View tracker


Ja det kanske inte blev som jag tänkt mej, kändes så jättebra inför året men ändrade planer och skader ändrade allt!

---------------------------


Dee Snider:

* Starta LA dressyr med 62% -FIXAT! Red 4 stycken LA alla med över 62%! Rekordet är 65,8%

* Starta 1.20 felfritt - Tyvärr klarade vi ej detta, gjorde några SUPER rundor i 1.20 men efter omkullridningen tappade jag modet och därefter även min häst :(

* Placering i H90 Fältttävlan. - Tyvärr! Vi bestämde oss helt för att strunta i fälttävlan 2016, men skall nu återtas 2017!

-------------------------------------

Fabulous Dream:

* Starta *-ig fälttävlan - Tyvärr! Vi bestämde oss helt för att strunta i fälttävlan 2016, men skall nu återtas 2017!

* Placering i 1.20m - FIXAT! Blev 2 stycken under våren men tyvärr va han då skadad och ändå presterade! Men det tog ut sin rätt under sommaren/våren när han gått för länge med skadan. Skall nu byggas upp på nytt inför 2017!

* Starta 1.25m - Beror på det ovan!

----------------------


Nu får vi ta nya tag inför 2016, hoppas på ett mycket bättre 2017 med massa nya placeringar och nya framgångar med siktet uppåt i klasserna!

Hoppas kunna betäcka en häst under 2017 och även bygga min lösdrift!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Idag är man ledig efter att jobbat en helg med lite minnesgudstjänster bla. Dock en rolig helg att jobba med mycket extra musik. Men tyvärr förstör dom oftast hela dagen då man börjar 9:00 ca jobbar till 14:00 ledig för lunch och börjar 15:00 igen och jobbar till 20:00.
Men igår började jag först 14:00 och då fick man ju ridet innan man åkte för att jobba.

Idag red jag först Filur som har grymt svårt att trampa under sej i galoppen i ena varvet men fick till det efter mycket jobbande. Och märks att han drar snett även i traven när vi travade över bommar. Mer jobb så är han säkert fin igen om några månader!

Men någon som va fin är Kickan! Den hästen💚 , ja hon är verkligen superfin, visst hon har varken styrka eller kondis men ändå ger hon en superfin känsla, tänk när hon även har styrkan och kondisen! 😍

Fick äntligen på vinterdäcken på lastbilen också! Men så tröga framdäcken är... men va smart att börja med bakdäcken så jag inte hann tröttna innan jag va klar, dock är dom skittunga! Så enkelt det känns att byta på en hästtransport som bara har 13" däck!

Nu snöar det lite här så lämnar stallet för några timmar och åker hem. Imorgon skall jag till Ullared och köpa nya hästtäcken.

Likes

Comments

View tracker

Idag blev det en resa till Alingsås för att köpa en gummimatta till den nya transporten som tyvärr hade en kass matta. Men ny är den ej, den låg i min gamla transport som blev kvaddad men den är i jättebra skick så jag fick iden att kontakta företaget som köpt det kvaddade släpet och fick köpa lös den :) På söndag åker den in i transporten och vi får se hur den passar.

Har en som vill hyra släpet troligen så det är nog snart ute på hyrning det med.

Likes

Comments

Idag ha´r jag inte fått mycket gjort om man tänker på att jag haft en hel dag på mej, men lite i alla fall. Fick målat klart dom sista bommarna så nu väntar jag på att få andvända dessa, behöver frysa på och komma lite snö för att jag skall kunna rida på fälten där hindren står.


Fick också fixat en del med den "Nya" hästtransporten som vi lagt in nytt golv i, fick satt fast golvet och börjat fixa med silikon längs kanterna tills det tog slut så får köpa mer. Fick även kapat upp sparkskivorna och imorgon bär det av till Alingsås för att köpa en gummimatta.

Denna transport skall väll också hyras ut på långtid om någon är intresserad, annars blir den kvar hemma och hyrs ut gång för gång.

Likes

Comments

Just nu är motiveringen totalt borta, finns där när jag väl tar ut hästen och börjar jobba dom, då finns den där och inser att jag har tre sjukt fina hästar så motivationen borde vara på topp istället!

Jag har insett att allt detta kommer från jobbet, det började för ett år sedan när vi fick dra ned en tjänst och jag fick jobba för två personer fast på samma tid som innan. Märkte det inte föränn det började lugna ned sej och då insåg man att man var på bristningsgränsen va man tål. Ja då frågar man sej varför man inte märker nått innan, tror det är för att man så gärna VILL och jag stormtrivs med mitt jobb, men borde sett varningstecknen tidigare; att man åt i bilen mellan ställena, inte hade några som helst raster och gärna jobbade när man även va ledig... Idag har jag fortfarande väldigt ont av detta, jag tål inte när det blir för stressigt för då brakar jag ihop efter och idag är en sådan dag :( Va själv på jobbet i två dagar med städ av 5 kyrkor och 2 begravningar, tyckte det gick jättebra men inser idag att det inte gjorde det. Dessutom får jag mer och mer uppgifter på mej och visst jag älskar det!! Men nått gör det inte hos mej, då jag verkligen inte orkar göra nått alls när jag kommer hem och bara är irriterad. Frågan är vad man skall göra åt det? Vill inte byta jobb!

Får försöka strukturera upp ridningen och se till att jag måste hålla igång, blir svårare nu när tävlingarna för iår är över och man inte har den moroten längre. Kanske kan få upp humöret om jag börja planera nästa år???

Likes

Comments

Inser mer och mer att tiden ej räcker till så blir inte så mycket uppdateringar här tyvärr. Hoppas dock hitta nån som kan rida Filur några dagar i veckan, han verkar mer och mer vara tillbaka "på banan".

Även Kickan går det framåt med efter att bytt bett och nosgrimma som hon nu verkar trivas med. Pay & Jump för henne på söndag.

kass bild men Filur jobbar helt rätt!

Likes

Comments

Köpt 12 nya hinderbommar som jag nu håller på att måla för fullt.

Likes

Comments

Önskas medryttare till en 9 årig valack Halvblod på 167cm. Pigg och framåt häst som kräver en ryttare som KAN rida och rida honom i form. Hästen är välutbildad, tävlad LA dressyr men kan mer.

VAD JAG VLL HA HJÄLP MED: Rida honom 1-3 ggr veckan beroende på hur mycket du vill! Vill ha en dressyrintresserad person som rider ut varannan gång och rider dressyr i paddock/ridhus/fälten. Hoppningen sköter jag själv.

STÅR: I Gärdhem utanför Trollhättan så bussförbindelse finns, men bra om du även har körkort. Finns ridhus och paddock 500 meter från stallet.

KOSTNAD: Du får vara med och dela på skoning och ridhusavgiften så ca 500:-/mån.

KRAV: Att du KAN rida och rider i balans och får hästen att jobba i form, då han MÅSTE ridas i form varje steg pga att han har kissing Spine (dock inget han visar att han har ont av) PLUS: om du tycker om att pyssla med hästarna och gillar att pusta läder ;)

Hör av dej till mej på Mail: anette.kihlberg@ h o t m a i l . c o m om du verkar vara rätt person och berätta om dej själv.


Likes

Comments

Idag bär det iväg på tävling i bohuslän, grymt lite startande så man får gå upp tidigt även om man rider dom sista klasserna.

Likes

Comments

  1. Då jag nu även tror Kickan är färdig för att komma ut på Pay & Jump så får vi lägga till detta med! Dom får dock vara lite flytande då det kan krocka med annat.

25 sept Bohusläns Hästsportklubb 110, 115 cm Snider, Filur

1/10 PAY & JUMP Vänersborgs RF - Kvicksilver

2 Okt Trollhättans FRK LA:3, LA:3 Snider

8/10 PAY & JUMP Örbacka - Kvicksilver

13 Okt Billdal 110cm Snider, Filur

16 Okt Vänersborgs RF LA:3, LB:2 Snider

29 Okt Trollhättans SR 110, 120 cm - Vet ännu ej vem som skall gå vad

30 Okt Mariestads RK 110, 115 cm - Vet ej om jag skall åka...

5/11 PAY & JUMP Vänersborgs RF - se om jag kan pga jobb

12-13 Nov

19-20 Nov Trollhättans FRK JOBBAR!!! Men kanske kan ändå?

26-27 Nov

10-11 Dec

17/12 PAY & JUMP Vänersborgs RF

Ja kommer nog bli en del förändring beroende hur hästarna går.

Likes

Comments