Allt jag vill är att kunna pusta ut efter dom goda beskeden man får men hur?
Dom säger att sjukdomen är stabil och inte förändrar sig men ändå kan jag aldrig känna mig lugn. Varenda dag är det en inre stress som gör att det ända jag planerar för framtiden är hur jag ska göra allt så bra för Neoline som möjligt om jag dör. Jag vågar aldrig sätta upp mål, jag vågar inte planera, jag vågar inte leva livet. Allt jag vill är att kunna njuta av lyckan som finns i mitt liv men hur?
Varenda dag är den här jävla rädslan den största tjuven i mitt liv.
När ska jag få leva mitt liv?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Killar har varit utbytbara under en längre tid, jag har bara tröttnat, blivit uttråkad och bara kört mitt race.
Och helt plötsligt kommer något man inte känner igen.

Han har verkligen fångat något hos mig som inte många har gjort. Jag är totalt livrädd samtidigt som jag är helt överlycklig. Känslan och rädslan av att bli sårad tar nästan över men jag känner att jag inte vill backa ur denna gången som jag vanligtvis alltid gör. Jag har verkligen inte känt såhär på många år och för varje dag som går gör han mig bara lyckligare och lyckligare

Ja för fan denna gången tror jag att jag kör även om jag står där sårad i slutändan så får det fan vara värt det.

Blir det så är jag bara en lärdom rikare

Känslan han får mig att känna kan ingen ta ifrån mig ändå

Likes

Comments

Cancer är ett ord många förknippar med döden, cancer är en sjukdom som innebär ständigt lidande, cancer är djävulens påfund.

Ända sedan jag fick diagnosen malignt melanom för åtta år sedan har livet varit en ständig kamp. Jag kände då att jag helt enkelt var tvungen att leva efter min sjukdom och göra exakt vad den sa åt mig att göra, jag blev berövad mitt liv, min vardag, mig själv. Jag lovade mig själv att aldrig göra om det misstaget utan jag bestämde mig för att gå min egen väg och jag lyckades. Dock är cancer en riktigt seg jävla bit och ger sig inte så jävla lätt.

Jag fick igår höra något jag aldrig har fått förklarat för mig förut, varje behandling med alla dessa gifter gör att kroppen åldras snabbare och att min älskade dotter är en mirakelbebis då min kropp förmodligen inte kommer orka med fler graviditeter så jag kommer nog inte få fler barn.

Jag vill att ni alla människor därute verkligen tar vara på alla positiva stunder ni har i era liv och att ni tar tillvara på alla människor ni har runt om er som älskar er och finns där, minsta lilla är guld värt.

Jag älskar varje sekund jag får med min älskade dotter, jag älskar min familj och mina underbara vänner så otroligt mycket och jag tänker ta tillvara på varenda positiv stund i mitt liv. Trots alla dessa år av kämpade och lidande fick jag det bästa en människa kan få i livet och det överväger allt och jag kommer alltid att vara evigt tacksam för det. Det är hon, mitt älskade lilla hjärta
❤️

Likes

Comments

Ingen rolig dag att vakna upp till, inte sovit många timmar inatt när man är sjuk och vaknade upp med feber. Denna behandlingen är verkligen ett helvete fattar inte hur länge det ska pågå. Men men sånt är livet så det var bara att ta lite alvedon och busa med min lilla solstråle.

Denna lilla flicka är det absolut bästa som finns
❤️

Likes

Comments

Aldrig mer ska jag vara snäll, jag ska bli så jävla iskall och elak precis som alla andra. Jag ska aldrig mer släppa in någon i vårat liv.

Jag var så jävla dumsnäll som trodde att jag gjorde rätt genom att bara släppa in och välkomna men fan så fel jag hade. Jag borde satt mer gränser, borde varit så mycket hårdare vilket alla har sagt till mig men jag har inte lyssnat utan gått min egen väg eftersom att jag trodde att jag gjorde rätt.

Genom att vara snäll och tillmötesgående blir man bara totalt överkörd och trampad på och jag tänker fan aldrig acceptera det mer.

Likes

Comments

Har haft en underbar dag med fina vänner.
Först så spenderade jag dagen hemma med en bakfull Vicci, syster och lilla Neoline och gjorde lite sysslor hemma som man alltid är tvungen att göra sen kom Carro och hämtade mig och Neoline och vi spenderade hela kvällen i bårarp och grillade, åkte fyrhjuling och umgicks med alla bröderna Fredriksson. Så det har verkligen varit en sån toppendag 😄🌞👌

Likes

Comments

Stunden då jag hade bestämd mig för att lägga killar helt på is ett tag så bara kommer han inrusande.
Jag är helt mållös och helt såld.

Han får mig att känna mig som den vackraste personen som finns, får mig att skratta, får mig att känna mig speciell. Och det bästa av allt han är fan knäppare än vad jag är 😄

MEN jag kan inte förvänta mig någonting, inte hoppas på någonting, kan bara känna det jag känner och just för stunden är det underbart.

Likes

Comments

Har idag bestämd att jag ska återuppta den här bloggen ordentligt igen, så ni som vill följa mig här nu är mer än välkomna ❤️

Likes

Comments

Hatet blir bara större och större för människan som väljer ett missbruk.
Människor skyller på droger/alkohol men vem är det som väljer att bruka dessa grejer?
Vi har alla ett val att göra i livet.

Min fråga är: vem har gett dig rätten att förstöra någon annan människas liv? Vem har gett dig rätten att förstöra ett djurs liv? Vem har gett dig rätten att sätta ett barn till världen, som du ändå kommer att förstöra livet för?

Barnet som kunde varit så tryggt söker närhet och kärlek på alla sätt som är möjligt. Blir aldrig hel när den växer upp utan hoppar i säng med olika människor bara för att få känna sig behövd. Skriker inombords för att bara bli sedd. Ständigt rädd för att bli lämnad. Kan aldrig riktigt känna någon ro. Osäkerheten ligger för resten av livet dold under muren av den tuffa fasad barnet har behövt bygga upp för att aldrig mer bli sårad, lämnad eller illa behandlad.

Djuret som skaffades som en accessoar kunde ha fått springa i en trädgård, lukta, vakta och bara fått vara trygg och omhändertagen i en familj men istället ligger den i ett hörn och morrar på varenda människa som kommer i närheten, av rädsla, otrygghet och osäkerhet. Att inte veta när den får mat nästa gång, eller ska få kissa/bajsa nästa gång, eller bli slagen nästa gång, eller vem av alla olika som kommer och tar ut mig nästa gång.

Vem ger dig rätten att förstöra någons liv?
Jag mår illa av bara tanken.

Likes

Comments

Jag är så jävla trött på den här sjukdomen, behandlingar och alla biverkningar som följer med. Återigen inlagd med magsmärtor från helvetet och den ända lösningen som finns är att sätta in behandling med kortison för att det annars finns det en risk att tarmen går sönder, och jag vill verkligen inte ha någon jävla kortison, envis som man är 😁.. Jag vill bara få komma hen till min älskade dotter, leva ett normalt liv och slippa leva för resten av mitt liv i en stor rädsla. Flytten sker om en och en halv vecka och jag ber verkligen till alla gudarna som finns att allt snart ska vända. Att enbart få lägga all tid i världen på henne ❤️

Jag kan aldrig få någon att förstå även om jag bara vill skrika rätt ut att ni ska förstå.

Likes

Comments