Herreoooo!!!
Well, igår släppte BIGBANG bang bang bang och We like 2 party, men bara mvn till bang bang bang. Bang bang bang är skitbra. The beat och allt. Början är nog den bästa delen när Taeyang dansar med YoungDeuk, YoungDeun och andra dansare. Själva låten är grym men när dom skulle drop the beat förväntade jag mig mer (den var för lugn, enligt mig)... Taeyang hade för första gången på sig kläder medans alla andra var shirtless, daebak! TOPs rapp va ascool. Seungris part dödade mig, hans röst😍. GDs del va as bra,hans röda hår killed me. Fast tjejen som hade en kedja (Paris) skrämmde mig😂😟(fast hon är as bra). Daesung.... no comment, jk VI FICK SE HANS ÖGON FÖR FÖRSTA GÅNGEN SEN LOSER!!! Hans delar va grymma, hans röst😍❤.

Som sagt släppte inte dom en mv till We like 2 party, vet inte varför. Men jag hittade låten igår och den var ASBRA. Hela låten känns fräsch och lätt.

Just nu toppar BIGBANG alla charts, 1-Bang bang bang 2-We like 2 party 3-Loser 4-Baebae. Papa YG planeade det här bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Som vi flesta vet så släppte BIGBANG sina två låtar 1 Maj, LOSER och BAEBAE. Sedan jag började lyssna på kpop 2012 har jag fått leva med att höra dom sjunga fantastic baby on scene, men nu slipper jag det!

Loser har redan över 7,000,000 visniningar på youtube och det har bara gått en dag. Fast BAEBAE har typ 5.000.000 visningar, men det är också bra inte änns exo fick 5 milj på en dag. Båda låtarna är asbra och musikvideorna är grymma. Berättelsen bakom LOSER är as sorlig, alla är losers😂. Taeyang har syndat mycket och tror inte att hans religion kommer förlåta honom så han tar självmord i slutet, Daesung är en mobbad unge och klarar inte att stå upp för sig själv, Gdragon vet jag inte, Seungri är unloved och hans tjej var otrogen mot honom och TOP vet jag inte häller men han dödar iallafall tjejen i MVn. Så alla dom are LOSERS. BAEBAE äe as rolig! TOP ser ut att vara hög i MVn och Gdragon är så sjön. MEEEENNNN Taeyang långa hår made me cry. My bybies Seungri och Daesung var så söta och SEUNGRIS BLONDA HÅR KILLED ME. När Taeyang ska kyssa tjejen I was like: Too girls????!!! sen såg jag att det va Taeyang😂.

BAEBAE👇

https://youtu.be/TKD03uPVD-Q

LOSER

https://youtu.be/1CTced9CMMk


Annyeong!!!!

Likes

Comments

Hellllooooo!!!

Long time no see, det har hänt så mycket under den senaste månaden. Lee Minho som är en av mina favorit skådespelare har confirmed att han dejtar Suzy från MissA. Ibland stör jag mig på henne för hon får för mycke luft bara för hon är fin, men jag hoppas my bobo är lycklig.


En annan stor sak som har hänt är att EXO har släppt sitt album och musik video!!!!!!! ALLA VAR SÅ SEXIGA och Kais hår va numnum. Albumet var perfekt och alla låtar är as coola. Musik videon är obeskrivlig, alla va så snygga och dansen va as cool. Musik videon kom ut när jag satt hade spanska och jag flippa ur!


Idag släppte både BTS och BigBang sina teasers till deras kommande comebacks. Båda va grymma, BTS va typ en video på en manga figur som sprang och Suga rappade i bakgrunden. Dom hade inte engelsk under text men man blev berörd av hans ord även fast jag inte förstod vad han sa. Bigbangs teaser gjorde mig förvirrad. Först fick man se ATT SEUNGRI ÄR BLOND, FOR THE FIRST TIME. Sen åkte dom i en bil och vart jagade av tjejer. Sen fick man se dom enskilt, DOM VA SÅ SEXIGA JAG DOG NÄSTAN. Men jag längtar till deras comeback. Det är den förata comebacken jag har varit med om men bigbang sen jag joined Kpop.

Likes

Comments

Hej!

För någon vecka sedan så tappade jag min mobil i vatten... Så jag har varit osocial as länge. Och ni ska bara veta hur mycket jag har missat! VIXX ska ha en comeback, Niel ska göra en solo debut, CLs andra teaser photo har släppts, Luhan och Kris ska va på samma ställe, Ambers album har släppts och mer. Jag känner mig dom en riktig grottmänniska😓.

VIXXs teaser photo👇

NO.MERCY the final battle har släppts och jag har hört att #GUN inte är med i MONSTARX (namnen till gruppen), han va min tredje bias. Men Hyungwon är med iallafall!!! Och I.M kom med, det är det som är mig arg . Han kom dit för några veckor sedan och #GUN har varit trainee as länge och varit med sen början. Jag hoppas att han och Kwangji gör en audition till YG och dom behöver inte vara trainees där så länge som på STARSHIP Ent.

MONSTARX👇

Likes

Comments

Long time no see!
2014 har gått så snabbt jag kan inte fatta att det är 2015 redan. Jag hoppas 2015 blir det bästa kpop året.
För att EXO ska ha comeback, iKON ska debutera, WINNER ska ha comeback och StarShip Entertainment ska debutera en ny grupp. Och jag hoppas verkligen att BIGBANG ska ha comeback för vi har väntat i 3 år.

Imorn ska jag och min familj till Katrineholm och hälsa på våra kusiner. Och så börjar skolan snart...😭

Gott nytt år allihopa❤

Likes

Comments

Anneyong

BTS/Bangtan boys släppte musik videon till Danger idag!!! Deen ASBRA och Jungkook är så jblvkjh😱. Orkar inte med honom längre han för perfekt. Och V är inte blond längre och Suga OMONA han är såååååå snygg. Rap monster va ba sååå snygg. Själva musik videon va brutalt bra. Jungkooks blick, jag dog verkligen. Tyckte lite synd om pianot som Kookie slog sönder och slag påsen som Jimin slog sönder. Och dansen va grym. Dom rappa asbra oxå. Jag hoppas dom får över 1.000.000 visningar😄


Likes

Comments

Ey ey it's a redlight light!-!

f(x) släppte sin nya låt redlight och milk här om dan!!! Musikvideon till redlight är azzzummm*.* Milk är oxå superduper bra. Jag hoppas att dom vinner många priser^^

Lunas har förändrats asmycket. Och Sulli har hår, och Amber sjunger, och Krystal är blond och Victorias nya stil*.*...
SM har verkligen tänkt på f(x) för första gången på fem år,Yehet! f(x) fighting!

Saionara^^

Likes

Comments

HejHej!
Jag har inte uppdaterat på länge men here I am.
Just nu är jag i Danmarks äldsta by Ribe, hos mina kusiner. Det är jätte fint här och gatorna är jätte söta>.< känner="" mig="" som="" en="" alien="" här,="" förstår="" ingenting...="" men="" jag="" har="" fått="" en="" vänn,="" hon="" är="" dansk="" men="" pratar="" engelska.="">

Så är det Ramadaan så jag är inte ute lika mycket. Min mage gör as ont>.

Och idag fyller N år!!! Är med i gruppen VIXX för dom som inte vet vem han är^^
Och så har jag börjat lyssna på BTS/Bangtan boys. JungKook är såå himla söt och han är bara fyra år äldre än mig^^ Han är snart 1:a på mi bias lista... Kkamjong kommer bli 2:a... Men 2:a är oxå bra^^

Ha en bra dag, anneyong^^
Likes

Comments

HejHej!

Idag är det en speciell dag för jag fyller å🎂r^^. Och så är det skolavslutning. Jag,min bästis och lilla syster fyller år idag. Imorse gratta mamma och mina småsyskon mig, pappa gick till jobbet tidigt så han har inte hunnit gratta mig än. I skolan gratta min lärare mig och min bästis.

Och skolavslutningen är idag. Jag och en annan ska välkomna alla upp på scenen minns inte va det jätte och så ska jag och en annan tjej sjunga rap delen när vårklass ska sjunga fucking perfect by Pink.

Imorn ska jag på 1D konserten!!!!!!!!!!! Vi har stå platserna och jag längtar ASMYCKET!!!!!!!!!!!!!

Men hejdå måste börja gö mig redo nu😄

Likes

Comments

Hej!

Typ nyss för någon timme sedan släppte Taeyang sin M/V till Eyes,Nose,Lips💙

M/V:n  va inte lik hans andra och låten va helt fantastisk. Jag hade  väntat mig en snabb lått men hade aldrig väntat mig en lugn. Och som vanligt är Taeyang shirtless i M/V:n, kekekeke~. Jag måste verkligen  åka till Syd Korea nån gång🇰🇷✈. Och jag måste träffa EXO,BIGBANG,2NE1,F(x),BTOB, och VIXX💓.

HejDå Saranghae~💗


Likes

Comments