Hej hur mån ni?? Jag mår bra TACK!!

YESSS idag fyller jag 13 år äntligen känns så konstigt när alla har redan fyllt 13 år och du, du är 12. :( Men idag är 13!!!!!! Men idag är jag äntligen 13!!!

Men känslan när man vet att man kommer att bli äggat nästa dag i skolan + När vi har fotografering ta det lungt jag kommer att skriva allt som hände imorgon så att ni kommer inte att missa nånting jag kommer till och med visa bilder så att ni kommer 100% att inte missa nånting imorgon! Om du titta så klart!! <3 (STAV) hehehe

VIKTIG INFO: Jag har varit borta lite och det kommer kanske att se ut så har i 2 veckor till för att vi har många prov i skolar och så har jag träning men snart kommer jag vara aktiv igen!

Detta kommer att vara en ganska kort inlägg för att jag har inte så mycket att skriva om men det kommer ganska många bilder!

XOXO Amelia LOVE YOU<33333

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hur mår ni?? Jag mår bra TACK!

Jag hatar måndagar dem är så jobbiga och stressiga. Jag glömde ta med mig nycklar till min skåp, jag har träffat en läkare för att jag har problem med knä och så hade jag volleyboll träning allt gick bara så SNABBT! Hade ni en jobbig och stressig Måndag eller är det bara jag?

Men jag hade faktisk tur idag för att vi skulle ha prov idag på SO om kapitel som heter ''Sverige ett invandraland'' men min lälare var snäll och skjut upp det till Torsdag! Så klart så har jag tränat och skulle häldre göra provet idag än på torsdag men jag får faktisk mycket tid att plugga mer på kapitlet så att det fanns ett + och en - i provet!

Hela dagen gick jätte snabbt och det var typ det ända jag gjorde idag eller det var det enda jag gjorde idag och jag var i skolan så klart nu är kl.21:40 och jag är jätte trott efter hela dagen så att jag tror att jag kommer att somna hur lätt som helst!

Detta inlägg är kanske lite kort med det är bara dem tre saker jag gjorde så att jag hoppas att ni gillade inlägget och förtsätter att följa med mig! :D

PUSS OCH KRAM<333

Amelia BakanLikes

Comments

Hej hur mår ni? Jag mår bra och jag hoppas att ni också gör det!

Idag var jag ute med min bästa kompis och åt sushi det var så roligt för att hon åt sushi för första gången vi bestälde sushi med avokado och lax! Jag älskar sushi det är ju så gott. Min bästa kompis Emilia gillar susji men bara lax inte avokado hon tycker att avokado är jätteäckligt! Men hur asså avokado är jätte gott!! Gillar ni avokado?? "Emilia 2k17 Eowww jag kommer spy det är så äckligt med avokado hämta coca-cola" :DDD Men i alla fall var det en skit rolig dag efter att vi har ätit så gick vi och ville prov att spela lite VR-glasögon om ni vet vad det är?? VR-glasögon är att om du sätter på dem så är du i en hel annan värld det är VR-glasögon!


Ja men i alla fall vi gick och spelade lite dem där glasögon och jag tog en läskig beredalbanna och Emilia tog en roligt spänande grej vet er riktig vad det var med det var typ att du var en fågel och flög runt jorden osv. Men jag älskar läskiga grejer det är så roligt jag gillar att få adrenamin det är det bästa som finns!! Gillar ni att få adrenamin??

Allt var roligt men allt roligt tog slut när jag var tvungen att gå hem och plugga inför SO prov som handlar o Sverige ett invandraland! Den är kanske inte så svårt med det är ju jobbigt att plugga och få i n nånting i sitt huvud om man inte vill ens göra det. Och så vår lärare Johan sa att vi ska ha läxförhör varje vecka asså i SO kan ni ens tänka tänkte eller föreställa er det?? Inte jag i alla fall det kommer vara ett jobbig läsår känner jag för!

Men en sista grej jag vill berätta tilll er är att jag har bott i Sverigi i 3 och ett halv år så att om jag stavar nånting fel så är det väll darför ni fåt jättegärna rätta mig och lära mig nya ord om ni vill så klar! <<<3


GodNatt alla<3

KRAM OCH PUSS ses<333

Likes

Comments