Tjabba!

Har landat uppe i Sälen, trivs här med. Vi är fem tjejer i en och samma mysiga stuga. Det har blivit en del jobb och några kvällar på ice och TD. Säsongslivet i en bubbla, jag tycker om den bubblan.

Har legat sjuk sen i måndags men ska till jobbet imorgon tänkte jag. Ska bli så jävla skönt, blir brutalt uttråkad av att ligga såhär.


Tyvärr är jag fortfarande extremt dålig på att ta bilder..

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments


For girls, it's chicks before dicks.
For guys, it's bros before hoes.
For me it's whoever has my back over fake ass bitches any day.

Likes

Comments

tjena!

har många bollar i luften just nu, men det tycker jag om. På onsdag åker jag till sälen och blir borta ett bra dag. kommer hem vid april/maj! måste alltså börja packa till det, och det mina vänner går fan inte bra.

Jag har även börja sälja skönhetsprodukter. vilket jag faktiskt tycker är jätte roligt, älskar att vara min egna chef. så himla skönt. kommer ha detta som ett arbete vid sidan av i sälen. det blir allt bra.

idag så kommer mattias hem efter två veckor i Thailand, det är hockey så det komne bli en bra dag. men imorgon då jävlar, har byebye-fest för mig. kommer blir grymt och jag är dunder taggad.




​lite av det jag säljer👆


Likes

Comments

Likes

Comments

Började dagen med gofrulle och gym. Sitter hos Mattias nu, ska inte göra något speciellt idag.

Måste dock sätta ihop ett nytt träningsschema. Kan knappt köra ben heller, för de knäpper hela tiden. Jätte obehagligt så vill inte köra ben, har mina problem..

Likes

Comments

En del av min dag i några bilder. Kaffe och skitsnack vid sjön. Har även klippt mig idag, hela 3cm!!!

Nu ska jag ner till Joans en snabbis, sen är det hockey och jobb!

Likes

Comments

Har letat så länge efter kaffekoppar som jag vill ha, självklart hittar jag dom nere i Ystad! Jätte fina och gulliga.

Likes

Comments

Filmen igår va svin mäktig. Riktigt bra, stick till närmsta bio. Ungefär så bra!

Nu är vi tyvärr påväg hem igen, alltid lika tråkigt. En "weekend" med lyxmat och trevligt sällskap. Skönt att få "semester" från stan haha. Nu hem till vardagen då jag klipper mig på fredag.. usch och fy. Inte klippt mig på lite mer än ett år, bland de värsta jag vet. Samt att jag ska jobba fredag och lördag.

Har bara fyra timmar kvar tills vi är hemma. Underhåller oss med rättegångspodden. Ett tips till er som har långtråkigt.

Likes

Comments

Igår kom vi ner till Ystad. Käkade gött och bara var.
När vi gick upp imorse vart de gofrulle, promenad längst havet och lite shopping. Lunch på subway och tacos blir det till kvällsmat. Nu ska vi iväg på bio. Kolla på jack reacher 2: beger back down. Jävlar vad jag ska käka popcorn

Likes

Comments