Hej på er nu har jag inte bloggat på några dagar. Men i söndags så var vi på safari, vilket var så roligt. Först så åkte vi bussen och gock ut på olika ställen för att se djuren. Vi såg bland annat zebror, giraffer, antiloper och mycket mer. Sen så gick vi även ner i en uttorkad flod som var flera meter djup, och där fick vi klättra i rep och massor annat. Sen åkte vi till Elsas värld och Navasha sjön, där så åkte vi ut på sjön och kollade på flodhästarna.

Sen igår så var vi först och dansade men en dansgrupp som finns här i Kenya och sen så solade vi hela eftermiddagen.
På kvällen så åt vi mat på en italiensk restaurang med vänskolan och sen andra kontakter som vi har här i Kenya.

Nu så sitter vi och väntar på att bussen ska komma som ska ta oss till flygplatsen. Sen så tar vi flyget mot kusten och där ska vi bo på ett all inclusive hotell och ha det bara ha det skönt.

Ps. bilder på allting kommer när jag kommer hem. ❤

Likes

Comments

Hej på er, tänkte uppdatera lite om vad vi gjort dom senaste två dagarna!
Igår så började vi dagen med att åka till ett barnfängelset i Kabete. Jag hade förväntat mig något mycket värre som ledsna nedstämda barn, men när vi kom dit så mötes vi av massor glada barn. Där hade vi en dansföreställning och dansade även med barnen, sen delade vi även ut Coca Cola, bananer & godis och dom blev så glada. Tyvärr så fick man inte ta några bilder där inne så det var verkligen synd. Eftermiddagen spenderade jag och en av de vuxna på sjukhuset här i Kenya, därför att jag fått en infektion. Var ganska segt att vänta där men det gick bra.

Idag så har vi varit i Juja hela dagen och dansat med några av dansarna går på skolan där. Så då hade vi en föreställning för barn där, så roligt.
Asså barnen som går på den här skolan är så himla söta. När man kommer dit så hälsar dom på oss och så vill visa hålla oss händerna och kramas. Dom blir så glada när vi kommer dit och hälsar på och det är så roligt att se och så är dom så otroligt söta. Nu ska vi bara ner och äta mat innan den är dags att sova typ, och imorgon så blir det lite safari.

Likes

Comments

Igår kom vi äntligen fram till Kenya, vid halv tio ungefär (halv åtta, svensk tid). När vi kom fram så åkte vi en buss till hotellet där vi ska bo, sen så fick vi våra rum och så.

Idag så ska vi ta det lite lugnt på förmiddagen innan vi ska åka och köpa lunch, simkort osv.
Efter det så ska vi åka till Juja och ha dans workshop med några danselever, så det ska bli kul!

Likes

Comments

Nu åker vi äntligen påväg mot Kenya! Så taggad.
Jag kommer försöka att uppdatera så mycket jag kan och lägga upp massor bilder, då jag förmodligen kommer att ha internet.
Puss!

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag till er alla! ❤
Idag började dagen med skola och där hände det ju inte så jättemycket, var en ganska meningslös dag i skolan faktiskt.

Sen kom jag hem och packa det sista innan Rikard kom hit, då va vi hemma här ett tag innan vi åkte in till stan och åt mat. Sen följde han med mig hem, super mysig kväll har det varit.
Däremot lite tråkigt efter som jag åker imorn, kommer sakna honom sååå mycket. ❤

Hoppas ni haft en mysig dag! 😘

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter en lång dag i skolan och efter att ha varit på bio. Hade lite sovmorgon imorse men var super trött när jag vakna ändå. Hade tre lektioner och sen 2 timmars håltimme innan dansen. Känns bra nu med danserna inför Kenya, dom sitter mycket bättre.

Efter skolan så åkte jag in till stan och möte upp Jonna och så gick vi på bio och såg filmen Fifty Shades Darker. Den var väldigt bra, bättre än den första faktiskt.
Så nu ska jag bara ta det lugnt och kolla lite på datorn innan det är dags att sova, är så trött.

Hoppas ni har haft en bra måndag! 💕

Likes

Comments