mycket har hänt sen två månader tillbaka.
jag har landat i karlskoga igen,
fyllt 20 vilket även innebär systembolags-debut!

flyttat till en ny lägenhet, en 2A rakt över gården.
håller på att renoverar lite i den. just nu står de still haha.

men dit jag vill komma med detta inlägg är att
jag för kanske två veckor sedan(?) tackade ja till sälen.
där kommer ni att hitta mig i vinter!


​får inte in några bilder alls, då allt krånglar.
puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Under tiden jag inte skrivit något på bloggen så har jag varit i Ystad och även hemma i stan.

Mycket jobb men sköna kvällar. nu när "eftersäsongen" är Här så är alla lediga.

Igår vart de gött häng nere på st Görans. Drog en långpromenad innan de flesta hoppa i badet.

De va en sån här skön oförglömlig kväll.
Älskar dessa människor

Likes

Comments

I fredags på jobbet fick jag världens chock när jag ser världens bästa familj kliva in. Har nog aldrig blivit så lycklig någonsin. Sjukt vad man kan sakna någon så mycket. Efter att ha varit ifrån varandra en månad fick jag äntligen kramas lite med dom. Världens bästa Jonas klev även in så att jag fick gå av.

Visade dom utsiktsberget och bara mös. En av de bättre dagarna här nere. Fick visa det lilla jag upplevt här nere.

Fick ett samtal förut av Mamma där hon berättade att pappa hade gått ner på knä. Själv tycker jag väll att det är på tiden såhär efter 25(?)år. Så himla glad för deras skull!

Förövrigt så har jag det jävligt bra! Jobbat konstant sen jag kom ner ungefär. Men jag älskar det!! Trivs så in i helvete och vill aldrig åka hem igen. Tack för mig.
Puss

Likes

Comments

Har vaknat upp med halsont flera dagar nu, allmänt seg i kroppen. Känns väll sådär att man ska bli sjuk här nere. Så igår innan jobbet låg jag i sängen hela dagen och sov till och från.

För några dagar sedan hängde vi uppe på utsiktsberget. Va jätte fint och man såg hela Hunnebo.

Idag vart det "storhandling", har iallafall mat i några dagar nu. Man har sprungit ner till affären var och varannan dag och handlat mat för dagen. Idag fick vi handla ordentligt, så de va skönt.

Just nu hänger vi på bratteby. Bara myser, behövs sånna kvällar ibland.
Puss

Likes

Comments

Har just nu gjort första veckan på jobbet, var ledig idag samt imorgon. Trivs oerhört bra. Börjar sakna hemstaden lite, framförallt alla fina vänner.

Vart lite lättare att komma ner och bosätta sig när alla var så himla välkomnande. Känner mig redan som en i gruppen. Alla är verkligen jätte gulliga! Lätta att jobba med och allmänt jävla underbara.

Lovar även att det spökar i huset vi bor i, hatar att vara själv här. I tisdags fick jag iallafall en roomie. AB, super härlig tjej. Bor nu med fyra andra tjejer, funkar väldigt bra.

Låter som att jag är extremt positiv till allt, men det är precis så det är just nu. Allt är så jävla bra och är så glad över att jag faktiskt vågade att åkte ner helt själv!

Likes

Comments

Idag har det varit en sån där bra dag. När jag vaknade åkte jag upp till mormor där mor och far var, käkade lite paj. Drog vidare till Johan&kerstin, Busade med Vera.

Senare under kvällen vart det vattenkrig. Haha, så mogna är vi i min omkrets ✌🏻

Likes

Comments

Tiden går fan dubbelt så snabbt här nere. Har varit helt underbart väder. Imorgon åker vi hem då jag jobbar. Äntligen bakom baren igen! Känns som att det var en evighet sen.
Tjo!

Likes

Comments

Finns nog inget som kan beskriva vad jag känner i denna stad. Älskar att vara här nere. Åker dock hem på onsdag, tyvärr.

Mamma och pappa vart rätt så överraskade när vi dök in. Blev bjudna på Kina mat, som vi käkade vid Beach house. Nyss blev det grillat. Helt underbart!

Likes

Comments