Allmänt, Outfit's

Hej hjärtan!
Igår var sista lediga dagen på ett tag & idag var det back on track igen, så att säga. Känns trots allt faktiskt skönt att vara tillbaka, sista året & lite rutiner passar mig perfekt nu. Vi var där dock knappt en timme, då vi bara skulle hämta ut schemat & få lite information. Men imorgon har jag bara en lektion vid lunch, så skönt! För övrigt är jag väldigt nöjd med schemat! Korta dagar, vilket passar mig perfekt nu när jag ska jobba en del vid sidan av. Fick förresten hem min nya skjorta från Ralph Lauren igår på posten. Älskar den!

Sneakpeak bilder ifrån dagens outfit & på skjortan!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej hjärtan!
Idag tog vi en låång sovmorgon, så himla välbehövligt efter flera veckors jobb. Att komma hem igår kväll & känna att nio veckor var avklarade var verkligen en SÅ skön känsla!! Idag stod tvåårigt kalas på listan & nu några timmar senare ligger vi framför en film i soffan & myser. "The Revenant" med Leonardo DiCaprio, har ni sätt den? Vi är bara halvvägs in i filmen, men hittills gillar jag den!

En på mig & mitt hjärta // Två från idag, bilder på min nya blus & nya jeansen kommer

Likes

Comments

Allmänt

Hej hjärtan!

Ligger i skrivande stund & lyssnar på Creepypodden, har ni lyssnat på den? Älskar den! Helt klart en utav mina favoriter. Annars har jag bara jobbat idag. Fick ett besked om att jag får stanna kvar även efter sommaren, som gjorde mig så glad! Känns skönt att kunna fortsätta även senare trots att jag har skolan, jag trivs ju så bra.Men imorgon är sista dagen på ett tag, sen väntar några dagars ledighet innan skolan drar igång igen. Det ska trots allt bli skönt med lite rutiner & mer tid för träningen igen. Nu ska jag lyssna de sista minuterna & sedan ta bilen till S. Kram på er!

Likes

Comments

Allmänt

Hej hjärtan! Vilken toppen helg vi haft. I fredags inledde vi denna helg med att vi firade S pappa som fyllt år & åt en massa gott. Gårdagen spenderade vi till största del på Väla jag & S. Med mig hem fick jag kanske världens skönaste jeans ifrån Levis, bilder på de kommer. Kvällen innehöll bubbel & god dricka med två vänner till S som var här hemma. Idag har vi myst omkring vid havet & imorgon är det jobb som gäller i sin vanliga ordning. Ett pass på gymmet ska jag försöka hinna med också, det känns välbehövligt efter denna helgen!

Hoppas ni haft en fin helg ni också!

Allt gott från i helgen, bland annat Italiensk mat på en av de nyare restaurangerna. Något av det godaste vi ätit enligt oss båda två! Stort tips om ni är i närheten!

Likes

Comments

Vardagen

Hej hjärtan! Igår spenderade jag min lediga dag på Väla med en del shopping & kanske världens fräschaste grekiska sallad! Är galen i både oliver & fetaost, så den passade mig bra! Bilder från gårdagens köp kommer upp senare!

Idag vart det jobb från halv nio till två & därefter har jag hunnit med ett skönt gympass som jag tänkte dela med mig av i ett senare inlägg om ni är sugna! Ben & rumpa fick slita idag. Tog mig dessutom tiden till att gå inom min frisör & har äntligen bokat en tid! I september ska jag lyxa till det för håret med både klipp, färg & behandling. Ska bli så skönt! Har dragit på det alldeles för länge.​Två goda från igår / Salladen / En Juice från fräscha Naked Juice Bar!

Likes

Comments

Vardagen

Glad midsommar hjärtan!
Invigde min midsommar med mamma i stan för lite shopping & nu har vi precis ätit massa gott & jag ska snart hämta upp S för att vi sen ska vidare till några vänner.

Hoppas ni får/har en fin midsommar!

Likes

Comments

Smink/Skönhet

Nygjorda naglar, känns så fräscht! Denna gången gick jag lite utanför det vanliga och ändrade formen till en mer spetsig, annars ganska simpla och med lite glitter. Var lite rädd att jag inte skulle trivas med formen till en början, men jag älskar dom!

Likes

Comments

Allmänt

Godmorgon hjärtan!

Min helg har till största del bestått utav jobb, jobb & ännu mera jobb. Ny vecka & som fortsätter likadant, men långledigt till helgen vilket ska bli så skönt! Börjar först klockan två idag, så har hunnit med en sovmorgon & sitter i skrivande stund & gör mig i ordning. Hoppas ni fått en bra början på lovet!

Min mysmorgon!

Likes

Comments