Bam! Där började vi resan med ett blixtnedslag i planet vilket har lett till att planet kontrolleras noga för skador. Givetvis är alla tacksamma för noggrannheten men det är ändå jävligt frustrerande när bolaget hela tiden säger att mer Info kommer 16:40 och sen skjuter fram den informationen med 25 minuter i stöten.
Jaja... Premiair har bjudit på mat och jag har fått lära mig att barn kan ändra eller hitta på regler i kortspel medan spelet pågår.
Otroligt nog är jag lugn som en filbunke och bara gillar läget.
Man lär så länge man lever.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Bilsemestrar innehåller obligatoriska bilköer. Det är lika naturligt som målade ägg på påskafton eller att tomten har skägg.
Tyvärr är idioterna i dessa köer precis lika självklara.
Om man har motorcykel, en snabb Merca eller en rostig Saab så får man tydligen specialträning i idioti.
Tack nötter för att ni ser till så att bilsemestern alltid innehåller köer på motorvägen.
Hoppas ingen skadat sig!
Nu är vi loss och dundrar vidare mot fler och nya semestertraditioner.

Likes

Comments

Nu är det sommar nu är det sol.....
och så klart haglar olika musik quiz på landets olika krogar.
I kväll sitter vi på Gripsholms värdshus med vänner från Malmö.
4 man i laget varav 3 är gravt tondöva.
Quizledaren spelar upp Fairytale med Alexander Rybakk baklänges medan vår Alexander skrynklar pannan och skakar på huvudet så att lockarna fladdrar samtidigt som han trycket huvudet fullt med pommes. Det han saknar i musikkunskap uppväger hans vackra fru med sin blotta närvaro.
Det är oasis för fan! Skriker han så att det hörs ända till Trelleborg där bönderna precis blivit färdiga med höskörden.
Antagligen handlar det om den rådande promillehalten men nu är det fan trevligt trots att jag helt på egen hand löser fråga efter fråga.

Likes

Comments

Har precis avslutat en väldigt trevlig kväll med några av mina absolut närmaste och bästa vänner.
Efter en god middag valde vi att spela kort. Först introducerade jag ett för 1 år sedan för mig ett helt nytt kortspel som heter Kille (schille) och direkt sköljer det dåliga samvetet över mig. Var det lika frustrerande för dem som lärde mig hur regler och taktik skulle hanteras?
Plötsligt börjar man fundera över hur höga studieskulder ens vänner egentligen har. Antagligen 0kr. Efter att ha lekt hem 2 rundor kille föreslog en person som jag hittills sett på som åtminstone normalbegåvad att vi skulle byta till kortspelet 500. I stort sett helt nytt för mig om man bortser från den gången en 7-åring spöade skiten ut mig. 01:45 gav alla upp och undertecknad stod återigen som segrare.
Det är inte helt enkelt att vinna mot halvpacade, svagsynta eller korkade kompisar men jag klarade det.
Puss på er!

Likes

Comments

Bloggare (ink nu även jag) använder dessa forum för en enda anledning, bekräftelse och inget annat. Att tro att resten av världen är intresserade av hur och var du väljer att köpa ditt bröd, kaffe, te eller färska chorizos är bara ett tecken på att du helt saknar det som kallad för verklighetsuppfattning.
Men vi ska börja från början.
1. Du sitter hemma med 1-4 vänner och diskuterat sådant som försvinner ur minnet på under 3 minuter och ni kommer gemensamt överens om att detta måste alla andra få reda på.
2. Antagligen är ni precis som jag småpackade vilket gör att allt fom nu låter som en bra idé.
3. Bloggen länkas givetvis vis Facebook och Instagram så att ingen kan missa när nya intressanta vardagsupplevelser ( som egentligen bara har med dig och din absoluta närhet att göra) kan läsas av människor som har lagts till ditt konto bara för att hen log åt dig i kassan på Ica.
4. Precis som jag sitter du och småler åt det du hittills har skrivit som en bekräftelse på att det här är fan bra och kvalitativ läsning för omgivningen.
5. Allt härifrån är bara blaj.

Att jag nu själv valt att skriva av mig om det som sker i mitt liv grundar sig i div totalt meningslösa blogginlägg som den senaste tiden förpestat mitt flöde på olika sociala medier.
Jag har också medvetet valt att strunta i regler om . , ! ? Stora bokstäver Och alla andra symboler som gör att det blir behagligt för läsaren att följa mitt textflödet. Bli inte förvånade om ni i fortsättningen får se en del särskrivningar och andra styggelser i hanteringen av det svenska språket.

Så snart någon gjort något som stör så hörs vi igen.

Likes

Comments