Här är lite av mina mål som jag har 2017, har flera men dem här är de viktigaste och roligaste.

1. Bli klar med mitt körkort.
2. Åka till någon större festival.
3. Skaffa ett jobb på heltid, efter studenten.
4. Åka till Stockholm bo på hotell, shoppa & massa annat kul.
5. Resa utomlands, till något varmt ställe som jag inte varit på.

Likes

Comments

Idag har varit en sån lång dag, men den här varit ganska okej ändå. Började 10 imorse och hade tråkiga lektioner hela dagen, sen hade jag håltimme i typ 2 timmar innan danslektionen började så var med Karro, Angelika & Märta och skrev lite på gymnasiearbetet. Sen hade vi danslektion och sen så åkte vi hem till vår danslärare för att ha lite möte med fakta och så inför vår Kenya-resa. Så det blev mat där och en supergod efterrätt, var hjortronglass med mango, så himla gott.

Så jag kom hem klockan 21 och sen dess har jag bara tagit bort sminket och ätit lite yoghurt och avokadomackor medans jag kolla lite på youtube. Så nu är äntligen denna långa dagen slut, har varit så himla trött idag så ska bli skönt att få sova snart.

Likes

Comments

Hej på er alla!
I fredags så åkte jag hem till Rikard och stanna där under hela helgen, så mysigt.
Vi tog det bara lugnt kolla på serier och film, åt maaat och myste massor så det har varit en väldigt bra helg.
Sen jag kom hem så har jag tagit det lugnt, har kollat på youtube och tagit en dusch.
Så nu sitter jag och kollar lite på skam för typ fjärde gången, och har extrem söndagsångest.. 

Likes

Comments

Igår blev det inget bloggande men kände att det inte var något jätte intressant som hände. Jag hade en körlektion på förmiddagen och sen på eftermiddagen var jag på vårdcentralen för att ta ett blodprov.

Idag så har jag haft praktik istället för att vara i skolan. Ganska skönt att slippa skolan på fredagar och vara ute och jobba lite istället. Sen jag kom hem har jag kollat på serier och bara tagit det lugnt, är så skönt att det är helg även fast det bara har varit en vecka i skolan.

Ha en bra fredag alla, kram!

Likes

Comments

Usch, vad jag hatar vädret som är nu!
Det är kallt, blåser massor & snöar massor, vill verkligen bara ha vår och sommar nu.

Idag så började skolan tidigt, så vart ingen sovmorgon men det var en ganska kort dag så gör inte så jättemycket. När jag kom hem så kollade jag lite på youtube och drack varm choklad. Och snart ska jag plugga och sen får jag se vad som händer, förmodligen bara att ta en dusch och kolla serier.

Hoppas ni haft en bra dag!

Likes

Comments

Hej alla, då har jag äntligen klarat av min första skoldag tillbaka efter lovet.
Inte speciellt kul och slutade 16.10, sen var min buss 20 minuter sen också. Så var hemma vid efter fem, så himla segt. Och så har jag extrem huvudvärk så är inte på världens bästa humör haha, men men...

Nu så blir det att ta bort sminket och ta en dusch och sen plugga lite teori och kolla serier innan jag går o sover. Förhoppningsvis blir det lite lättare att somna ikväll än vad det var igår, tror inte jag somna förns halv tre, har verkligen vänt om på dygnet under lovet.

Kram!

Likes

Comments