, og tenkte jeg skulle snike på noen episoder med Home and away, og spise middag. Også kom jeg litt på dere da, og lurte litt på hva liker dere gjøre på kalde dager? Har dere noen tips til en gøyal hobby? Og hva er det beste dere vet å drikke eller spise når vinteren er på vei? Og har kommet. Hos meg er vell egentlig vinneren en god kopp med rett i koppen kakao, med bayleys på kvelden.

Også er det jo endelig enda en søndag, som betyr enda en uke på vei, som igjen betyr at julen kryper seg nærmere. Noe jeg har litt blandede følelser for da jeg ikke har alt på stell enda. Også er jeg glad i snøen, men ikke kulde. Og dette året har jeg litt noyja for is, og glatte veier, da det er min første fulle vinter bak rattet på en bil, men uten om det så ønsker jeg vinteren velkommen

Jeg føler November og Desember månedene er så hektiske på mange måter, og vertfall i år når jeg venter på en operasjon som skal komme en av disse månedene, som gjør meg lite funksjonell i etterkant. Så nå har jeg laget meg en sånn To do before, liste som jeg skal følge frem til jul, slik at jeg rekker jule handling, skikkelig rydding å ned-vasking av huset, slik at det ikke gjenstår så mye når julen slår inn for fullt. Jeg har også begynt på noen julegaver, som jeg gjerne vil linke dere til i ett eget innlegg, kanskje noen trenger tips? Men foruten om det så gjenstår det fortsatt en del før jeg er klar for jul, og et nytt år. Kanskje jeg får alt til å gå rundt, hvem vet?

Har dere julegave tips fra ebay, eller andre nettsider? Så vil jeg gjerne vite.

Ha en super søndag, å en flott uke.

Likes

Comments

Hus&Oppussing

I helgen begynte vi endelig på et prosjekt jeg har ventet i over ett år på å få begynt på. På ett år så har vi gjort veldig mye med det gamle huset "vi"eier. Vi har skiftet kledning, isolert hele huset, pusset opp et soverom, og beiset huset utvendig, og i tillegg lagd en grillhytte. Så nå var det på tide å pusse opp det siste av 3 soverom.

Så vi fant frem gavekortet vi hadde på Byggmax, raste inn og plukket ut gulv og veggplater, slik at vi vertfall hadde en begynnelse på det. Rommet har ikke blitt pusset opp på over minst 15 år. Og det vises godt kan man si. Tapeten i taket bestod av en grusom jungeltapet, hvor mye var revet bort av kjedsomhet fra da min bedre halvdel var mindre, brant muren var full i skrift, mye navn å barne tegninger, og gulvet var skikkelig utslitt å hadde lite farge igjen. Så det var virkelig på tide å gjøre noe med det, slik at det kan brukes som et gjesterom.

Vi begynte å pusse opp lørdagskvelden, rev ned lister, rev av mer tapet i taket. og ryddet utav rommet. Også gikk hele kvelden og mye av natten til å kappe veggplater, og å få de opp på veggen. Men vi ble dessverre ikke ferdige, da vi selvfølgelig manglet 2 veggplater for å få alt i orden med vegger så vi kunne begynne på gulvet. Så nå ser jeg virkelig frem til helgen igjen slik at vi kan få plate resten av veggene og legge gulv, få på plass tak platene slik at jeg kan begynne å møblere og pynte slik at det ser beboelig ut.

Når rommet er ferdig skal dere få se litt før bilder, og etterbilder. Kanskje dere skjønner hvorfor jeg ville pusse det opp. Er ikke få som har våknet i "gjeste" sengen dagen derpå, og fått sjokk av å se i taket, å lurt på hvor de er hen kan man si. Så helgen blir det virkelig å stå på for å få ting ferdig.

Har dere tips til sider hvor man kan bestille fin pynt i farger?
Bokstaver? Puter? Sengetepper? Lamper? Alle tips til interiør taes imot :)

Likes

Comments

Hva vil du bli når du blir stor? Har du ikke et mål for livet? Ingenting du vil oppnå før du blir gammel å grå? Skal du gå på NAV for alltid? Er du ikke i jobb?. Dette er spørsmål som ofte dukker opp i livet mitt, det er spørsmål mange ler av når de spør, og andre er seriøse. Men noen ganger er det ikke så enkelt å vite hva en vil bli når en blir stor. Ikke når man ikke klarer alt man skulle ønske.

Jeg er 20 år gammel, jeg har gått vg1, og vg2 hvor jeg har fullført begge trinn, men allikevel sitter jeg da her, uten jobb vell å merke, og uten en fast inntekt. Jeg kan ikke skryte på meg at jeg gjør mye for pengene jeg får i måneden, og ikke kan jeg skryte på meg at jeg gjør så mye bra for samfunnet heller, men jeg har ikke valgt det helt selv. 

Da jeg var liten drømte jeg om å bli en kjent kunstner som Da Vinci, Van Gogh eller Picasso. Jeg ville male og tegne mine følelser, og andres. Å tjene store penger på det. Men så ble jeg gammel nok til å skjønne at det kom jeg ikke til å kunne leve av, så jeg slo det fra meg. Og etter det skulle jeg bli frisør, og etter det ble det blankt. Jeg visste liksom ikke helt hva interessen var der for. 

Og så kom videregående, jeg begynte på design & håndverk, men det funket bare ikke. Ikke missforstå, jeg elsker alt som har med kunst å tegning å gjøre, men livet mitt tok en helomvending. Jeg har siden jeg var barn slitt med ledd i kroppen, og håndledd har vært de verste. Så jeg kan ikke bruke de for mye. Så jeg gikk over på barne og ungdomsarbeider på vg2. Men kunne visst ikke jobbe i barnehage. heller, så alt sa stopp.

September 2014 ble jeg operert i høyre håndledd, jeg fikk inn bolter å plate, så bevegeligheten er mye nedsatt, så det begrenser seg hva jeg kan bruke den til. Og etter da har jeg gått uten noe å gjøre. Frem til Februar i år.

Jeg var lei av å sitte hjemme, så jeg kranglet til meg en praksisplass, gjennom nav. Siden det har jeg jobbet 2 dager i uken, så jeg tjener på en måte pengene jeg får. Jeg står opp om dagen, å gjør det som skal gjøres, og jeg bidrar. Og det er hardt, noen dager er verre enn andre, men jeg gjør det for meg selv, Ingen andre.  

Men til deg som ofte spør meg disse spørsmålene: Det er ganske enkelt forklart. 
Hva vil du bli når du blir stor?  Helt ærlig? Det har jeg ikke funnet utav enda, jeg har ikke dårlig tid. 
​Har du ikke et mål for livet? Jo, jeg har utrolig mange mål jeg har satt meg, men jeg må få nå de i mitt tempo. 
Skal du gå på NAV for alltid? Nei det håper jeg ikke for min eg endel, men akkurat nå er det en trygghet for meg, å mye hjelp.
​Er du ikke i jobb?. Nei. Jeg har ikke en sjanse til å være i en fast jobb enda. Jeg er kronisk syk, å skal opereres igjen. Jeg har ikke valgt det selv, men jeg vil gjerne sette helsen først. Fordi jeg kan. 

Neste gang noen spør andre som går på NAV slike spørsmål så vil jeg gjerne at de som spør skal tenke seg om hvordan de ordlegger seg. For de fleste som er i den stillingen kan faktisk ikke noe for det selv. Noen er kanskje psykisk syke, andre kronisk syke, eller noen er bare syk. Vi har alle noe å stri med. Men vi er alle like flinke fordiom. 

  • 46 lesere

Likes

Comments

Spørsmål&Svar

Klokken er 02, og formen er ikke fin, og ikke er søvnen i nærheten heller. De siste to dagene har jeg igrunn ikke fungert så godt fysisk i det hele tatt. Så det å prøve å få søvn går visst litt tregt også. Nå sitter jeg i stuen å ser rundt i det store rommet å lurer på en hel del ting, grubler på livet, følelser, og ting fremover da jeg heldigvis har en del å se frem til.

Og når jeg tenker på disse tingene så kommer jeg på at jeg ikke akuratt har vært innom å skrevet ned så mye om dagene mine, eller tanker, og igrunn så tror jeg ikke at jeg klarer å formulere meg så greit til et tanke innlegg i kveld, så jeg vil gjerne holde en spørsmålsrunde.

Selv om jeg ikke har så mange lesere så håper jeg noen kanskje lurer på noe. Så om du er nysgjerrig på noe så er det bare til å spørre både ett og flere spørsmål. Jeg skal svare så ærlig jeg kan på alle. Og tips til noe dere kanskje vil lese mer av tar jeg også imot.

Ha en super natt ~ Håper Ole lukkøye har besøkt noen av dere ihvertfall.

Likes

Comments