Jag ber om ursäkt till alla er som följt mig på alla olika bloggar jag haft genom åren , but I did it again. Jag har öppnat upp en ny blogg....  Ni hittar mig HÄR . Som vanligt när något är på väg att förändras i mitt liv så startar jag nya bloggar. Det kommer säkert hända igen men jag ska försöka hålla mig på ett och samma ställe, måste bara finna den rätta platsen! Hoppas att mina nya läsare även väljer att följa med i flytten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Huvudvärk som känns som att huvudet ska sprängas och hjärnan flyga ut är vad jag får stå ut med idag. Och inte nog med det så är min älskade lilla dotter uttråkad och trött och hittar på en massa, massa hyss. Jag vill bara dra täcket över huvudet och sova bort denna smärtsamma dag. Ingen alvedon eller dylikt finns i närheten heller. Åh så underbart.

Hotell må vara fint och "lyxigt" men just idag skulle jag hellre velat vara i Nynäshamn. Just idag ångrar jag att jag sa till O att inte av-boka hotellet. Kanske får ta en ny diskussion med honom när han kommer. Se om vi kan göra lite ändringar i planerna. Jag står inte ut med denna huvudvärk och känslan att inte kunna göra något åt det.

Likes

Comments

Hey  vänner och ovänner! Jag halvligger i soffan i Nynäshamn, Osama jobbar och lillan sover en stund. Känns skönt med en liten stund för sig själv. Och under min lilla stund passar jag på att blogga, dricka kaffe och fika lite.

Sen, när O slutat jobbet kommer han och hämtar lillan och mig och så åker vi till Norrtälje. Från början var det meningen att han skulle pendla till och från jobbet , men hans chef hade redan bokat hotell och det tar ändå närmare 2 timmar enkel väg. Först pratade O om att han skulle avboka det men sen kom vi överens om att han skulle ta med oss dit istället. And  besides.. Det kan ju vara lite roligt att se andra platser oxå.

Hittills har vistelsen här varit bra. Nynäshamn är en fin stad och ja, jag skulle nog faktiskt kunna tänka mig att bo här. Utsikten från lägenheten är ganska fantastisk med. Från balkongen har man utsikt över havet. Kan tänka mig hur vackert det kan komma att bli till våren. Och från köksfönstret ser man "berg" och tunnelbanan. Ja tunnelbanan kanske inte är så vacker att se på men "bergen" . 

Fattas bara gör i ordning lägenheten. Om man bara skulle fått hit alla grejer som gör ett hem till ett hem så skulle jag nog stormtrivas. Det fattas lite inredning, vissa möbler osv men det  är ändå helt okej. O överraskade mig med en 55" smart-tv igår oxå förresten. Den är för tillfället hos hans syster och jag trodde det var deras tv men sen fick jag reda på att den är vår, det är bara det att hans syster inte har packat upp sin egen tv än. Och inte nog med det så  visade han mig även en systemkamera han köpt. Jag blev överlycklig såklart och skulle genast leka med kameran. Har ju saknat ihjäl mig efter att få fota. Dock gick det inte så bra, är lite ny när det gäller systemkameror och alla inställningar. Men det ska vi nog snart få bukt på.

Well, det var lite uppdatering på vad som händer just nu. Får se om jag skriver lite senare. Hoppas ni har det bra där ute!

Likes

Comments

Den 6:e januari idag och min 25-årsdag. Kan erkänna att det inte alls känns som jag föreställde mig som tonåring. Man längtade så efter den dagen. Kanske inte just 25-årsdagen, men den dagen då man ansågs vuxen. Ja, och nu är väl den dagen kommen i alla fall, kan väl inte bli mer vuxen än såhär, jag känner mig ju redan gammal och har famnen full av ansvar.
 

Vad gör man som 25-åring och vuxen då? Inte annat än kämpar med ansvar och tänker alldeles för mycket på minsta lilla problem. En liten skitsak kan kännas som döden bara för att man strävar efter att få det där perfekta livet hela tiden. Men vad är egentligen det perfekta livet? Finns det något sådant?
 

För mig skulle nog det perfekta livet vara , ett fint hem som man bara älskar, en familj och bra förutsättningar. Men sen beror det ju oxå på hur man definierar familj.  Samma sak med förutsättningar. När jag säger familj då menar jag den där kompletta, familjen som är fylld av kärlek och glädje, lycka över att ha varandra. Samtidigt menar jag inte bara den egna familjen med egen partner och barn utan den hela familjen, även familjen som man föddes i.

Men så blir det ju dock inte speciellt ofta. När man kliver in i vuxenlivet och får sin egen familj då börjar man oxå automatiskt att bygga ett eget liv utanför det man innan hade. Man flyttar, man får fullt upp med sitt eget och kan inte riktigt få allt att gå ihop med det man hade innan. Och det är något som verkligen suger.

Så Grattis på födelsedagen Annie. Välkommen till Vuxenlivet!

Likes

Comments

Same shit over and over. Sitter och dör av uttråkning. Önskar jag var någon annanstans nu! På en plats där jag kan känna, där jag trivs. My own little secret place! 

Men så är det ju så , att man kan inte alltid få som man vill. En del saker är way out of reach. (stavning?)  Och allt man kan göra är att gilla läget. Det är bara acceptera och köra vidare!

Likes

Comments

 Hade ingen passande rubrik i huvudet. Men så slog det mig, när jag var liten önskade jag hårt att få vara vuxen, det är ju i och för sig något som man ändå får med tiden. Och nu är jag så gott som vuxen. Men nu önskar jag mig istället tillbaka i tiden. Inte för att jag är missnöjd med vad jag nått fram till hittills utan för att jag skulle vilja ändra på så många felval jag gjort i livet. Och alla gånger jag sårat människor som står mig nära.

Dock är det en önskan som tyvärr inte kommer slå in. Men jag får helt enkelt stå för vad jag gjort, alla lär vi oss av våra misstag. Och det enda jag kan göra nu är att be om ursäkt och istället önska att jag blir förlåten, ärligt förlåten. Tänka mig för i framtiden och inte göra om samma tabbar igen! Bättre sent än aldrig sägs det ju.

Snart ska vi hem till mor och far. Ska äta middag där idag, men just nu sitter flickorna i badet så det dröjer en stund. Lillan har sin kusin här. Angel. Hoppas de håller sams idag. :p Ikväll vet jag inte vad jag ska hitta på men slår mig nog ner i soffan med lillan, plockar fram lite chips och bara myser en stund.Det är aldrig fel.

Nä, men nu kan jag inte sitta här längre. Men ska försöka skriva lite mer under kvällen när jag kommit till ro.

 

 

Likes

Comments

Imorgon den 6:e januari fyller jag 25 år. Det känns redan, ångesten kryper på. Men alla säger att 25 är ingen ålder. Kanske inte, men för en med rädsla och ångest över åldrande är det mycket. 25 år, snart 30..Mitt liv går mot sitt slut och det känns extra mycket när det finns barn i bilden. Hennes liv har precis börjat, mitt är snart slut. sad Usch, hatar att man måste bli äldre. Vill vara 20 för alltid!

Likes

Comments

                     

Ett nytt år är kommet. Känns inte anvissare än 2012 tycker jag. Nyårsafton spenderades hos storebrorsan. Inget märkvärdigt utan bara en trevlig eftermiddag/kväll.

Jag har verkligen varit usel på att skriva. Men har inte haft något att berätta om precis. Det har inte hänt så mycket.O Har hämtat nyckeln till lägenheten så vi ska väl ta och åka dit någon dag snart och se hur han har det, lillan kommer vara superlycklig över lite tid med sin pappa.

Vad ska jag göra av år 2013 då? Många avger sina nyårslöften, och säger att detta är ett år för förändring. Kanske har de rätt, kanske är det dags att vidga vyerna, att klippa trådarna och göra sig "fri". Se världen, satsa på en bättre framtid?
Men vad innebär allt detta?  Är det så att man offrar saker/vanor för ett bättre liv? Eller handlar det om att tillägga saker till det liv man redan har? Jag tror att man måste göra både och, d.v.s byta ut en del av det man redan har mot något nytt, något fräscht. Det kan låta illa och tolkas på många sätt, men hur man väljer att tolka det är upp till var och en.

Så vad blir mina förändringar? Jag har inte en aning, många väljer ett hälsosammare liv, med träning och att sluta med ovanor. Men jag lovar inte såna saker, inte ens mig själv. Som det typiska löftet att sluta röka t ex. Det är ett löfte jag inte kan avge! Skulle det bli så att jag en dag bestämmer mig för att sluta så kommer jag inte göra det officiellt på en gång. För det är när man gör det som man känner press och slutar i misslyckande. Så är det i alla fall för mig.

Men, jag kan säga så här, att någon gång under detta året kommer jag försöka att sluta röka, lyckas jag får alla veta det men misslyckas jag så är ingen skada skedd. Jag ska oxå försöka klippa "navelsträngen" och slita mig loss från den här lilla hålan, känna på ett liv  i Stockholm eller ja i Nynäshamn. Skaffa ett jobb och verkligen satsa på en framtid att vara stolt över. Finns inget som säger att jag måste säga upp lägenhet och allt, men det skadar inte att testa ett tag och se hur det går, hur man trivs, och skulle det vara hemskt och att jag inte alls trivs så finns det inget som säger att jag måste stanna kvar. Trivs jag och mår bra så är ju det bara bra! Eller hur? Ibland måste man tänka på sig själv!


 

Likes

Comments

2 Riktiga jävla nördar sitter här. A och jag, hittade något jävla spel på fb "Robot Unicorn Atack. Och båda 2 resulterade i ADHD-betéende, jag tror nog aldrig jag skrikit så mycket svordomar någon gång som jag gjort på den här stunden.Illa, men mycket skratt blev det oxå. Det är så det blir när man inte har något skojigare för sig. wink

Idag fyller äldsta brodern 40 år. Hade ett litet minifirande av honom här idag.(Hos bror nummer 2) Och här har jag varit hela dagen sen dess och en stund innan oxå. Det är snart dags att gå hemåt känner jag för tiden börjar dra iväg. Och lillan har varit trött en stund nu. Jag med för den delen.. Men men... det brukar bli sent när man väl hamnat här.

Hoppas ni har det bra där ute & Gott Nytt år på er ifall jag inte får något mer skrivet innan nyår.

 

Likes

Comments

Ja, som rubriken lyder så har jag haft kvällsbesök här utav min kära Petra och Joanna. Eftersom det inte händer så ofta att man träffas så var det en givande stund, och jag skrattade så ögonen tårades av deras fina historier! Tackar för det, ett gott skratt förlänger livet sägs det ju så mitt liv blev nog förlängt ett par extra- år ikväll.

Vad resten av kvällen ger har jag inte en aning om. Jag hoppades väl på lite hjälp så jag kan hämta upp tvätten men folk lyser med sin frånvaro. Känns lagom onödigt att klä på lillan ytterkläder och släpa ut henne för att hämta tvätten liksom. Jag vet inte om jag nämnt det tidigare men i detta lägenhetshus finns ingen tvättstuga så vi som bor här får gå till huset bredvid. Ja om man inte har den lyxen som det äldsta paret i huset har då, de har fått en egen liten tvättstuga eller vad man ska kalla det här nere. Med hänglås och grejer! -Ja, vissa har det bra. Men det är nog snällast emot dem oxå eftersom de är till åren.

Nä nu ska jag ta och söva min lilla terrorist. *Håller tummarna för den efterlysta hjälpen.*

God natt! smiley

Likes

Comments