Igår blev det inget bloggande, hade verkligen ingen tid till det. För igår på morgon så åkte vi till Motala för att vara med på regionala Uf-mässan. Och där va jag till ungefär klockan halv sju innan vi äntligen kunde åka hem. Sen så stannade jag hemma hos Rikard ett tag innan jag åkte hem och då var jag så himla seg så somna typ direkt.

Och ja idag så har jag varit i skolan, och har redan slutat skönt att få sluta lite tidigt faktiskt. Så nu ska jag bara hem och ta det lite lugnt innan jag ska fixa lite mat och göra iordning mig inför kvällen. För ikväll är det 100-dagarsfest på krogen, så det ska bli kuul.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Sjunde dagen så åkte vi från Nairobi till Malindi, vi skulle dit till ett all inclusive hotell för att få lite semester och ta det lugnt. Asså flygplanet vi åkte var så litet och det kändes så osäkert, men vi överlevde i alla fall! Vi kom fram dit på kvällen så vi hann bara äta mat innan vi skulle gå och sova.

Tänkte att jag mest lägger upp bilder här för finns inte så mycket att skriva, vi solade, badade och hade det super skönt.
Sista natten i Kenya så var vi i Nairobi igen innan vi åkte hem till Linköping igen.

Likes

Comments

Sjätte dagen så började vi med att ha en danslektion med våran kompis Miche, han har en egen dansgrupp där och är även lärare. Tyvärr så hann vi inte dansa lika länge som vi hade velat men det var så himla roligt ändå!

Senare på dagen så var vi hemma och tog det lugnt och solade. På kvällen så åkte vi till en italiensk restaurang och åt mat där tillsammans med dom kontakter som vi har i Nairobi. Vi gjorde det som en liten avslutning av vår resa i Nairobi, och det var jätte trevligt.

Likes

Comments

Igår så hade jag praktik igen var ganska länge sen så var ganska skönt att ha det igen. På lunchen så möte jag upp Sofia för att vi skulle köpa en present till Frida.
När jag kom efter praktiken så tog jag det bara lugnt och tog en även en liten power nap haha.
Senare på kvällen så träffades jag, Sofia, Frida, Angelika & Karolina utanför Pinchos. Vi skulle äta där för att fira att Frida fyllde år för några dagar sedan, så det blev en jättemysig kväll med god mat.

Likes

Comments

Femte dagen så gick vi upp tidigt för att åka på safari i Hells Gate och åka till Elsas värld.
Vi började dagen på Hells Gate för att åka på safari, vi såg på massor djur bland annat giraffer, zebror, vårdsvin, bufflar och antiloper. Vi såg även lejonklippan som är med i Lejonkungen.


När vi hade åkt ett tag i Hells Gate så gick vi av för att gå i en "uttorkad" flod. Vi fick bland annat klättra upp för ett rep och gå längs med en vägg. Det var ganska svårt att ta foton här för i verkligheten var det så mycket vackrare och häftigare.


Efter Hells Gate så åkte vi till Elsas Värld för att först äta mat och sedan åka ut på Naivasha sjön och kolla på flodhästar. Men vi såg även flera sorters fåglar som pelikaner och örnar. Och när vi satt och åt mat så fanns det massor av apor.
När vi var klara ute på sjön så åt vi lite fika innan vi åkte hem till hotellet igen.

Likes

Comments

Tredje dagen så hade vi vår första dansföreställning på ett barnfängelse i Kabete. Vi hade förberett oss på att det skulle vara ganska hemskt och att barnen där skulle vara ledsna och inte vara så glada. Men vi mötes av ett gäng glada barn som tyckte att det var kul att vi kom dit och dansa. Vi hade vår föreställning och sen så dansade vi även afrikansk dans med alla barnen vilket var jätteroligt. Jag har tyvärr inga foton härifrån, då vi inte fick ta foton där inne.

På eftermiddagen så var alla andra dansare och dansade med dom kenyanska dansarna medans jag var fast på sjukhuset efter att ha fått en infektion.

Fjärde dagen så var vi på Gachororo school hela dagen. Eftersom det var lördag och helg så fanns det massor av elever som var där för att spela fotboll. Innan lunch så övade vi på lite danser innan vi skulle åka och äta lunch på ett annat ställe. Efter lunch så kom vi tillbaka till skolan och hade en dansföreställning tillsammans med dom kenyanska dansarna.

Likes

Comments