Jag vill ha dig, nu och föralltid. Älskling det var de vi sa ‘’nu och föralltid’’


Alla tankar som alltid uppstår så fort dina läppar möter mina. Sättet du kollar på mig, när du ler mot mig, när du visar att det är du och jag. kan jag tro på det? Eller är det en typisk lek för dig? Vår kärlek är förbjuden och farlig. Du är farlig. Du är mystisk men jag älskar det. Jag älskar din farliga sida. Du får mig att känna mig levande och det är en härlig känsla. Jag letar mig till problem men lär mig aldrig av mina misstag. Är du ett misstag?


Vi kramas, vi ligger men hur ska jag veta om detta kommer bli något seriöst då ingen av oss vågar göra något eftersom att vi är rädda vad andra ska säga. Vi är så beroende av vad dom andra tycker om oss så vi glömmer oss själva och vi glömmer vad vi mår bra av.


Vi gör något oförglömligt och dumt, vi krossar varandras hjärtan varje gång vi inser att vi inte kan vara tillsammans. Det kommer döda oss inom en snar framtid. Jag borde släppa dig här och nu, jag vet att du vill ha henne så jag borde hjälpa dig och vända mig om och gå. Hon kommer kämpa lika mycket som jag gjort för att vinna dig tillbaka. Jag är rädd att hon kommer lyckas. Jag har varken modet eller orken.


Jag måste sluta, innan jag skadar mig själv eller dig. Hur ska jag ta mig upp ur skiten igen, hur ska jag lyckas gå från botten en gång till? Hur ska jag kunna leva med mig själv å veta att jag dragit ner dig? Jag är fast i en grop och vet inte vad jag ska göra.


Du vill ha tillbaka henne men leker runt med mig. Det är dags att lita på min hjärna och inte mitt hjärta. Jag ville gå min väg den gången du lyssnade på honom. All Skit han vräkte ur sig men inget var sant. Du trodde på honom men inte människan du hade ett band med. Du kastade bort mig å trodde sen att du skulle kunna få tillbaka mig lika lätt när du insåg att han hade fel. Dumt nog förlät jag dig.


Jag försöker finna en trygg punkt i livet och jag hade hoppats på att det skulle vara du men så som vi håller på finns det inget tryggt. Jag blir hotad, retad och får höra att du och jag aldrig kommer bli av. Varför inte? Vi är inte så olika låt oss få det att funka. Är förvirrad och och känner mig väldigt osäker. Du har känt varenda del av min kropp du har sett varenda del så förstör snälla inte det här. Men jag förstår att det är alldeles för mycket att be om då jag har insett hur du funkar.


Jag var dum nog att tro att jag skulle få dig, att du inte skulle lämna mig för henne. Men från att vi stod ute i kylan och kysstes hejdå och att du lämnade mig där ute sen. Ensam och förtvivlad, det kändes som ett riktigt hejdå som om att jag aldrig skulle höra något mer från dig. Precis som att du skulle gå tillbaka till henne, att du hade gjort ett val. Tre dagar sedan och jag har inte hört ett ord från dig. Nu är tiden inne för mig att gå vidare, jag är inte din sexdocka och absolut ingen leksak.


Alla säger till mig att efter regnet kommer solsken och att tiden läker alla sår, men nej. Jag har gått vilse i regnet och kan inte hitta ut till solskenet. Jag letar och letar men tar mig ingenstans. Allt är som ett stort mörker, jag har varit på botten och jag är fortfarande där. Jag behövde dig som en stege, nån som kunde hjälpa mig upp, nån som kunde leda mig till solskenet och nån som kunde älska mig när jag inte kunde älska mig själv men med tiden visade de sig att du grävde gropen ännu djupare.


Jag måste avsluta detta snart, pappret börjar ta slut även fast jag skulle kunna sitta och skriva i flera dagar. Känslorna tar aldrig slut, men ett stort tack för att du fick mig att inse vilken skit du är innan vi drog detta längre. Började tänka häromdagen hur jag skulle kunna presentera dig för mina föräldrar så att du skulle kunna bli accepterad, det är bara det att du skulle inte kunna bli det om du inte ändrar dig och både du och jag vet att du aldrig skulle klara av det. Du har satt dig så långt ner i skiten, både med droger och annat. Varför skulle jag kunna tro att jag skulle kunna ändra dig lite, iallafall så att du inte tog ihjäl dig. Men det är ditt val och ditt liv och jag är inte en del av det, ärligt vet jag inte om jag vill vara en del av din skit. DU kommer dra tillbaka mig till missbruket och hatet från mina päron. Jag har äntligen vunnit deras tillit igen och jag var nära att förstöra det för kärleken. en obesvarad kärlek. Nej så vill jag inte ha det, du kommer förstöra mig lika mycket som jag kommer förstöra dig. Det är dags för oss att gå vidare, även fast jag velat ha dig nu och föralltid, allt vi sagt, allt vi gjort kommer jag alltid minnas .Det är något som kommer följa med mig.


Men älskling det är dags nu, det är dags att gå vidare. Din nuvarande tjej eller ex. Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det. Ta din chans och ta henne, samma chans som du fick med mig men sumpa det inte denna gång. Även fast jag tycker du förtjänar någon som är 100 gånger bättre än henne så är inte jag den personen. Du kommer fixa detta och du vet hur jag funkar.


Varje gång jag ser ditt namn på displayen får jag panik som ett stort hål i själen. Så fort jag ser dig på samhället vill jag att du ska komma fram men jag undviker dig och allt du egentligen vill göra är att berätta för mig att jag är den du vill ha, att jag är den du älskar. Det enda jag behöver göra är att vänta. Vänta och se.


Vi är två personer som är så förälskade i drogerna att vi glömmer allt annat, vi skapade ett band emellan oss men medans du valde mig valde jag drogerna. Det var min kärlek, min förbjudna kärlek!


Nu är pappret slut och jag måste avsluta men låt oss hålla vår kärlek förbjuden.


Älskling. Nu och föralltid. // Din kärlek


Likes

Comments