Vad längtar jag efter just nu? En ny stad med nya utmaningar och möjligheter. Jag kommer alltid tycka om Mariehamn såklart men jag börjar känna att det är dags för något annat så småningom. 

Vad ser jag fram emot? En hel höst och vinter med mysiga kvällar och roliga dagar på jobbet. Kanske en och annan Stockholmshelg. 

Höstens måste? Mysiga kvällar med tända ljus och varma kramar. (Jag måste klara höstens kurser också men det lät ju inte alls lika inspo.)

Dagens tanke? Äntligen tillbaka till bara jobb och studier. 

Känsla just nu? Jag känner mig tillfreds med det mesta just nu. Träningsvärken börjar komma krypandes och mitt hår är rentvättat. Pretty much it. 

Något att se fram emot inför nästa vecka? Två lediga dagar väntar mig. 

Dagens feel good? Move it + shape it ala Fananamma. 

Vad vill jag just nu? Köpa en lägenhet i Stockholm och flytta dit. 

Måsten? Söka trevlig fakta och pedagogen Dewey och sammanställa det till en pp inför nästa veckas seminarium. Ironi på högsta nivå. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Hej alla fina. 

Här rullar det på kan man väl säga. Idag har jag varit sista dagen i skolan och nu får jag ägna mig åt att bara ta hand om mina fina gullisar på dagis. Ska bli skönt och välbehövligt med mina lediga dagar igen nästa vecka. 

Har hunnit en sväng till Godby på träning idag också. Nu måste jag lägga mig på en boll och försöka reda ut lite knutar i nacken för jag kan inte göra fullt ut som det är just nu. Strålar upp i halsen och huvudet så att det känns som om hela jag ska brytas isär. Hu. 

Resten av veckan blir lugn och skön. Elin är påväg hem och henne har jag inte träffat på hundra år så kommer att bli riktigt roligt. 

En mindre rolig sak som gör sig påmind nu i mörkret är att jag inte är ägare av en bil. Visst det är ju ett mindre problem men jag längtar inte efter att måsta gå hela Ålandsvägen alla kolsvarta 7 mornar jag har framför mig. Är så otroligt mörkrädd redan och att sen bli tvungen att promenera på jobb klockan 7 på morgonen när det är bäcksvart, kallt och kanske snöigt är inget jag längtar efter. Hu på det också. Och cykla på vintern, det kan man ju tänker ni, men nejtack. Sannolikheten att jag slirar omkull är för stor. 


Likes

Comments

​En vecka har redan hunnit flyga förbi. Har hunnit tro att jag skulle få magsjuka pga vi har haft det på jobbet och där gick två dagar åt till att jag inte vågade göra någonting. Har hunnit träffa Emma en kort sväng för att diskutera plugg (vi diskuterade inte skola alls) eftersom vi ses så sällan på jobbet nu för tiden. Har även hunnit träffa Jenna en kort sväng ikväll. Annars har allt bara flutit på, ni vet, som vanligt. Sova, äta, jobba, planera, leva. Typ. 

Nästa vecka är det en skoldag för mig och sen resten bara vanligt jobb. Dessutom höstlov torsdag och fredag så jag tror det kommer att bli en ganska lugn och skön vecka. Sen är det äntligen back to normal på jobbet. Vara ledig tisdagar och varannan onsdag, amazing. 

Imorn är det åtminstone fredag och sen äntligen helg och det blir en lugn sådan. Ska försöka städa och få undan lite grejer. 


Likes

Comments

​Helgen bestod mest av mat. Jag startade min lördag med frukost på Bagarstugan med Jenna. Sen blev det en vända på stan och sen for jag hem och började förbereda tapas. Det blev succé. Så gott. 

Likes

Comments

Spenderade min fredag eftermiddag på en hästrygg igen efter ca 10 år. Var lagom nervös före men sen gick det strålande. Så roligt och mysigt.

I skolan var vi i skogen på promenad och där såg det nästan ut som i en saga. Helt fint. 

Likes

Comments

​Tommy Hilfiger. Äntligen ett par perfekta höstkängor. Så nöjd. 

Likes

Comments

​Som vanligt väldigt nöjd. Känns dock helt ovant nu med korta ljusa jämfört med dom mörka långa jag hade före.  

Likes

Comments

Drömmer om en ny klocka i silver. Väskan är jag lika kär i fortfarande, kommer aldrig tröttna på den hoppas jag. En jacka/kappa i den här stilen tror jag skulle kunna funka bra. Drömkängorna från Loake.

Likes

Comments

Jag hade tänkt åka till Stockholm idag egentligen men bestämde mig för att inte göra det trots allt. Hade blivit lite långtråkigt att vara ensam en hel dag. Får försöka åka nästa helg istället eller liknande. Skulle verkligen behöva någon sorts kängor och en jacka/kappa.

Har hunnit vara sällskap till mamma idag på alla hennes ärenden. Vi var också ut till Järsö på fika hos gummor.

Nu har jag landat i soffan och ska väl ladda lite energi innan jag ska försöka göra något åt mitt elektriska hår. Tror eventuellt att det blir nått glas vin med tjejerna.Likes

Comments

Äntligen ska det få bli fredag imorn. Jag längtar så jag spricker. Skön dag på jobbet väntar mig och sen helg, så fantastiskt.

Jag är helt slut i kroppen av min arma förkylning men känner mig ändå bättre idag. Har bara lite huvudvärk jämfört med tidigare i veckan.

Har inte några spikade planer för helgen vilket är otroligt skönt. Förutom på söndag kväll då jag äntligen ska få komma mig iväg till Wicky igen, mina naglar ser ut som Cruellas. Huh.

Var förresten förbi ziczac här om dan och hittade ett par drömmiga örhängen.

  • 137 readers

Likes

Comments