Header

När jag var liten så var jag kraftigt överviktig och önskade mig inget mer än en platt mage vilket jag knappast var ensam om, jag kände att min övervikt kom med mer skit än bara övervikt / dålig hälsa vilket det i stort sätt gjorde, kändes som allt stod still så länge jag var tjock  mitt sociala liv och kärlek osv blev lidande och man blir mer och mer tillbakadragen och till slut så blir man den lilla tjocka ungen i mängden.

Man kunde sitta och dagdrömma om hur man skulle se ut om man var smal, men man gör inget åt det eftersom du är redan lat och vet att du kommer att misslyckas och du vill inte ge andra chansen att säga ''vad va det jag sa'' och då var det bättre att skita i det och bara vara fet.

Under dessa år fram till tidig tonår så började jag acceptera att jag kommer aldrig vara smal och började få min självdistans genom det jag gör bäst, skämta, jag skämtade om mig själv både för att öka mitt självförtroende och som försvarsmekanism, eftersom när jag påpekar något om mig själv så behöver ingen annan det.

Nu i 22 års åldern har jag sammanlagt gått ner 40 kilo på 9 månader och vad har jag gjort? inte ett skit, har bara rasat i vikt och varit hos läkare och tagit prover men ingen har gett mig en klar förklaring, nu när jag står inne i omklädningsrummet och ska prova kläder så försöker jag få fram barnet i mig och försöka bli glad över min viktnedgång, men kommer istället på mig själv med att se om byxorna inte trycker in min röv   ( #noflatasses ) så gläds inte alls så mycket som jag alltid trott jag skulle göra, efter en stunds tänkande så kommer jag på att jag redan accepterat mig själv som den jag är och har hunnit växa upp och värderar bättre saker i livet än hur jag själv ser ut, en människa som identifierar sig endast med sitt utseende lever i en fyrkant och har heller inget att erbjuda än köttet på deras ben och mellan deras ben, men det säger ju sig självt.

conclusion?   

looks is not the answer to everything.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

sådär senast jag hade den här bloggen så var jag 17-18 och kanske inte var den klaraste i huvudet, ändrar bloggens riktning nu och syftar mer på hur jag ser allt, lite som en dagbok kommer det att bli för att jag ska få utlopp för mitt skrivande. take care!

Likes

Comments

Hej folks!
Just nu ligger jag i min säng och kollar på sex and the city , innan det handlade jag med familjen på Willys och nyss åt vi mat och tårta :).
Ikväll så har jag inget planerat förutom att färga morsans hår, men nu ska jag titta vidare vi hörs, love you long. Time!<3

Likes

Comments

Efter typ 50 år har jag upptäckt Fab5 eller ''Queer eye for the straight guy'' som serien heter i USA, älskar stylisten Carson han är helt underbar och den som är snyggast i det gänget är Kyan, han är så JÄÄÄÄVLA snygg och det är den andra killen från höger som är Kyan ;).

 

 

Likes

Comments

Tja jag tänkte testa om det gick att blogga från min iphone och det verkar ju gå galant än så länge.
Jag har ju inte loggat så mycket pga att jag inte orkat men nu när jag kan blogga från mobilen så ska jag väll kunna blogga mera :).
Idag är det min fars 52 års dag (?) så grattis till honom, så det blir väll till att fira han idag med släkten, juste tänkte förnya designen den är rätt så gammal men har just nu inget hår pga att jag aldrig kan låta bli det.
Men ska röka nu men vi hörs senare! Love you long time ! <3


Likes

Comments

Gjorde en liten undersökning för ett bra tag sen och lät den vara för att se hur många som skulle svara på den och såhär såg den ut:).

Nej barnet kan bli retad i skolan 6%;

jo men vad ska man göra åt det då? det är in te ungen det är fel på det är ju fel på alla föräldrar som ger dom falsk information till barnen, lär er att uppfostra era barn innan ni sätter dom ut i samhället.

Nej för då blir barnet homosexuellt 6%; 

vet inte om folk är seriösa eller om dom bara vill trigga igång mig haha, men ett barn har större changs att bli homosexuell med 2 heterosexuella föräldrar, så sluta producera barn för då kan ju era barn bli bögar??

 

Likes

Comments

Dåligt ljud i know...JUST PUMP UP THE VOLUME!

 

Likes

Comments

Tjena!

Jag ska fixa mig lite smått sen ska jag dra till mamma för lite frukost! vi syns senare idag när jag klippt och färgat mitt hår.

Likes

Comments

Ttänkte även svara på lite vanliga frågor ang homosexuallitet.

 

Varför är lesbiska mer accepterade än bögar?

detta är enkelt, många killar tänder på 2 tjejer i sängen, och dom önskar innerligt att dom får vara med i en 3kant, dessa personer är nog lite tröga och bör nog sluta titta på porr om dom inte kan skilja verklighet från fantasi.

Varför har bögar jämt sex?

Om jag får säga det själv så har vi inte mer sex än heterosexuella personer, när folk tänker på homosexuella så får deras sexliv väldigt stor fokus, men homosexuella har fler sexpartners än en genomsnittig heterosexuell, varför? jo det är ganska enkelt, män är ju kända för att tänka på sex vilket dom gör ganska ofta, ta krogen som ett exempel: på en heteroklubb så måste ju killarna anstränga sig mycket mer för att få ett ligg, som tex bjuda tjejjen på 50 drinkar och supa ner henne eller dejta henne, visst det finns lösaktiga men tjejjer är väldigt rädda för att klassas som horor.

Om man är på en gayklubb så behöver man bara gå fram och fråga rakt på sak, vi gör det inte så svårt för oss vilket kan vara ganska skönt ibland hehe men det finns old fashion ones to;).

tänder bögar på sina kukar?

...nej?

 

hur stor skillnad är det på heterosexuella och homosexuella?

Visst finns det skillnader, att vara just bög är ju en av skillnaderna hehe, men vi är mer öpna och vågar oftast vara oss själva mer än heterosexuella som känner press på sig, men det finns likheter med, en kille är alltid en kille och en tjej är alltid en tjej oavsett läggning liksom, en kille går oftast på utseendet när dom raggar och en tjej kollar lite mer på insidan, så är det i båda världarna.

Finns det frågor som du vill ställa som jag inte skrivit här? fråga på!

 

 

 

 

 

 

 

Likes

Comments

Hello puddingar!

Jag sitter just nu ensam i natten och har absolut inget att göra, eller jo jag sysselsatte mig med något innan jag inte borde ha gjort.  Jag fick för mig att klippa mig själv, inte mycket men jag skulle toppa det för mitt hår var skadat så jag tänkte att jag kunde toppa håret, vad gör jag? jo jag hämtar en blommig köks-sax och sen börjar jag klippa topparna som jag tyckte gick bra från en början. Sen så var jag klar och kammade det åt sidan ( jag har stubb på sidorna och långt på hjässan) så tyckte jag att det blev ett bra resultat, liksom, allt slitet var borta osv men när jag stylade det uppåt då såg det ut som en gräsklippare varit där och härjat. Vad gör jag jo jag får panik och försöker göra det hackigt men då ser det ut som ett helvete så jag lät det va nu, jag klippte bara ca 3 cm vilket inte var så farligt men det är bra när jag kammar håret åt sidan än så länge. så jag ska till frisören idag som förhoppningsvis ska fixa till håret idag, sen ska jag färga det svart, som jag alltid gör efter en blondering som inte slutar bra, fast fick ett bra resultat den här gången faktiskt!, men håret ser lätt skitigt ut och jag vill ha svart hår ett tag nu känner jag.

Men i alla fall så skulle jag åka till Ullared idag med mina mor föräldrar och mamma, det blir inget av det för vädret är homofob och ska pissa snö så det blir inget av det för mina morföräldrar är livrädda för snö.

Men jag hade tänkt att börja blogga igen, eller jag ska börja sakta och se om jag orkar blogga på heltid eller ah max 6-7 inlägg per dag, så tänkte börja med ungefär 3 inlägg per dag nu, låter det ok? jaja men ska gå nu Love you long time bitches!

 

 

 

 

Likes

Comments