View tracker

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är jag och Cassandra helt lediga tillsammans och har lagat lunch, promenerat, dansat och nu sitter vi och pärlar armband. Supermysigt, jag som tycker att det är så jäkla tråkigt att leka lekar tycker att dans och pyssel är perfekt 😌
Nu är det dags för att vila lite!

Likes

Comments

View tracker

Har precis varit ute och gått en powerwalk i solen, hur mycket vill man inte ha vår när man känner solen värma? Man har typ glömt hur underbart det är tills man upplever det igen, det är ganska sorgligt.
Äntligen mars iaf, de senaste två månaderna har känts som någon man bara måste överleva ungefär men nu vågar man ju hoppas på att våren snart kommer på allvar.

Likes

Comments

Okej, varför delar inte alla tjejer (som är intresserade) med sig utav sina beautyhacks? Tänk vad on fleek vi skulle vara allihopa.. 😏
Jag ska rada upp fem av mina som jag använder mig utav varje gång jag fixar mig (tyvärr långt ifrån varje dag).

💎 Jag lägger ett röd/orange och matt läppstift under min concealer för att kill those mörka ringar under ögonen. Det röda pigmentet neutraliserar det blåa.

💎 Jag använder en gammal (tvättad) mascaraborste och sprayar den med hårspray och borstar brynen med för att fixera dom när jag är nöjd.

💎 Det som blir över från ögonkrämen när jag applicerat lägger jag vid mungiporna, där fina linjer är vanliga.

💎 Rama in läppar och ögonbryn med concealer för skarpare kontraster som "lyfter" hela sminkningen.

💎 För mer plut på läpparna, applicera mörkare färger utåt mot mungiporna och ljusare precis i mitten.

BE QUEENS! 👑

Likes

Comments

Imorgon ska jag på en arbetsintervju för ett jobb jag verkligen vill ha, så nu kryper sig nervositeten in under huden på mig sakta men säkert.
Det känns skönt att ha intervju på en fredag, snacka om ett sätt att kicka igång helgen!
Wish me luck! 🙏🏽

Likes

Comments

Äntligen skiner solen igen! Jag och Cassandra ska till parken snart och gunga, sedan väntar tvättstugan och när hon vilar sedan ska jag söka jobb. Så dagen är alldeles lagom planerad i min smak.
Nu ser vi på Daniel Tiger och äter frukost, älskar att spendera morgonen med min lilla tjej, alltid mysigast på hela dagen! 💎


Likes

Comments

Bumbi är tillbaka hos mig! Känner mig äntligen hel efter nästan en vecka utan min solstråle. Nu ska vi bara mysa, laga middag och läsa sagor hela kvällen. ❤️

Likes

Comments

And I know I could be more creative
And come up with poetic lines
But I'm turnt up off sizz' and "I love you")
Is the only thing that's in my mind

You take me higher, higher than I've ever been, babe
Just come over, let's pour a drink, babe
I hope I ain't calling you too late, too late.

Likes

Comments

I fredags var vi på Andy's i Bromma! Så stort och fräscht (ehm nej, förresten men det der fräscht ut) och det finns verkligen något för varenda unge! Fräscht är det ju knappast och kvittot på det trillade in i hälsolådan dagen efter, sjuttionde förkylningen på för i år typ. Men det var rent och fint och dom har verkligen gjort det till ett barnens paradis! 🙏🏽 Rekommenderas!

Likes

Comments