Godmorgon söndag!
Grått, kallt, regn och lite söndagsångest. Varför går helgen så snabbt? Som vanligt känns det som man inte har hunnit med ett dugg. Men tänker jag efter har jag gjort massor. Men ja, tillbaka till söndagsångesten..
Är det någon mer än jag som känner ångest inför en ny vecka? Tanken på att försöka fördriva tiden 5 dagar är jobbig. Det är så skönt när sambon är hemma och vi kan hjälpas åt med sonen. Jag är en person som behöver vara lite själv ibland. Nu tänker säkert någon.. vad trodde du själv när man skaffar barn? Egentid? JA. Jag behöver egentid fast jag är mamma. För jag är inte bara en mamma, jag är en egen individ. Och som egen individ vill man ta hand om sig själv, kunna träna, duscha i lugn och ro eller bara vara sig själv.
Det är jäkligt svårt men man måste ta sig tid till det. Det är okej att tänka på sig själv och vara ett litet ego ibland. Annars mår man inte bra.

Ha en fin söndag! /H

Likes

Comments

Varför gör jag detta? Är det för att berätta för dom som är intresserade vad jag ska göra i helgen eller vad jag köpte på stan i veckan? Nej. Jag gör detta för min egen del. Precis som bloggen heter.

Ibland känner jag att jag måste tömma mina tankar någonstans. Hur jag mår, vad jag tycker om saker och ting eller bara vad jag känner helt allmänt.

Så vem är jag?

En 27 1/2 årig tjej från Malmö som bor tillsammans med min stora och lilla prins. Jag tänker inte tråka ut er och berätta allt om mig. Det lär ni ändå få reda på i kommande inlägg.

Dags att göra sig iordning inför dagen. Det är ju trots allt fredag!

Ha en fin dag! /H

Likes

Comments