Hej allihopa! <3 Jag har bestämt mig för att göra en tag mitt upp i allt detta kaoset med skolan osv, jag tycker att ni borde få veta lite mer om mig som person. Detta var även en väldigt bra förslag får att då kan jag även uppdatera bloggen samt nu när jag har tid, för dessa två sista veckorna i skolan är inte så viktig enligt mig. Men jag hoppas iallafall att ni tycker om tagen och att ni fick lära känna mig lite mer! <3

 1. Vad är ditt fullständiga namn ? : Thiwarat Fön Chamoiklang
 2. Ålder ? : Jag är 14 år.
 3. När är du född ? : 2003, April 3
 4. Vart bor du ? : Sverige, Uddevalla
 5. Vem bor du tillsammans med? : Mamma, pappa och mina syskon.
 6. Bor du i hus eller lägenhet? : Lägenhet
 7. I vilken klass går du i : Jag går i 8:an
 8. Vilket år tar du studenten? : Om fyra år
 9. Har du något jobb? : Nej, är just nu för liten.
 10. När går du upp på morgonen? : Inte i tid iallafall
 11. Har du många vänner? : Ja, och älskar varenda av dem.
 12. Har du en pojk-/flickvän? : Ja, det har jag.
 13. Vilken är din favoritlåt? : Currently JP COOPER - SEPTEMBER SONG
 14. Vilken är din favoritmat? : Thai mat
 15. Vilken är din favoritdryck? : Cola Zero
 16. Vilken är din favoritfärg? : Röd, blå, svart och vitt.
 17. Vilken är din favoritstad? : Göteborg
 18. Vilken är ditt favoritland? : Thailand
 19. Är du hund eller kattmänniska? : Jag är en hundmänniska.
 20. Vad längtar du till? : Tills jag åker på semester, vilket är om 5 dagar!!!

Bjuder på några bilder på mig och mina närmaste, hoppas att alla har haft en bra onsdag! <3 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan allihopa! <3 Det har gått ett bra tag sen sist jag skrev mitt första inlägg! Men alla har väll sina anledningar till varför man inte haft tid, och min anledning till varför jag inte har skrivit är för att jag har haft fullt upp i skolan. Det känns verkligen som om alla prov och inlämningsuppgifter osv aldrig tar slut någon gång. Jag tror att många känner igen sig när det kommer till skolan och skolarbeten. Men som tur är så får vi äntligen snart JULLOV!! :)

Det är ungefär 14 dagar kvar tills jag tar semester, och fyfan va gött det kommer att bli! Att slippa kylan och komma till värme, det är nog det bästa jag vet. Jag ska iallafall åka till Thailand med min familj och då kommer jag vara borta i cirka 3 veckor, och då kommer det säkert upp massa intressanta blogg inlägg. Men det gäller självklart att ha tålamod, för att om man är på semester så ska man njuta av den också. Jag kommer att skriva mer om resan enskilt i ett annat inlägg, men nu vet ni iallafall att jag ska åka till Thailand om cirka 14 dagar.

Jag hoppas att ni har haft en bra måndag och att ni får det bäst resten av veckan. :)

/ Fön
Likes

Comments

Hej allihopa! Eller man kan ju direkt inte säga "allihopa" än för detta är en splitterny blogg men hur som helst jag heter Fön Chamoiklang. Jag är en sprallig tjej som bor i Uddevalla med min familj, på fritiden så brukar jag vara med mina vänner och jag spelar dels för det mesta fotboll.

Jag har inga specifika anledningar till att börja blogga, men jag vill jättegärna dela med mig utav mitt liv och jag vill även ha någonstans där jag kan memorera alla mina minnen. Jag själv tycker att det är roligt att skriva och inspirera folk med det jag gör, så detta ska bli något nytt att se fram emot!

Denna bloggen kommer handla om för det mesta om mig själv, fritid och mycket mer. Jag ska försöka att göra alla blogg inlägg så intressanta som möjligt. Men det gäller självklart att ha tålamod!

Detta var väll en ganska bra början?

/ Fön

Likes

Comments