VI SKA BLI SAMBOS!

För drygt tre och ett halvt år sedan kunde jag aldrig tänka mig att vi idag skulle stå tillsammans och kunna räkna antalet dagar på endast två händer till den dagen då vi skulle bli sambos. Att vi inom bara några dagar befinner oss i en helt ny stad. Att det snart gått fyra år sedan den dagen vi först träffades. Att det då var stort att komma hem till varandra en första gång, att träffa släkten en första gång, vännerna och att bygga upp en relation till varandra, tillsammans. En relation, som för varje dag både haft sina prövningar och sina självklarheter, men som också för varje dag som passerat blivit allt starkare och SÅ himla självklar. Då och där kändes allt nytt, men i dagsläget kan vi nog inte någon av oss tänka oss en mer ovanlig eller något mer nytt och kanske något overkligt, som att vi tillsammans ska påbörja en ny resa i livet tillsammans, i en ny stad och i ett eget boende, på egna ben.

Efter dessa snart fyra år tillsammans känner vi varandra så gott som innan och utantill och har väl minst sagt sätt alla våra bra, respektive mindre bra sidor av varandra. Och visst kompletterar vi varandra bra. Efter detta stora steg tillsammans, får relationen en helt ny start där vi tillsammans kommer få lära varandra om hur det faktiskt är att vara vuxen och stå på egna ben, på riktigt. Det känns tryggt, att det är med dig jag ska få göra det.

Små saker i vardagen som att gå och handla och att laga middagen ihop. Att själva få göra något till vårt eget och att hela tiden ha varandra. En trygghet i vardagen och en början på något riktigt bra. Självklart kommer tjafs om småsaker i vardagen som val av middagen, vem som ska diska och om vem som ska tvätta uppstå. Men mitt i allt kommer vi tillsammans bli världens bästa team, du och jag. Det vet jag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

En liten del av alla bilder från vår första porträttfotografering tillsammans med Maja ute vid Furuboda!

Älskar dessa!

Likes

Comments

Allmänt

En liten del av alla fina bilder som världens bästa & härliga Maja (Majas foto) tog på Simon & mig innan vår bal tidigare i sommar. Klicka på länken ovanför för att komma till hennes Facebook sida!


Likes

Comments