Hejsan, Nellie här igen!

Okej så detta inlägg kommer handla om vad jag tycker om julen och även om hur julen är hemma hos mig.

Först vill jag börja med att säga att julen aldrig blir bra för mig. Varje år som jag har gått in med en positiv inställning har det antingen slutat med bråk eller att någon skyller massa saker på mig. Julen ska egentligen handla om gemenskapen och sånt men så är det inte riktigt i min familj, iaf inte för ett av mina syskon. Ett av mina syskon säger hela tiden att jag måste köpa julklappar själva till allt o alla men det gör min mamma åt mig eftersom hon fattar att jag är 16 år och inte har ett jobb. Dessutom vet även min mamma att mitt syskon inte heller köpte julklappar för egna pengar när hon var i min ålder.

Denna julen började kanska dåligt men slutade ändå helt okej bra. Så det började med att alla syskon, mamma och pappa samlades och åt gröt som vi alltid gör på julafton. Det gick väll bra tills det börja bli massa negativt prat och då sa jag "kan ni sluta vara så negativa" eftersom jag faktiskt ville ha en bra jul för en gångs skull. Men då hörde ju självklart inte min syster så jag sa det igen fast högre så jag lät väll lite argare men ändå inte arg. Då svarade hon mig med "du ser inte så jävla glad ut du heller" vilket ledde till att jag blev lite ledsen eftersom jag inte ens ville ha jul det här året, jag ville bara vara i mitt rum och sova. Men då pratade iaf mamma med mig sen efter ett tag och vi har bestämt att vi ska åka kryssning nästa år på julafton så att vi slipper alla, för bara de barnen som bor hemma får resan betald och vill någon annan hänga med så får dom betala själva.

På eftermiddagen efter kalle anka så öppnade vi paket. Jag var jätte nöjd, även fast jag inte fick så mycket men det brukar jag inte få heller men jag är alltid nöjd över det jag får.

Nu har jag tänk att jag ska vila lite bara annars ska jag inte göra något speciellt.

bye!

Likes

Comments

Hejsan, Nellie här igen!

Igår sa jag ju att jag skulle träffa en kompis men det blev ändrade planer eftersom hon glömde bort mig:( Vi hade inte träffats på ungefär 1 månad så jag var jättetaggad men tyvärr så kom hon inte ihåg och när jag frågade vart på stan vi skulle träffas så visade det sig att hon var påväg till Västerås med sin farbror för att kolla på en bil till honom.

Denna dagen har ändå varit helt okej.

Efter att jag hade vaknat och ätit frukost så klädde jag julgranen helt ensam, det var nog det bästa som hände idag. Det ända som jag verkligen gillar med julen är granen för jag tycker den oftast är så himla fin, speciellt när jag har klätt den. Annars så tycker jag inte om julen så mycket.

När jag hade klätt granen klart så gick jag och min 1 år äldre bror ner på stan för att köpa en var sin julklapp till våran mamma. Jag köpte 2 doftljus som jag själv tyckte luktade sjukt gott👃

Nu pratar jag med min pojkvän och det är jätteroligt även fast jag borde sov eftersom jag ska upp tidigt

nu måste jag gå

bye!

Likes

Comments

Vardag

Hejsan!

Idag är det alltså första dagen på lovet och jag är ganska så taggad på lovet. Jag är däremot inte så jättetaggad på julafton men vet inte riktigt varför utan jag är bara aldrig taggad på julafton.

Idag så vaknade jag ungefär vid 11 men jag gick inte upp förens ungefär halv 12 och då åt jag frukost och nu så sitter jag här och skriver. Snart så ska jag börja städa lite snabbt för sen ska jag sminka mig eftersom jag ska träffa en kompis på stan vid 3.

Har varit fundersam ett tag på om jag borde blogga eller inte men tänkte att jag kan försöka ett tag nu och om jag känner att det inte riktigt är min grej så kan jag ju bara sluta.

Men nu måste jag städa så att jag hinner med allt.

Hörs kanske senare :)

kramiz, hejdå

här får ni även en random bild som jag tog i somras när jag var på Gotland.

Likes

Comments

Hejsan, Nellie här!

Okej så detta är mitt första inlägg och jag tänkte bara berätta lite få saker.

Jag heter då Nellie som ni antagligen förstod och jag hatar fast älskar ändå o skriva. Jag står alltid för mina egna åsikter och säger oftast som jag tycker men jag gör det aldrig för att någon ska bli sårad.

Jag älskar o prata o skriva bara för att kunna få ut alla tankar jag har i huvet. Och jag har oftast ganska så jättemycket tankar i huvet.

Men just nu så har jag historia 💤. Vi prata om Grekland.

Men nu måste jag gå

Bye!

Likes

Comments