Det känns mega märkligt, jag har hunnit knappt att fatta att jag varit gift en hel vecka. Bröllopsdagen var helt fantastiskt och både jag och min make (shit, vad konstigt det känns att skriva "make") kände oss så firade och fint bemötta som det bara går. Mina syskon kom allihopa. Vilket var för mig en total lycka. och jag kan tillägga att jag hann till och med att gråta en skvätt innan vi ens klivit fram till vår vigselförättare.

Till våra kära VÄNNER och FAMILJ, ni som var med ska ha ett stort tack och ja KÄRLEK för att ni förgyllde vår stund. Jag är verkligen ingen sån där brud som gillar att stå i rampljus och bli utstirrad, men just den här dagen gjorde det inget.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

satte precis ner rumpen på golvet i köket och pustar ut! städat vardagsrum håll och toalett. Alltid lika skön känsla när det är gjort. min mysprutt till hund ligger här bredvid. Lika mysig som hennes matte. Kan inte fatta att det är bara tre dagar kvar helt plötsligt, är väldigt glad och har fortfarande de där pirrpirr i magen.

Livets vägar är spännande och detta är en av dom som jag kommer nog minnas för resten av mitt liv  (om jag inte blir senil i tidigt skede ) *fniss* nä nu blir det nya tag. gött att ha städningen gjord!

Likes

Comments

Jag går in i något nytt med någon jag litar på, någon som älskar mig för den jag är, som inte vill göra om mig för att passa in i mallen. Jag tar steget fullt ut med någon som är precis som jag. Genom mörker och ljus, genom upp och ner gångar. Magen pirrar och jag är helt bortkommen om dagarna men jag är glad. Lycklig. helt förstummad. samtidigt förväntansfull. Herregud, jag ska bli någons fru.

Likes

Comments

Bara några dagar kvar nu, det ilar och pirrar i maggropen. Herregudars, jag ska bli gift med min bästa vän, min älskare och partner i vått och torrt.
Många ställer den stora frågan: börjat få kalla fötter eller är du nervös.

Jag kan nog bara säga att magen fladdrar och när jag tittar på min blivande så känner jag att det är rätt. Vi kommer bli man och fru på vår tio årsdag och inget kunde vara bättre än det. Så om några dagar bockar jag av den punkten, med glädje..

Likes

Comments

Livet är en ständig kamp och det händer ständigt oförutsägbara som förutsägbara saker. Att leva i nuet och bara gå en promenad med min bästa vän #minnikki är min lyx i vardagen. Jag kämpar oftast med mitt eget inre krig, men just nu idag går det ganska bra.

Att veta att jag har mina egna små saker hemma. och i veckan faktiskt orkade jag ta mig an ETT storstäd. Efter mycket dyster period kanske de vänder. ATT hämta börja planera hur jag ska ha mina julsaker piggar upp mig. ska vänta iallafall minst två veckor till....tror jag....

Likes

Comments

allt handlar inte alltid om att se så bra ut som möjligt. i min värld existerar inte den termen. istället försöker jag varje dag göra saker för mitt välmående. Just i nuläget är inte min motivation till livet något större att hurra över. Känner mig ofta lat och oengagerad i allt. Som tur har jag rutiner och en väldigt härlig familj och de nära vänner hjälper verkligen. Att kriga emot sitt inre är en ständig kamp. Jag planerar ofta för mycket som jag inte klarar kanske av. eller klarat jag av det och får en chock efteråt. Just idag har jag hängt här på gymmet en hel timme före mitt PT pass.

Motivationen kanske är noll men att jag ät här är bara en seger i sig  ❤🏅
Får se hur passet blir. försöker tänka mig bortom när det är över. Mitt mål är inte snygghet utan att bli mentalt starkare. Man måste våga vara sig själv. Och idag försöker jag att komma ett steg närmare

Likes

Comments

Vi diskuterade det där ämnet idag. Min väninna och jag pratade om det här med "status" och de kom över mig. himla rätt mening: mitt problem var inte hur jag var/är. Utan att andra placerade mig i ett status fack. Och idag kan jag ärligt säga: placera mig i vilket j**** fack du vill. Jag diggar dom jag vill, resten struntar jag i. Jag har varken ork eller energi att ge andra den näringen. I mina ögon så ser jag personen för den jag är. Om kemin inte stämmer med min så drar jag mig för att komma just den individen närmare. Det borde inte finnas status nivåer. Vi borde lyfta varandra, stötta i de dåliga stunderna och hjälpa oss att bli bättre. tänk vad allt skulle bara bli så mycket enklare då.
Värdighet att tänka på. jag är väldigt glad över att ha denna väninna i min krets. Hon är definitivt en keeper 💓 nu ska jag strax hoppa ner i min säng. Sova in fredagen och njuta av den kommande helgen som strax är här 👌🎉

Likes

Comments

Jag avskyr verkligen detta, det ÄR så pinsamt. Alltså skämmigt värre. Många gånger ser man uttrycket i andras ansikte när man svarar på den oändliga frågan: nej, Jag har inget körkort än.

Den bittra sanningen är att jag aldrig känt ett JÄTTE behov av ett körkort. Visst är det bra att ha såväl i jobb som fritid. I mitt fall har jobbet nästan legat dörren brevid. Jag har haft väldigt snälla vänner/färäldrar/andra som gett mig skjuts överallt. Tacksam för det i oändlighet. Men åter igen ska jag försöka. Körningen är inga problem men att läsa och göra teorin....*suck* den är jag inte kompis med. Men det är bara att fortsätta. tills den dagen då de går i lås.... vi lever på hoppet.

Likes

Comments

Jag överlevde - sjukt härligt tjejtrio som ordnade med min möhippa. Fin brunch hos Pook, med en god drink. Dom drog med mig till Haga relax spa badet. Jätteavkoppling :-)

Åt en läcker middag ute. Skojar inte vi åt tills magarna inte klarade en matbit till. Vi dansade loss Park Lane och hade tur med vädret. Möhippan var allt annat än ordinär traditionell möhippa. Jag älskade hela grejen. Nu är jag påväg hem och jag kan inte sluta le.

Likes

Comments

ibland tror jag bara att jag försöker för mycket. Jag kan se glad ut och låta uppåt inför människor medans inombords rasar ett virrvarv av olika känslor.
Älskar att jag har sån stöttande familj. Mina små tjejer  Maya (katten) Nikki (hunden) finns alltid där. Även min vackra underbara blivande man. Antar att det är min ångest kryper inom mig och viskar fula saker till mitt inre. Jag har tur som är omgiven av människor som finns i vått och torrt. Men i denna torsdag har känslorna svallat upp och ner.. antar att jag bara får rida ut stormen och hoppas att personliga träningen ska göra susen *mot balans* *mot harmoni*

Likes

Comments