Hejsan!

Nu sitter jag här på min matte lektion och skriver ett inlägg.

Anledningen till att jag gör det och faktiskt KAN göra det är för att jag är klar med allt vi ska göra. Enligt lärarens planering så borde man vara färdig nästa vecka på fredagen men jag är klar redan nu.

Nästa vecka kommer vi ha prov på allt det vi gjort hittills (procent) och jag känner att jag kommer klara det snabbt och enkelt. Helt utan problem.

Imorgon så ska jag sitta barnvakt åt min systerson. Så imorgon på kvällen så ska jag gå hem till min syrra och så sakjag lägga honom och så ska jag bara vara där över natten ifall att något händer och så. Min syrras pojkvän kommer däremot också vara där men han kan inte svenska utan bara engelska, han bor i Storbritannien.

Ikväll så ska jag väll snacka med william på skype igen. Som jag gör varje kväll :)

Aja hej så länge <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Bilder, Vardag

Hejsan 😊

Jag har inte bloggat på typ 1 vecka 😁. Det var absolut inte meningen att det skulle bli så men har varit ganska upptagen.

Jag har ett långdistansförhållande med min pojkvän som helt enkelt bor i Stockholm (1 timme bort med tåg). Och därför är jag väldigt ofta upptagen med att prata med honom eller något liknande.

I fredags (2/9) så åkte jag upp till Stockholm för att träffa han för första gången. Många av hans vänner och mina vänner trodde att det skulle vara jätte stelt mellan han och mig men det var inte så stelt som jag o han trodde att det skulle bli. Vi hade bestämt redan innan jag åkte att han skulle åka med mig hem sen på kvällen och det var även det han gjorde. Han sov alltså kvar hemma hos mig.

Jag fick även veta lite nya saker om honom, tillexempel, han har aldrig åkt tåg😱 

 När jag fick veta det så blev jag väldigt chockad. Nu förtiden så åker jag ju tåg varje dag till skolan och så men att en person aldrig åkt tåg tyckte jag var konstigt. Sen så fick jag ju tänka efter lite också. Han bor ju i Stockholm så han behöver ju så gott som inte åka någonstans.

På kvällen när vi skulle köpa biljetter till tåget som skulle gå hem till mig så var det något fel på mitt bankkort så jag kunde inte köpa en biljett. Som tur var så pratade jag med konduktören och jag fick hoppa på ändå eftersom det var sista tåget hem och så.

När vi hade kommit hem till mig så la vi oss i sängen och kolla på film o bara umgicks osv. Jag känner att det inte hade kunnat bli bättre. Dagen efter (lördag) så var han tyvärr tvungen att åka hem 😔 så jag följde med han till tåget och så hoppa han på och då gick jag hem själv😣

På söndagen gjorde jag inget speciellt och i måndags/igår så var jag bara i skolan.

Idag så vaknade jag och mådde väldigt dåligt. Jag hade för mycket negativa tankar och så var jag för trött för att klara av dom. Så jag pratade med min mamma och jag fick stanna hemma. Jag sov typ hela dagen fram tills nu och så kolla jag klart på en film som jag börja se på igår.

Nu mår jag i alla fall mycket bättre 😄 och måste ta mig till skolan imorgon.

Här under så kommer ni självklart få sen lite bilder och denna gång blir det lite bilder på mig och William (min kille)

Hoppas ni tyckte om detta inlägg även fast det var så långt

Vi ses! 😉


Likes

Comments

Bilder, Vardag

Hejsan!

Nu sitter jag på tågetpå väg hem från skolan.

Om någon undrar sågår jag första året gymnasiet. Jag gårhantverksprogrammet, Frisör på plusgymnasiet i Norrköping så jag pendlar varjedag.

Idag hade vi våraförsta riktiga frisör lektioner. Vi hade frisör hela dagen i ungefär 5 timmartror jag. På frisör lektionen idag så toppade vi våra dockor. Man fick lära sigmycket man inte visste och så. Väldigt intressant lektion/lektioner enligt mig.

Just nu så känner attjag gjort ett bra val och jag tycket det är väldigt roligt också.

Hade väldigt svårt isomras när jag fick pressen att välja mellan dom 2 linjer jag hade kommit inpå. Det var jättemånga som tjatade på mig och försökte ”bestämma” mitt val menjag valde det jag ville och det är jagglad för att jag gjorde, sen får alla andra tycka vad dom vill.

Är väldigt trött justnu för pratade med min kille i telefon typ hela natten. Kanske inte det bästavalet men det blir oftast så i långdistansförhållande. Om någon undrar så borhan i Stockholm och jag bor i Katrineholm (typ 2 timmar med bil, 1 timme medtåg)

Nu är jag snartframme så måste plocka undan datorn men vi ses imorgon hoppas jag

Hejdå 😊

Likes

Comments

Bilder, Random

Hejsan!

Eftersom jag inte vet exakt vad jag ska skriva om nu i början av bloggen så tänkte jag att jag kunde skriva om mitt sommarlov och om allt som hänt i sommar.

Ärligt så har det inte hänt så mycket men det lilla som hänt var ändå väldigt roligt och det kommer komma väldigt mycket bilder i detta inlägg så va beredda.

Okej först och främst så har jag varit i Sundbyholm som ligger en bit utanför Eskilstuna och där har jag campat i några dagar. Sen så var jag på Gotland i typ 5 dagar och det var väldigt fint där. Tog jävligt många bilder där som ni kommer få se. Jag åkte till Gotland med min mamma, pappa och 1 av mina bröder. Vi åkte runt på så gott som hela Gotland. När jag var där så tyckte jag inte det var så jätte roligt för mådde dåligt psykiskt men det tycker jag inte att jag ska skriva om. Jag hade egentligen jätteroligt bara att jag inte "vågade" inse det.

Förutom det som står över så har jag umgåtts med vänner och vissa av dom är inte ens mina vänner längre 😔

Det är verkligen jobbigt att förlora en vän som betytt allt för en och att man helt plötsligt måste säga hejdå gör det bara jobbigare. Men ärligt så tror jag att både hon och jag mår bättre utan varandra.

Aja nu hoppar vi över till alla bilder istället


Om någon undrar så är alla dessa bilderna tagna av mig på Gotland.

Hoppas ni tyckte om detta inlägg så ses vi kanske i nästa.

Hejdå😊

Likes

Comments

Random

Detta är alltså mitt första inlägg och jag är fett taggad på att börja blogga igen.

För den som inte fatta så har jag alltså bloggat tidigare men på andra bloggar då såklart, men då så tappade jag lusten för att skriv och så hade jag inte någon bra dator att blogga från. Men nu så har jag en skoldator så nu kommer det bli lättare och roligare att blogga.

Idag är det lördag och jag har varit hos min bästa vän, men just nu så är jag hemma o bara ligger i sängen.

Vet inte exakt vad jag ska skriva just nu så lägger till en bild bara för att jag tycker om den här bilden så jävla mycket. ❤

Bloggar mer sen så ses vi. Hejdå :)

Likes

Comments