View tracker

Jag gick så snyggt jag kunde över basketplanen, fixade obrytt med håret som kaosade i vinden. Tittade åt ett annat håll. Tills jag kände att du tittade på mig. Då såg jag rakt på dig. Du sprang förbi med dina kompisar. Ni hade uppvärmning på gympan. Jag slutade andas när vi fick ögonkontakt. Du såg så jävla glad ut. Sken liksom upp när du såg mig och jag dog lite när du plötsligt log med hela ansiktet. Mot mig. Ett hej behövdes inte. Verkligen inte. Jag tror jag log tillbaka men det är ju svårt när man är i princip död. Sen fortsatte du springa, försvann bort och jag bara stod kvar där och följde dig med blicken. Sen började jag gå åt ett annat håll och jag kunde andas igen.

Vill bara uppleva allt igen...
<33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Gm,
jag har bara börjat blogga igen helt random. Känner mest för att skriva "citat" osv ur mina tankar. Men ska berätta vem jag är iallafall.

Jag heter Lydia och bor i Stockholm. Är 14 år. Har gått på dans sen jag va liten, sjungit mycket och gått på musikskola (inte längre för det sög hah). Men jag är mycket med mina kompisar på fritiden, lyssnar på musik, tränar lite, pluggar mycket och har ofta ångest och press på mig.
Ibland stänger jag typ in mig och vill bara va ifred en hel helg, oftast för att jag är depp pga en kille som det är lite oklart mellan just nu.. Kommer skriva ner ganska mycket ur mina tankar kring det. Det är ibland helt 7kt bra och ibland inte så bra..

XO

Likes

Comments

View tracker

Om du bara visste. Hur mycket jag tänker på dig. Hur mycket jag pratar om dig med alla som inte är du. Hur många gånger jag drömt om oss. Jag kan inte ens räkna... Om du bara kunde förstå. Ibland vill jag typ att du ska kunna läsa mina tankar. Känner du lika starkt för mig skulle allt bli så bra. Känner du inte så för mig så får jag väl hitta någon ny. Men det kommer att ta tid. Jag letar väl antagligen så att jag går vilse och hittar tillbaks till dig, gång på gång.

Deep man blev... Kram o gonatt iaf<3

Likes

Comments

Jag känner inte för nånting just nu. Vill inte va i skolan, vill inte va hemma. Någonstans på jorden befinner du dig och jag vet inte var. Kanske i mitt kvarter, kanske på en annan kontinent... Och när vi väl ses så bara tittar vi på varandra, fast vi båda vill så mycket mer än så. Du pratar och skämtar med andra tjejer varje dag. Jag tvingas gå förbi och se allt. Men det gör inte så mycket. För mig kommer du alltid va speciell och jag vet att jag alltid kommer va din speciella "någon".

puss

Likes

Comments

Nu skiter jag i att se bra ut bara för din skull. Jag tänker inte ta omvägar för att få se dig. Alla bilder jag screenat på dig är raderade. Det kommer inga fler sena nätter då jag ligger och tänker på allt du sagt och gjort. Och tro inte för en sekund att jag kommer möta din blick igen och le som en idiot.

för att allt är så oklart nu.

Likes

Comments