Vi firade midsommar hemma i stan i år tillsammans med lite kompisar och deras barn.

Här är min äldsta och yngsta, Viggo har hemsydda byxor på sig och Juno är helt hemsydd.

Jag älskar mönstret till Junos solhatt, superenkel att sy och modellen är så söt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan, det var ett tag sedan jag skrev här nu men nu är jag tillbaka.

Jag har fått frågan av flera stycken på hur jag kantar mina tröjor, jag har inte köpt till en bandkantare till min Coverpro än så jag kör manuellt, jag tycker att det går jättebra men jag skulle gärna köpa till en så jag slipper nåla så mycket.

Jag hoppas att bilderna talar för sig själva, om ni har frågor så är det bara att hojta till så ska göra mitt bästa för att svara så att alla förstår.

Likes

Comments

Jag bara måste visa upp den här snygga bomberjackan jag sydde till mig själv. Den är så mjuk och varm, jag skulle kunna bo i den! Tyvärr är mudden nertill i minsta laget så jag borde byta ut den men jag älskar den endå.

Jag hittade en T-shirt med Leia på men den var alldeles för stor för mig, jag kunde inte motstå trycket så jag köpte den endå. Jag klippte ut Leia och sydde fast trycket på bakstycket på en tröja som jag sytt från en av Jenny Hellströms böcker. Mönstret heter Grace och jag lade till en dragkedja framtill.

Likes

Comments

Nu kör vi så det ryker!

Jag har velat starta en blogg ett tag nu och äntligen gjorde jag slag i saken. Jag kommer att skriva en hel del om sömnad och tyger vilka är mina stora passioner i livet. Man kan inte ha nog med tyger, jag fick med mig ca 30 meter tyg från syfestivalen i förra veckan som jag just nu jobbar stenhårt på att sy upp så jag kan köpa mer tyg!

Likes

Comments