livet är fullt av hektiskta val man väljer. Men i små stunder kan man sitta ner och bara njuta som jag gjorde idag med en härlig nyvunnen väninna.
Sommarbrisen som fläktade friskt över restaurang Orient uteservering var perfekt :) åt min favorit matval: grillad kyckling spett.

Tiden bara rann i väg i de olika samtals ämnen. Och nu strax är det dags att ta ut hunden igen och sedan sticka i väg på sista arbetspasset för idag :) de små stunder gör vardagen lättare

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

sommaren kommer med mycket grillat. Hur ljuvligt är det inte med hemmagjort. Vissligen  är det till min sambos förtjänst. han är kreativ i matlagning. Sommarsolen har besökt oss och värmen kommer iallafall inte utan de goa fläktarna. Dock behövde jag verkligen tröja på mig idag, vill inte bränna mig mer än vanligt :)
Nu ska jag njuta resten av kvällen i soffan framför en bra film.

Likes

Comments

Måste nog påminna mig själv att jag inte är 20 längre. Gårdagens roliga bravader satte sina spår idag. Verkligen avskyr att vara bakis,  det blir allt färre med åren men idag lyckades den onda bakis att hitta till min dörr. Som tur var,  hade min goa granne riddaren Treo på besök och vips vann han fightern mot den onde bakis. bra story va!?

Hängt med en väninna ute på en uteservering och fika som blandades med skratt och god macka/tårtbit :) precis så härligt ska livet vara!
Resten av kvällen blir att läsa tidning och bok och kanske sätta igång en film innan sängen kallar!  trevlig lördag er!!

Likes

Comments

När jag var yngre så umgicks jag inte så mycket med andra människor. Jag antar att delvis var det väl min blyghet, samt att jag skiljde mig ifrån mängden och ibland fick utstå kritik mer än normalt. Jag svarade dåligt på det och fick ibland utstå mörka stunder i min ensamhet, vilket är väl ganska svårt att tänka sig när jag har en stor syskonskara. Men jag är den enda tjejen och minstingen,  såklart blev det inte lätt att sålla mig till deras intressen även om jag försökte. Men i böckernas värld fick jag en fristad som gav mig nog tillräckligt med tillfredsställelse om att vara ensam. Tänker på min mamma som lät mig gå med i två tre olika bokklubbar. Än idag älskar jag böcker, fakta böcker som historier som litteratur... men nu sakta men säkert har jag gått över till ljudbok.  Väldigt mysigt det med. Tekniken har verkligen utvecklats och man ser mer och mer hur många väljer ipaden eller mobilen.. För min del än idag kan jag köpa böcker och sätta mig ner och läsa...

Likes

Comments

att börja i ett nytt team har sina utmaningar. Jag gör detta till en början vid sidan av mitt nuvarande jobb, i hopp om att en dag kunna göra samma som mina medarbetare gör - välja var och när och hur mycket man behöver jobba.


Det känns spännande och att jag tillät mig själv att utveckla ny vägar till andra människors hälsa och välmående är bara ett plus i kanten.


För mig öppnades en ny dörr och jag tror att detta kan bli bra. livet är för kort att bara sitta och vänta på drömmen, när man redan kan haffa den och bygga på den #strongmind

Likes

Comments

Efter en helg fylld med resande och firande av både kalas och nya utmaningar.
Jag tänker göra nya saker i framtiden och utveckla mina vigder. senare i år kommer en förändring som jag ännu inte riktigt tänker avslöja här än...

Regnig söndag och vi alla här hemma ligger ihop kurade under filt och ser på film. Livet är toppen!

Likes

Comments

En fin blåsig solig dag som avslutades med tryckande värme och regnskurar. Har iallafall varit ledig hela dagen idag. Tagit två långpromenader med mitt guldkorn.  Hon tyckte nog värmen var lika jobbig som jag tyckte. Ska strax ta med mitt trötta huvud och alla dess tankar med mig till sömnlandet och hoppas jag får lite ro. Imorgon kommer pt pass nr 4 köras igång :-)  kommer som sagt få en sån där härlig träningsvärk igen. Men äh vi kör på ändå! trevlig kväll på er!!

Likes

Comments

Sommaren har hittat hit till vår lilla stad. Den årliga marknaden tittade in och faktiskt så hade vi för en gångs skull som och värme. Folk hittade ut ur sina skrymslen.
Vi tog med oss lillskrutten som skötte sig exemplariskt vid passering av människor hundar och lockande matdofter. Stolt matte det! Hela lördagen hängde jag hemma och pysslade med mitt eget och på kvällen satte jag igång en dokumentär som var väldigt bra! Den hette: Embrace.
Smuttade på två glas vin under hela lördags kvällen och såg på andra filmer. Min käraste jobbade sent och mina småttingar kosade i soffan med mig.
Jag hade en väldigt fin helg. Nu sitter jag mest och funderar på kommande veckan. Lägga upp träning och andra roligare saker- delvis jobbet finns i vardagen men det är bara att ta tjuren vid hornen :) hoppas på en effektiv vecka!

" hoppas ni får en helt galet underbar vecka"

Likes

Comments

Trots att jag sträckte ryggen idag på jobbet tog jag mig igenom ett styrkepass med personlig tränare. Träningen blir ganska rolig när man tycker man ser ut som en av mupparna från The muppets show, När man gör onaturliga styrketränings övningar:-) Lite skratt måste man ha! Dags att ta upp träningen på allvar, brukar ha mest lust under sommar perioden, Hur nu de kan komma sig!?

Likes

Comments

värme är lika med sommar och lyckokänslor för många, för mig är värme lika med värme + folkmassor. Jag bor i en liten stad där höst och vinter är behaglig tid, då människorna söker sig till storstäder eller varmare breddgrader. Jag tycker om människor men faktumet är att jag blir automatiskt skygg när jag ska gå förbi bara ett uteservering. Redan 50 meter före kan jag se att minst 4 av 8 stirrar.
Visst vet jag innerst inne att dom inget menar med det, mitt utseende utmärker sig trots mina försök att titta bort eller hänga håret ivägen. Värst är det väl när man går in på stora butikscenter.
Idag kunde jag känna att väldigt många tittade, fastän idag har jag en bra dag och kan nonchalera bort det... Men det är idag det. För det finns dom dagarna när jag vill sjunka igenom jorden, de dagarna ångesten riktigt kryper inombords. ibland väljer man till och med andra vägar.. Det som hjälper mig mest just nu är väl att min hund ger mig den där uppskattande blicken. Jag tror hon känner av när jag börjar få lite små panik, hon brukar då puffa till min hand. bryta min fokus tror jag man brukar säga. Jag är tacksam för denna hund. Hon ger mig det jag oftast behöver i såna stunder.

nu för min del måste jag bara härda ut hela sommaren. Jag erkänner och längtar efter hösten, många skulle nog tycka jag är konstig. Men höst och vinter är mina årstider...

Likes

Comments