​Idag hämtade jag (Ebba),  min mamma och min lillasyrra upp Fanny hemma hos henne kvart i elva. Vi körde till Bälinge istället för Höganäs för det är en bit att körs dit. Så det fick bli Bälinge. 

När vi väl var framme så drog vi av oss kläderna (vi hade badkläder under) och slängde oss i vattnet. Jätteskönt!

När vi badat och solat ett tag så hyrde jag (Ebba), Fanny och Tilda (Ebbas syster) en trampbåt och trampade iväg ut på sjönn. Det var fett roligt och svårt att styra den där jäkla båten. Om vi svängde åt höger så körde båten åt vänster. 😂😂😂

När vi var klara med den där jäkla båten så åt vi lunch. Sen fortsatte vi att göra det man gör på en strand, solar och badar. 

Efter typ en timme så tröttnade vi, så vi hyrde en trampbåt igen, men då hade vi träffat 2 kompisar. Så vi delade på priset. Vi va ute på båten i en timme, och under den timmen gjorde vi mycket. Vi hoppade från båten, vi gick på grund, vi käkade chips och några av oss trillade av båten😂😂

När vi kom tillbaka så köpte vi glass, och sen åkte vi hem. 


En jättebra och jätterolig dag helt enkelt.


PussPuss Haj <3


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag har vi varit på kvickbadet, Höganäs. Vi badade lite, hoppade från typ 2/3 meter och tyckte det var skitläskigt. Sen åt vi lunch, mackor med ost, paprika och sallad samt yoghurt med müsli och hallon. Det var jäättegott. Sen gick vi runder och försökte hitta snygga killar vilket inte gick nån vidare. Efter det åt vi lite fika, kanelbullar, kex 《chex》, jordgubbar. Sen hittade Ebba en snygg kille med oranga badbyxor men han gick hem med sin familj. Senare stod vi i kö i 20 minuter för att köpa glass. Efter glassen spelade vi fotboll och typ bredvid oss spelade 2 jättesnygga killar som typ var 02:or. Vi hämtade deras bollar några gånger, när dom sen gick så sa en av dom "Hejdå tjejer" hahah vi dog.

Det var dagen idag,

PussPuss Haj <3

Likes

Comments

Haj!

Vi var ute och gick, pågrund av att Ebba skulle köpa en ansiktskräm på Apoteket.
Och sen på vägen hem så ser vi att det kommer en man mot som går lite konstigt. Men vi tänkte inte på det.
När han väl passerar oss så inser jag (Ebba) att han liksom har knäppt upp sina byxor och att den där saken som bara killar har, hängde ut. Hängde ut från byxorna.

Och såklart så slog jag till Fanny och sprang fram några meter och försökte berätta vad jag såg.
Gick inte så bra eftersom jag typ grät och var påväg att spy.
När vi väl var hemma så börjar vi inse vad som hänt, en man i typ 50 årsåldern har alltså visat sin liksom sak.
Så jävla vidrigt.
Hur kan man bara få för sig att göra så?
Jag vill spy på han, vilket jävla svin.
Vi önskar att någon annan också såg detta och ringde polisen. Och att han typ sitter i fängelse nu, för att så sjukt äcklig.

PussPuss Haj <3

Likes

Comments

Haj!

Äntligen är Feidz hemma, tur det iallafall. Hade hon varit borta i en vecka till hade hon inte kommit hem pågrund av allt som händer i Turkiet just nu. Hemskt.
Och allt som hänt i Frankrike. Hemskt.
Hur kan man. Hur kan man liksom köra med en jä*la lastbil på en strandpromenad, och typ köra ner alla människor han såg.
Sjuks människor det finns alltså.
Sjuk värld vi lever i.
#prayfortheworld

PussPuss Haj <3

Likes

Comments

Haj!

Vi två har tidigare bloggat på Bloggo.nu. Men vi känner att vi inte kan utvecklas där så vi byter därför bloggportal till Nouw.com.

Vill ni veta mer om oss, vilket vi tycker är en bra idé. Klicka på dessa två länkar som är en "frågestund" och en "fakta om oss".

http://fannyebba.bloggo.nu/FRAGESTUND/

http://fannyebba.bloggo.nu/-Fakta-om-oss/

 Idag är det den 5/7, imorgon drar Fanny till Turkiet så det kommer bli lite konstigt med uppdateringen men vi tänkte oss så här. Fanny försöker uppdatera med bilder från Turkiet medans Ebba försöker skriva lite inlägg om vardagen.

Instagram, Fabyybyfannyoebba

Snapchat, Fanny.erikss0n och Ebbasanden_03 och feidzobeidz

PussPuss Haj <3
Likes

Comments