Header

Jag vaknade vid 18 Tiden här i Kväll å då var Sola uppe lite Lätt men inte Nu när jag Skriver detta Inlägg. Vart soligt hela Dan för Omväxlings skull !!!...

KAN INTE BESTÄMMA OM JAG SKA GÅ UPP Å FÅ GJORT MASSA SAKER LR LIGGA KVAR Å SKITA I ALLT Å SURFA LOSS BARA Å SEN SOVA ÄNNU MER !!!...

Tittar ut genom Fönstret på Fåglarna som kom i en stor Klunga nyss å Landade på Hustaket mitt emot å Satt där nån Minut knappt det sen Tröttnade dom !!!...Å Sen kom nåra Utanför mitt oxå så man Tänkte att dom Kommer flyga in i Fönstret. Det är sånnadär stora Svarta saker vad dom nu Kallas !!!...

JAG SOM HETER FÅGELUNGE BORDE JU VETA ALLT OM FÅGLAR MEN SÅ ÄR INTE FALLET SOM NI MÄRKER !!!...;)...

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ MIG SJÄLV JAG ÄR EN SÅN VILSEN JÄVLA SJÄL !!!...

Ja vad Ska man Säga typ man Kan väl inte Göra massa Framsteg varje Dag kanske !!!...

Likes

Comments

Såg att Detta fanns att Se på Svt förut så Ger det ett Försök så att Säga !!!...

Del 1 av 2.

Berättelsen kretsar kring Lillemor Östlin och hennes liv i 60- och 70-talets Stockholm. Hon går från det glamorösa livet i Stockholms nattliv till en tillvaro kantad av droger, kriminalitet och prostitution. I rollerna: Vera Vitali, Göran Ragnerstam, Maria Kulle, David Dencik, Joel Spira med flera

Likes

Comments

Tror jag kan Lida av sånthäringa Grejs !!! :( ...hmm... :

👆😷👇

VÄLDIGT LITEN TEXT HÄR OVAN DÅ MEN DEN GÅR INTE ATT FÖRSTORA FÖR DÅ KOMMER EN DEL FÖRSVINNA UR BILD SÅ ATT SÄG SÅ BARA FRAM MED FÖRSTORINGSGLASET SÅ GÅR DET NOG BRA SKA DU SE !!! ;) ...

Jag läste på en Del om olika Personlighetsstörningar och det Finns en Hel del så att Säga och Orsakerna kan vara Fosterskador så att Mamman haft Röda Hund när hon var Gravid med mera nu Har jag Glömt lite så får Googla tbx på Sidorna i gen Sen !!!...

LÄKARNA HAR JU SAGT ATT JAG HAR LÄTT UTVECKLINGSSTÖRNING JIPPI NOT LIKSOM ???!!!...

Likes

Comments