Jag har helt kommit över dig på det känslomässiga planet. Men så fort jag hör eller ser något från dig så inser jag bara mer och mer vilken vidrig människa du är. Kan verkligen inte förstå hur fan du kan leva med vetskapen om att du förstör allt du rör. Och inte lyfter du ett finger för att göra något bättre heller. Jag önskar så innerligt att någon behandlar dig så som du behandlar andra. För vet du vad, du förtjänar fan inte ett jävla piss av välmående, av en familj som älskar dig, eller att någon håller dig om ryggen. Du förtjänar verkligen inget av detta. Du förstår inte vilken jävla tur du har som har en så bra familj, som trots all skit du gjort har kvar vänner, fast inte vet jag om du mår bra eller inte. Men med tanke på vad du sa till mig sist, så hoppas jag att det fortfarande sitter i.  Du har förstört så jävla många liv, inte bara mitt, du förstör livet för alla du lär känna.

Förr eller senare kommer dina nya vänner, inse vilket jävla svin du är, att det enda du kan är att supa, att du inte verkar ha några som helst känslor och drar dig inte för att knulla med alla som slänger en blick på dig. Bara för att du gillar känslan av att någon vill ha dig. Men vill du veta en sak till, alla beter sig så för att de vet hur jäva lätt det är att få dig, för du är verkligen en hora. Du har inga som helst hämningar när det gäller sex eller vilka du ligger med. 

Men du spelar din roll så jävla bra, du lyckas lura alla runt omkring dig, men en dag, snart hoppas jag, kommer allt falla. Och då kommer du inte ha en jävel kvar. Jag längtar tills den dagen. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inatt låg jag sömnlös. Sov verkligen inte en enda minut. Är så trött på att inte kunna sova, vill ha en normal dygnsrytm. Fattar inte varför jag verkligen inte kan sova, och inga sömnmediciner funkar ju heller, så jag vet inte hur jag ska tackla detta problemet. Vet att jag kommer må piss om ett par dagar om det fortsätter såhär, och då är jag på samma ställe igen. Jag har varken ork eller lust att va vaken fyra dygn i sträck för att sen få sova någon timme och sen samma visa igen. Och skolan börjar ju om en vecka också, känns ju jätte bra.. Måste övertala doktorn att ge mig nya sömnisar på måndag, måste verkligen hitta något som funkar!


  • 175 Readers

Likes

Comments

Idag känns det som en bra dag, än då länge. Det ändras ganska fort. Men jag är åt de stunder det känns som att de ljusnar. Nu har jag varit här i exakt en vecka. Blir nog kvar en vecka till, är verkligen inte redo att åka hem. Det är först nu jag börjar ta tag i mina problem, och jag är fortfarande rädd för vad jag skulle kunna göra när jag är själv. Jag är helt enkel rädd för mig själv.
Jag har verkligen världens bästa familj och världens bästa vänner, jag älskar er så otroligt mycket, skulle aldrig kunna ta mig igenom det här utan er. Ord räcker verkligen inte till för att förklara hur mycket ni betyder!

  • 181 Readers

Likes

Comments

Nu har jag varit på sjukhuset i en vecka. Hatar att sitta inlåst och inte kunna rör mig fritt. Men samtidigt vet jag att detta är för mitt eget bästa.

Jag känner att nu är det dags att bara fokusera på mig själv, nu ska jag sätta mig själv först, nu är det min tid. Fick även veta för några veckor sen att se inte alls hade tagit borderline diagnosen, så den har jag kvar. Blev så jävla knäckt när jag fick höra det. Det drog verkligen ner mig. Känns som att jag är tillbaka på ruta ett igen att allt som jag kämpat för är som bort blåst. Så nu måste jag samla kraft till att fortsätta, att inte gräva ner mig mer. Och den här gången ska jag inte ramla ner igen, nu ska jag ta mig till toppen!


  • 182 Readers

Likes

Comments

Nu händer det äntligen grejer! Var i väse och kollade på ett par hästar igår, och blev kär i dem allihop! Så händan efter har jag tre påökar att sköta om! Är så himla glad, en halvblods valack, ett quartersto och en korsnings ponny.

Kollade bara på dem igår och gick en sväng med pepsi (halvblodet), blev ingen ridning på han har ett stort sår på hasen. Kitty (quartern) och polka (ponnyn) borstade jag lite på, för ägaren var inte med.

Idag var jag och Theres ute hos pepsi utan ägaren, så vi borstade honom, gick en sväng och fixade sedan stallet. Är helt förälskade i allihopa, hoppas det funkar för mig att hjälpa till med dom.
Likes

Comments

Gör inget roligt längre, känns mest bara som att jag super, men det ska det bli lugnt med ett tag nu, och det menar jag verkligen.  Är hellre tråkigare än tråkigast än att fortsätter på samma spår, känner igen mig så mycket från förr, vill inte bli den människan igen. Det enda jag tänker på är att dricka. Har nästa ångest om det går en helg utan att jag är ute. Ska verkligen försöka nu, måste hitta andra sysselsättningar om helgerna. 

Tänk bara sommaren 2012 var jag ute nykter jätte ofta, gick ju i och för sig på antabus då. Men jag hade skit kul även om jag inte drack, ska bli den människan igen. För jag kan inte gå ut och bara ta en öl eller något, måste verkligen dricka mig full varje gång. Har hamnat i en ond cirkel igen. Nyktert är bäst. Var nykter i helgen i alla fall, var ju dock ute i onsdags, men en nykter helg är en bra början i alla fall. 

Har kanske fått tag på en häst också, annonsen gav resultat, ska eventuellt åka och kolla på den i helgen, håller tummarna för att det går bra, har saknat att ha häst så jävla mycket, behöver komma upp på hästryggen oftare känner jag. 

Likes

Comments

Vet inte riktigt vad jag vill få ner här ikväll, men kände att jag behöver skriva. Har för många tankar, lyssnar på för fin musik. Det sätter ofta igång hjärnan på mig. Vad jag tänker har jag inget riktigt grepp om. Tänker på det som varit och det som kommer. Vad jag gjort med mitt liv och vad som ska göras med mitt liv. Planer för framtiden, hur mycket de planerna skiljer sig från för ungefär 2 år sedan. Även om det är längesen jag var dålig, känns det ganska nära, inte för att jag mår dåligt nu. Men jag har alltid haft ett så stort avstånd mellan att må bra och att må dåligt, och det känns som att det är först nu som jag förstår att det inte är långt mellan dem.  Och även att jag har ljugit mycket den senaste tiden, det var inte längesen jag mådde piss, inte mer än ett par månader sedan. För mig är ett par månader jätte lång tid, men jag börjar inse att det inte är länge alls. Det var inte längesen jag skar mig sist, det var inte längesen jag ville ta livet av mig sist. 

Men samtidigt, jag har kommit långt på ett par månader, jag har skärpt till mig, jag skär mig inte längre, det har aldrig gått så långt mellan, jag älskar livet och är så långt från självmord som det bara går. Men en del kvällar, då vet jag bara inte. En del kvällar ransakar jag mitt liv, vad jag gjort fel och vad jag gjort bra. Och sånt suger livslusten ur mig, att tänka. Den senaste tiden har jag levt i nuet, tagit dagen som den kommit, för jag har inte vågat göra planer för framtiden. Men det gör jag nu, jag har massa roliga saker inplanerat och jag vet vad jag vill göra det närmsta året, jag har satt upp mål för hur långt jag vill ha kommit i framtiden. Och det är så jävla roligt, att planera, att komma på saker jag vill göra, med vem jag vill göra det. 

Fått pumpa hjärnan lite nu, tack och hej!

Likes

Comments

Idag är det precis en vecka sedan jag drack alkohol senast, minns inte när jag var nykter så länge sist. Sjuk egentligen, men ska i alla fall vara nykter tills det är Valborg, eftersom min kropp börjat säga ifrån när jag dricker så ska den få vila lite. Känns faktiskt skönt också att inte dricka, låter som jag dricker skit ofta nu, men är ute ett par gånger i veckan och det räcker gott och väl vill jag lova.
Annars den här veckan har jag kirrat Bråvalla biljetter ska dra dit med Natalie, kommer bli så jävla roligt, längtar verkligen! Har bytt däck på bilen också, och umgåtts med vänner och familj, haft det riktigt lugnt och skönt, behöver fler såna här veckor, har mått svin bra också, förutom att jag har magkatarr. Men den är på väg bort åt helvete den med.
I fredags var jag hos min psykolog för sista gången på riktigt nu, och det känns så jävla bra, känner mig redo att stå helt på egna ben. Ska börja trappa ut en medicin också, så för hoppningsvis är den borta om ett par månader. Fick tyvärr även veta att jag kommer äta lamotrigin i minst fem år till (!!!) sjukt länge. Men det är en långtidsverkande medicin så den måste man äta länge, känns ju lite drygt. Men eller en medicin i några år till än fyra olika. Hoppas det får bra att trappa ut venlaflaxinen så jag kan ta bort seroquelen också! Och förhoppningsvis lära mig sova utan sömnmedicin. Men det spörs, ha det bra herra!

Likes

Comments

Nu har det gått lite mer än en vecka sen jag skrev igen. Har umgåtts massa med vänner och delat många skratt. Var även med Theres när hon skulle provrida en häst i måndags, roligt att göra något man inte gör så ofta.
Har trappat upp på jobbet också, så från och med denna veckan är jag där två dagar i veckan. Var där igår och idag. Borstade mest hästen osv bägge dagarna, inget ansträngande alltså.

Annars med mig så börjar det sjunka lite igen, mår fortfarande bra, men inte riktigt på samma sätt, tror jag kommit ner på en normal nivå. Men en normal nivå känns för mig som att jag inte alls när bra. Har vart så van att strosa upp på molnen så länge nu. Men har inga jobbiga tankar eller så, känns bara inte som att jag mår lika bra. Men det ger nog med sig.
Fick även veta igår att jag ska hålla föredrag på min lillasysters skola i juni om borderline och psykiska sjukdomar, att vara på avdelningar osv, ska bli kul men är redan jätte nervös, tycker fortfarande att det är jobbigt även om jag pratar om det nästan varje dag. Men det är nog en annan sak att prata med folk som var med när det var som värst än att prata framför en stor grupp gymnasielever och blotta hela sig själv för dem. Men jag ska klara detta, tycker det är ett så viktigt ämne att prata med unga om så det vet att de inte är ensamma om att må piss. Och även att de får veta att det finns massa bra hjälp att få. Det känns som att bara man lyckas få en att inse att man inte behöver må såhär så skulle det verkligen betyda allt för mig.
Vill ju egentligen föreläsa om detta, men jag tror inte att jag är på det stadiet riktigt än att göra det ofta, men någon dag hoppas jag att jag kan göra det.
Nu har jag pumpat hjärnan nog, ha det bra och godnatt!


  • 405 Readers

Likes

Comments

Har verkligen legat på latsidan med denna bloggen på senaste tiden. Kan ju berätta lite om helgen, Natalie kom upp så vi var ute på fredagen och lördagen, riktigt trevligt, alltid lika kul att träffa henne! Hade inflyttningsfest på lördagen också, jävligt kul var det, bjöds på massa skratt! 

Idag har jag varit och jobbat och var med om en liten olycka, vi skulle dra bak rockarden bakom en häst, som tryckte ut rava precis när Malin gick förbi med den, och hästen fastnade i hjulet och fick panik. började trycka sig framåt och jag hamnade ju såklart mellan hästen och kärran och jag släpades baklänges och tillslut ramlade jag, och medans jag låg där på golvet såg jag hur hästen hoppade till för att komma loss och det enda jag tänkte var " fan nu hoppar idioten på mig". Men jag har ju alltid sån himla tur med allt, så han hoppade över mig i stället. Och stackars Malin klämde fingret mellan kärran och en vägg, svullade upp som en ballong på en gång, men det verkade inte vara brutet i alla fall, som tur va. 

Annars idag har jag inte gjort så mycket, var hos mamma en sväng och hälsade på och ikväll ska jag på auktion, hoppas jag får tag på ett par jävla krukor som passar in här.

Likes

Comments