Hej alla finaaaa!
2017 är fan mitt år, allt har börjar så bra och jag känner mig så lycklig igen. Äntligen! 2016 var en bergodalbana, haft så mycket fina stunder men har mått så dåligt alldeles för mycket. Men äntligen känns det som livet har fått en vändning!

Jag har fått en superfin lägenhet i Vasastan, flyttar dit 1 mars och jag är så glad över detta!! En 2a på 69 kvadrat, jätte nära stan och jobbet och jag har badkar!! Saknat det så mycket efter jag flyttade ifrån min lägenhet i Gbg. Mer om lägenheten snart! Nu ska jag ut och promenera, puss!!

Likes

Comments

Tjoo vänner. Elsa har tjatat på mig om att uppdatera lite så here I am! Läget då? Med mig är det bra, månaderna rullar på och vi är redan inne i december.

Jag har verkligen vardagslyxat denna veckan med två middagar ute, i tisdags var jag på den nya restaurangen Den lilla krogen och igår på Pincos med min fina kollega Åsa. Två supermysiga kvällar!

Likes

Comments

Jobbat, gjort pizza med nico och nu är jag på väg hem till Pernilla för myyyys. Det är konstigt att man kan känna sig så ledsen sen helt plötligt känna sig glad mitt i allt? Mitt humör vände verkligen om på en sekund precis haha. Ha en fin kväll vänner :)

Likes

Comments

Aldrig har en text känts så spot on

Likes

Comments

Hej vänner. Mår ni bra? Jag har som rubriker lyder, mått bättre än jag gör just nu. Men så får det väl vara ibland, inte mycket att göra åt. Snart mår jag nog bättre igen :).

Likes

Comments

Hej vänner!
Jag har haft en helg som bestått av jobb, så när söndagen kom vilket innebar ledighet passade jag på att umgås med mina fina fina tjejer. Har jag nämnt att jag faktiskt på riktigt har jordens bästa vänner?

Hur som helst så åkte jag till Pernilla med Elin, Elsa och Marielle. Vi köpte pizza och pratade om deras utgång på lördagen, längesen jag skrattade så mycket. Lite senare blev det bara jag och Pernilla, vi hade handlat massor med gott som vi käkade medan vi hade ansiktsmasker på och grät till Titanic. Haha, riktig tjejkväll eller hur?

Jag sov även hos fina Pernilla och på morgonen kom Elsa till oss så åt vi frukost tillsammans. Mysigaste dygnet på länge!

Likes

Comments

Onsdag, allmänt trött och uttråkad på livet. Godnatt peeps.

Likes

Comments

Efter en ledig helg var det ganska tufft att börja jobbet kl 07 igår. Men dagen gick fort och det blev en eftermiddag på stan med Elsa efter, fick med mig en suuuperfin väska. Letat som en galning efter en bra liten väska så det var nice :)

Idag börjar jag jobbet kl 5 så ska nog ta mig ut på en promenad nu strax, ha en fin dag hörni!

Likes

Comments

​Heej mina fina! Idag är det fredag och jag är inne på min 8:de jobbhelg... Suck. Men nästa helg tror jag att jag får ledigt så jag ska nog överleva detta! 
Började dagen med att sova aaallt för länge, typ 10 timmar haha. Men tog en kaffe och min favvofrulle, lättfil med banan, blåbär och russin. Mumsigt och snällt mot magen. 

Nu har jag städat ordning lite och ska fixa ordning mig för att träffa Marielle i stan, vi ska käka sushi och kika lite innan jag börjar jobbet kl 5!

Likes

Comments

Äntligen är min första vlogg klar, istället för en "dagsvlogg" klippte jag ihop lite från flera dagar. Den blev verkligen inte så bra som jag ville, jag har inte ett superbra program som jag redigerar i så den hackar ju på ett ställe såg jag nu :( Sen har jag inte blivit så bra på att klippa osv än, men det kommer förhoppningsvis!

Sara, this is for you ;)

Likes

Comments