Min fina nalle har varit duktig hos veterinären än en gång. Jag är så glad att hon gläds åt alla besök hos vår veterinär. Tyvärr har min fina tjej en förmåga att få sina analsäckar fyllda med creepy vätska som.vi måste tömma varannan månad numera. Som tur var upptäckte jag det tidigt denna gång så vi slapp undan mediciner. Nu ligger vi här. utslagna och matta efter all powerwalk och undersökning. Som tur är det iallafall fredag!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Liten trevlig vistelse hos mitt syskon en sån här fredags kväll. Jag är född och uppväxt här på västkusten, i vår lilla fiskarstad. Men dock kunde jag för första gången känna lite obehag över att gå den 10 minuter korta vägen hem ensam.

Som tur visste jag att jag hade ett missat samtal sedan tidigare och till min lycka hade jag liten pratstund mestadels av vägen hem. Men att jag behövde det där lilla samtalet, det stör mig. Man ska inte behöva känna sig lite små orolig över en väg man gått femtio tusen gånger innan. Men idag märker jag av detta. känslan är inte detsamma när jag går med min hund. Tror det beror på att jag vet att hon skulle skydda mig lika mycket som jag henne. Tiderna har förändrats.

Likes

Comments

Vi alla längtar efter bekräftelser och den där hungrande känslan av tillfredsställelse av att veta att just "jag" är fin som jag är. många människor som varje dag vaknar upp med ångesten i halsen, rädslan över att göra något dumt, säga det på fel sätt. Eller det vanligaste sätta på sig fel kläder, ha fel hårfärg. varför borstade jag inte igenom håret... människan kämpar igenom sina dåliga dagar. Vi är alla där nån gång i livet. Osäkerheten som äter ens inre, vi alla utkämpar ett krig som egentligen inte borde existera. Våra kroppar bär ärr och brister ifrån allt möjligt. Men helt ärligt, vill vi vara den där perfektionenjag har hellre lite skavanker som ger sken av att jag är en överlevare. min kropp är en krigare. ingen har rätt till att säga något annat. Jag har vissligen  sämre dagar, men en sak lärde min mamma mig tidigt. Man kan bara inte sitta och bara låta saker va om det stör en. ändra på det. Ge det tid.  våga chansa! det viktigaste sitter inte i ens utseende. utan i insidan av den du är och den du vill vara. Det viktigaste är inte att vinna kriget, utan att välja dina strider. Idag är det en bra dag..

Likes

Comments

Helgen som gick har man bara sovit, vilat, sett någon film.. torkat bokstavligen sönder näsan, som numera är ett torrt fnöske. Hostat sönder nätterna med feber och haft en rosslig röst samt ett irreterande rinnande öra.. ja varför inte få alla kombinationer på en gång?

Mina underbara djur har värmt mig när jag frusit och lämnat mig när jag fått värmeböljan i översvämning. men icke en.gång har dom gått mer än nödvändigt långt ur sikte. Tror dom håller koll på sin matte..

Idag lyxade jag till det med bubblande bad. Fortfarande lite krasslig men febern har iallafall gått ner...
Resten av dagen tänker jag mest bara vara. Kanske t.o m låta någon godisbit slinka ner. eller vindruvor som jag just nu fått dille på ❤
ta vara på er där ute! Imorgon är det nya tag!

Likes

Comments

När färger och traditioner flyter samman, kan vackra saker bli som en saga.
Jag tror alla kan få den sagan, bara man ger lite sig i hän med det valmöjligheter man erbjuds. Livet behöver inte vara så komplicerat, som man själv ibland gör det till. Det här med att gifta sig för många är en BIG deal. För mig tycker jag bättre om de små saker i ens omgivning och möjligheter man skapar i den lyckan. Men jag måste ändå säga att man verkligen kan bli förvånad över allt glitter glamor  som mörkar prislappen . jag har dock lyckats hålla mig inom en budget. fantatiskt va?!

Likes

Comments

Märkliga väderomslag det har varit denna måndag. Jag och Nikki råkade ut för störtskuren vid förmiddags turen. Det blev att jag gick hem med henne snabbt som attan för att slippa mer överraskningar. Ägnade mig åt att göra det tråkigaste jag vet, städa mitt eget hushåll.

Eftermiddagen delades med långpromenader och samt avverka sista arbetspasset. Alltid skönt när det är gjort! 
Nu blir det kvälls film. thrillern Copycat med Sigourney Weaver och Dermot Mulroney

Likes

Comments

Som dom allra flesta vet så var det DRAG i götet  igårHåkan Hellström beträdde  scenen och fick tusentals människor att twittra/instgramma/Facebooka förgylla sin vistelse i media.

Jag däremot VAR inte en av dom. Istället hängde jag med sjukt sköna människor på en grym hemmafest. Musik, samtalsämnen om himmel och jord, snacks och härliga drycker/ jelloshots som jag för första och definitivt SISTA gången prövat *skratt*
Till och glitterkorn följde med i min sko :)

När jag väl kom hem igen, har jag och min blivande har kosar oss i massor. Vi kör just nu maraton i Buffy the vampire serien, jag tog även en lång promenad med hund och min bästis. Regn och åskväder på G. Känns i luften. älskart!

Likes

Comments

Lyckorus över att ha klarat ännu en vecka. Jag är tacksam för min omgivning, familj, vänner och alla andra.

Imorgon ska jag besöka en gammal kär vän som betyder jättemycket för mig. Hen har funnits för mig i nästan hela mitt liv 😍 glädjer mig åt vistelsen. ikväll blir det att ta vara på stunden med min blivande man. Mina underbara husdjur och låta hela världens alla tankar vila. Jag är grymt hedrade att just du finns hos mig! och idag är jag stolt över att vara jag!


#jagÄgerDuÄger

Likes

Comments

Helgen som kom och gick bjöd på skratt och massa mys! Fredagen spenderade jag med att jobba för att sedan komma hem, dricka lite bubbel och äta de mest ohälsosammaste som finns: ostbågar. Lördagen agerade man en liten stund med två mys ungar som invaderade ens Netflix och soffa, samt som vi delade på Ahlgrens bilar! kvällen hängde jag med min bästis ❤ credits för oss! Vi har så roligt och gör små middagar, busar och går promenader med min lilla älskling hund.
Jag åt frukost på altan en dag också , rena lyxen må jag säga. Värmen slog till ordentligt i denna söndag. Kommer snart träffa en annan finis! för sedan lägga mig tidigt!  imorgon börjar arbets veckan igen :) träningen väntas att planeras in. Ja lite måste man ju ha i kalendern :)

Likes

Comments

Livet är inte alltid en dans på rosor. Men just idag är jag så mäkta trött på idealet. Det är som om människan försöker vara något man inte är. Människor missar hela poängen med att vara sig själva.

Jag vet att jag själv ibland gör mig till. Fixar hår, tränar som en galning, försöker hålla mig busy, omge mig med intressanta människor. självklart ser jag upp till varenda människa och är totalt hopplöst förälskad i nästan ALLA goa humans som finns!

Men idag tog gjorde jag något som jag sällan gör: tittar på mig själv i spegeln. Ett kilovis hagel av kritisering av min kropp och min största fiende EVER mitt face. Varje gång jag tänker för mycket, så helt plötsligt stannar jag upp. Tänker på vad min kusin brukar säga: We are ALL weirdos! Självkritik upphör och jag börjar komma ihåg vem jag är. Jag är Hilda. Ingen jäkla lookalike. Jag klär mig hur jag vill. Jag har förlikat mig med mitt face. Inga 30 operationer kunde ändra på det drastiskt då. Inga fler operationer kan ändra på mig nu.

Tills sist kommer jag ihåg det viktigaste: poängen med att vara mig är att jag ÄR just mig. Jag hoppas ni där ute kan också. Vi är vi och ingen annan kan ta det nånsin ifrån oss.

Idag är bara en dag av alla dagar vi får.
peace love and respect

/XxoxX hilda

Likes

Comments