​Hejsan svejsan!

Det här med att vara aktiv på bloggen..hehe ;) Det har varit fullt upp ett tag nu. Jag T(min pojkvän) och Medina bor i mina föräldrars hus nu när dom är i Thailand. Jag är inte alls avis nu när det är en halvmeter snö i lilla Värmland. Jag ​ att bli bättre på det här med att blogga och vara med aktiv hör inne!


MVH Linn <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår den 11/1 var jag och Medina på 6 månaders besöket på BVC, men andra ord läkarbesök. Allt såg bra ut, peuw skönt. Orolig jämt i onödan, det kanske är en del i normalt föräldraskap? Jag jämför alltid med alla andras barn. Ni vet "Hon kan inte sitta själv, hon är 6mån men det kunde ju hennes barn...tänk om hon inte lär sig!?". Vet att det är dumt att tänka så, för alla barn är egna individer osv osv.. slår vad om att Du också tänker så, right?

Hon följer sin vikt och längd kurva fint. Väger lite över 8kg. JA Ni läste rätt, 8kg! :o Tiden springer iväg när man får en liten knodd. Nyss var hon ju i magen??? Saknar att känna dom små luffarna och knuffarna där inne.

Kram, Linn 

En liten bild på en nyfödd Medina.
Likes

Comments

​​

Hej allihopa! Hur mår ni?

Jag mår bra men mycket trött, Medina håller på att få tänder. MINST sagt gnällig(LÄS jätte ledsen), SUCK ..vissa dagar är förstås bättre än andra :) Hur var era/erat barn när det börja få tänder?

Nog pratat om tänder! Dagens inlägg ska handla om första trimestern ​under min graviditet. Under min första trimester mådde jag inte jätte dåligt men inte heller Bra. Mådde sjukt illa, spydde som en gris på morgon och lunch. Det hade nog inte varit jobbigt om folk i min omgivning visste om att jag var gravid. Min familj visste, men inte vänner i skolan. Jag gick tredje året på gymnasiet och jag ska inte ljuga det var inte jobbigt det var ett helvete! Det var läskigt att behöva gå igenom det själv, ingen visste i min närhet i skolan. Bara JAG. Spydde på skoltoaletterna och försökte vara tyst, antagligen var det nog högre än jag trodde det var(lät som en karl). ;)

Jag mådde för övrigt bra under första trimestern, mådde nog sämre psykiskt än fysiskt. Skriver mer i ett annat inlägg framöver. Har du frågar? Ställ gärna en fråga i kommentarerna. 

Likes

Comments

​Hej och välkommen till min blogg Föräldrarssanning. Mitt namn är Linn och driver den här bloggen. Varför starta jag den här bloggen och varför heter den som den heter? 

Jag är föräldraledig med mitt första barn(Medina) och man får göra något för att hålla sig sysselsatt :) Namnet på den här bloggen är grundat i vad den kommer handla om. Just det där ''simpla'' föräldraskapet alla pratar om. Är det verkligen så enkelt som folk visar det på medier och sociala nätverk. Svaret? Vi får väll se!


Likes

Comments