Jag har hela dagen försökt skriva ett inlägg, har haft många tankar och velat skriva av mig. Men det har bara inte kommit fram något. Aja, nya tag imorgon.

Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Imorgon ska vi på någon lantmarknad, eller nåt. Sen har jag insläpp 14:30 och markarbetsträning 16:00. Fullt upp !

Haha, vad gör jag för min. Ser ju hög ut.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hemma från skolan nu, sista lektionen tittade vi på lilla aktuellt där de hade gjort ett helt program om flyktingkrisen och om alla drabbade flyktingar som måste lämna sina hemländer och fly. Så fruktansvärt. Här sitter jag och klagar på att datorn är seg för att jag inte gjort den sista uppdateringen, eller så klagar man på skolmaten. Det jag inte tänker på då är alla de som inte ens skulle kunna drömma om att ha en dator eller att få äta den mat jag äter varje dag.

Min syster har nyligen flyttat till Budapest för att plugga. Där bor flyktingarna på trottoarerna eller på tågstationer. Några få kanske har lyckats släpa med sig ett tält, men vad är det att bo i? 60 miljoner av världens befolkning är på flykt och det är inte många procent som överlever. 60 MIILJONER. Tänk om man kunde göra något åt det. Det är nog nästan omöjligt. Men man kan ju alltid försöka.

Så tänk på det i framtiden, det finns värre saker än att datorn är seg.

Kram.

Likes

Comments

Tänkte låta er lära känna mig liiiite bättre, med hjälp utav några onödig frågor. Askul!

Favoritämne i skolan? Matte och idrott.

Favoritdricka? Zingo citron och fläder.

Favoritlåt just nu? What do you mean - Justin Bieber

Vad var den senaste saken du köpte? Jag köpte en ny skjorta i måndags.

Favoritbok? Divegent och Insurgent.

Favoritfärg? Röd, marinblå, grå, vit, svart, beige och vinröd.

Har du något/några husdjur? Ja, jag har en katt och en hund.

Hur många syskon har du? Jag har en storasyster.

Favoritresturang? Vapiano.

Favoritblogg? Nellieberntsson.se

Favoritfilm? Divergent och the fault in our stars.

Favoritserie? PLL och the big bang theory.

PC/mac? Vill ha en mac men jag har en PC, så jag säger väl PC.

Vilken telefon har du? Jag har en vit iPhone 4, men jag ska försöka köpa mig en iPhone 6.

Hur lång är du? 157-160 cm

Det var de flesta frågorna. Jag tog bort en del också. Men lite svar blev det ju iallafall.

Likes

Comments

Måste ju säga att jag tycker ganska jättemycket om att lyssna på musik. Men det är bara det att jag ALLTID lyssnar sönder de låtar som jag tycker är riktigt bra. Här nere har ni de som under en snar framtid kommer vara sönderlyssnade av mig.

What do you mean - Justin Bieber

Jag har aldrig varit något riktigt Justin-fan men jag får ju så lov att säga att han lyckats väldigt bra med denna låt. Den har varit ute i någon vecka och är redan på Spotifys världstopplista.

Johnny G (the guidetti song) - Badpojken

​Tenerife sea - Ed Sheeran

Det är ju inte direkt den nyaste sången hn har gjort, men det ä nog en utav de bästa, den är AMAZING.​

Likes

Comments

Är alldeles nyss hemkommen från skolan. Torsdagarna är alltid lugna. Matte på morgonen, rast, Engelska, rast, lunch, idrott och sist men inte minst 70 minuter svenska. Men det är inte slut än, nu blir det fysik och biologiplugg. Sen skulle det ju vara skönt att ha börjat på engelskan och svenskan också.

Sen ska jag, mamma och pappa åka ut till dollar store som ligger här i Sundsvall. Mamma skulle tydligen köpa rengöringsmedel men vi får väl se om jag hittar något roligt, Man brukar ju alltid hitta något. Som man inte behöver. Kommer blogga mer sen, både direkt och tidsinställt.

​Bjuder på en liten bild på en islänning som jag red en del förra sommaren fram till februari/mars. Saknar. 27 år men pigg som bara den. Lite kul att hon gick ett långdistanslopp i våras. 6 (eller om det var 8) mil knatade hon igenom . Fina Runa.

Likes

Comments

Hej, Fanny heter jag. 12 år gammal hästtönt som rider i en satsning på Matfors Ryttarförening. Mina favoritämnen i skolan är matte och idrott (förutom när det är redskapsgympa. Jag är ju inte klassens smidigaste direkt). När jag är hemma gillar jag att äta, sova, lyssna på hög musik och kolla bloglovin och youtube. På tal om musik så kan jag ju säga att min favoritartist är Ed Sheeran, men jag ska ju inte säga att jag inte gillar Shawn Mendes och Beyonce. En bra blandning.

Det var några snabba om mig. Hoppas ni fortsätter att läsa.

​Kyss.

Likes

Comments

Instagram@fannysandstroom