Hallo!
Idag var jag o shoppade lite me min mamma i mobilia :) gick in till såna affärer man inte brukar gå till som aldrig har nått men idag hade de allt! köpte jätte sköna underkläder, en jacktröja och en liten jackkofta till vet nt hur jag ska förklara va de är men bild kommer upp imorgon. Nu ligger jag för skönt för o resa mig upp o leka paparazzi :)
En vecka kvar till inflyttning dagarna närmar sig o har ännu inte köpt något alls :(
✌ fabi

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

1. Christian Audigier (min favorit)

2. Carolina Herrera - vip 212 rose

3. Givenchy - ange ou demon

4. Loccitaine- neroli & orchidee

5. Gucci guilty

6. YSL - Black opium

7. Victorias secret- bomb shell

8. Versace- bright cristal

9. Prada candy floral

10. Dolce & gabanna - light blue

Likes

Comments

Tja! Länge sen va haha!
Har haft verkligen fullt upp. Killen är sjuk jag jobbar måste ta hand om allt bokstavligen allt men va gör man inte för de man älskar ellerhur.
Har köpt en lägenhet en helrenoverad 3a som ligger nära till jobb helt perfekt! Är så glad flyttar redan in den 28de denna månaden :) vill bara göra de fint o fräsht! Men måste spara pengar först. Tänker inte ta något på kredit utan de får bli kontant och de lär ta sin tid. Mitt första köp är iaf en bra säng. Hittade en på ikea den va dyr ja men de är den dom rekommendera till bäst i test. Har ni några förslag till var man kan hitta en bra säng ? Vill ha en som håller länge o pris bryr jag mig inte om bara min kropp o hjärna sover som ett barn är jag glad!

Här har vi lite inrednings inspirationsbilder jag hittat på internet. Tycker om de så helt mysigt. Inte för mörkt o inte för ljust.

Likes

Comments

Fortsätter me ricinoljahårbehandlingen. Oljar håret innan jag tvättar de o ibland sover jag med det. Försöker o inte platta de alls . Har bara plattat lite där uppe så ja inte är så lockig men topparna rör jag ej bara oljar var dag med loccitanes hår olja älskar den o doftar så jävla gott! Sedan flätar ja de varje natt för håret slits mest under natten som ni kanske vet. :) hoppas de visar resultat bara. Plattången är ju min bästa vän hehe 😞o de gör ont av att inte använda den ! Funderar på o klippa topparna för de kanske inte blir bra om ja fortfarande har dom skadade eller ?

Här har ni iaf en bild på längden på håret.

Likes

Comments

Tja :) påväg mot Lund ska på personalmöte skit hungrig! Hoppas de bjuder på fika för helvete :)
Varit uppe sen 6,30 kört o sedan jobbat i 4 h o nu personalmöte. Ska börja dricka sån protein som man går upp i vikt av för me all min stress hinner ja aldrig äta ordentligt. 😞 aja tänkte bara bjuda på en liten selfie i bussen me mitt lockiga hår som ja inte plattat idag eller igår! Haha måste växa 😪.

Likes

Comments

Godmorgon, sorry folk för mina ointressanta inlägg senaste ej haft tid o va aktiv ens. Men nu blir d ändring på de :) hoppas ja haha😁!
Nästa vecka har ja knappt jobb på de tråkiga jobbet ni vet så d kommer va lite lugnare. Hoppas ni haft en bra helg pussar o kramar eran fabi 😘!

Likes

Comments

Idag va ja inne på apoteket o köpte ricinolja. För är så trött på att håret aldrig växer har haft samma längd nu i 3 år typ.
Tänkte se hur de funkar för mig ! Ska ta en för o efter bild för o se skillnad sen om två tre månader typ. Jag e nämligen överkass på att låta håret lufttorka. Måste ha fön o platt annars torkar de aldrig ...
😞 får hålla tummarna bara 👍.

Likes

Comments

Ville bara säga hej

Likes

Comments

Igår åkte ja till Ystad för skulle träffa en av mina bästa vänner som ska åka iväg till Luleå o plugga.
Va en mysig dag med grillad mat och sol.
Sedan åkte man till min andra vän på kvällen som ska också åka iväg i 5 månader.. Så blev en massa hejdå igår 😞. Idag har ja bara haft fullt upp med tvätt o så o snart ska ja iväg o träna tänkte jag. Imorgon blir de malmö festivalen innan jobb heh.💋

Likes

Comments

Tja :)
Här sitter jag o förberett mina drinkar innan ja går in o börjar jobba. Ska sitta där till halv 4 förutom halvtimmes lunch som är ingenting ! 😒
Tänkte luncha me min mommy för hon jobbar här bredvid mitt jobb hehe ☺️. Så de blir lite mysigt än o sitta här me ansikten ja inte känner.
Sista dag imorgon sen är jaa frii helgen :) ska tvätta på fredag o till ystad strand om vädret tillåter sen blir de goodbyeparty hos M.
💋

Likes

Comments